Prima kwaliteit, vlotte levering.

Eerste maar zeker niet de laatste keer.

We hebben genoten het was in 1 woord heerlijk

Erg mals vlees netjes thuis afgeleverd.

Vlees bevroren afgeleverd op afgesprokendatum. Paar dagen later ontdooid en heerlijk gegeten tijdens gourmet met familie.

Lekker vlees, goede service

Goed gekoeld bezorgd en goed vlees

Uit liefde en respect voor het lekker vleesje.

Tijdens het bestellen loop ik al te watertanden. Kijk ik ernaar uit tot het pakje geleverd wordt. Zoals een klein kind wacht om de cadeau´s die onder de kerstboom ligt, te openen. Steeds wordt het met liefde, respect en de glimlach aan je voordeur geleverd. Dan garen we dat met evenveel liefde en respect. Smullen maar.

Super altijd

Zoals elke bestelling bij meatlovers Chateaubriand bestelt voor kerst Het was om te smullen

Tot nu toe erg lekker

Alles wat ik tot nu toe hebt geproefd is lekker geweest

We hebben als familie genoten

Vanavond een heerlijk kerstdiner met familie klaargemaakt. De ossenhaas was bij het hoofdmenu als hoofdgerecht. Fantastisch!! Als boter zo zacht en heerlijk!!!

Goede kwaliteit en veel smaak

T-bone steak en iberico rollade waren heerlijk, maar de hertenbiefstuk gevuld met wildzwijn gehakt viel erg tegen: veel te veel kruiden, die veel te overheersend waren, jammer… Bezorging en afhandeling heel goed.

Super lekker allemaal

4x rollade gemaakt van bavette en jullie rollade gegeten. Die waren super goed gelukt. Courmetschotel was ook goed. 1 min puntje was dat de biefstuk en kip iets te klein gesneden was. Dat waren stukje die je voor fondue maakt. Maar goed smaak was er niet verkeerd daar door :-). Op naar de volgende bestelling

Heeeerlijk! Wat een goed stuk vlees met heerlijke vulling.

Lekker stuk vlees, goed gemarineerd. En de vulling was ook zeer lekker. Zeker nog een keer bestellen!

Levering top 100 punten. Het vlees was erg lekker, in de ribeyerollade zat erg veel vet, dus toch wel 15 tot 20% van het vlees niet opgegeten door het vele vet, heel erg jammer want het vlees was erg lekker.

Heerlijk gegeten.

Keurig op tijd geleverd. Duidelijke omschrijving van de bereiding. Heerlijk gegeten en veel complimenten van de gasten. Voor herhaling vatbaar!

Super goed en mooi vlees. Nette levering. Zeker een aanrader

Deels heel lekker en deels taai

3e keer platinum gourmetschaal besteld. Helaas deze keer taaie biefstukpuntjes en aan de wagyu veel vet/zwoerd.

Vlot en aan de deur

Heerlijk vlees, netjes geleverd!

Op aanraden van mijn zoon dit jaar vlees bij jullie besteld voor de kerst. Zelf gesneden in passende stukken voor de bakplaat. Heerlijk genoten van de smaken die super waren. Vandaag gaat de Picanha Spanje Angus 1200 gram de oven in nadat hij gezout is gisteren. Verwacht er veel van.

Bijzonder goed

Heerlijke hertenbiefstuk

Smaakvol goed vlees

Bestellen was een makkie, snelle levering. En zeer goed verpakt. Kwaliteit vlees is zeer goed en .... erg lekker :)

Uitstekende kwaliteit/prijs

Enkel nog de hertensteaks gebruikt die erg naar mijn tevredenheid waren. Benieuwd naar de rest van mijn bestelling ( Osso bucco, carpaccio, burgers)

De gevulde Iberico rack is een aanrader

We hebben een cadeaubon gewonnen en de gevulde Iberico rack besteld. Ondanks twijfels over de bezorging na het lezen van reviews, verliep alles bij ons goed. De levering was via track & trace te volgen en op tijd. Het vlees was eenvoudig te bereiden en heerlijk van smaak. De vulling met pruimen was voor één van ons iets te zoet, maar dat is persoonlijke voorkeur. Kortom, een aanrader!

Heerlijk stuk vleees!

Het was echt genieten met dit stuk vlees!

Topproducten goed en snel geleverd

Ik heb ossenhaas en carpaccio besteld voor 8 personen voor twee beef wellingtons. Paar prachtstukken mooi op tijd en goed geleverd.

Heerlijk kwalitatief vlees en goed verpakt

Vlees besteld via de site voor kerst en geen spijt van. Wat was het heerlijk vlees, iedereen heeft ervan genoten. Het is top verpakt dus snel weer bestellen en in de vriezer ermee.

Wederom heerlijk

Deze Kerst Wagyu carpaccio en Vega Wellington gegeten. In een woord voortreffelijk. Kan het iedereen aanraden.

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ