Keurige verpakking en vlgs afspraak geleverd

1 st vlees al verwerkt en dat was heerlijk.

Levering naar behoren, goede kwaliteit

Aantal mooie stukken vlees besteld welke binnen het afgelopen tijdsslot netjes werden bezorgd. goed vacuum aangeleverd waardoor een aantal stukken direct de vriezer in konden.

Premium vlees, gekoeld verpakt.

Uitstekend vlees

Geweldige kwaliteit

De bestelde producten waren van sublieme kwaliteit Werden door de vervoerder op de exact voorspelde tijd aangeleverd. En op een temperatuur van 6 graden Verpakking goed en voorzien van een “bevroren”element. We bestellen snel weer voor onze Big Green EGG. Bedankt Ben en Leone

Heerlijke burgers

Het vlees was erg lekker! Lekkere dikke Angus Burgers. Prima brioche broodjes erbij ook! De levering was perfect.

Was echt perfect

Perfecte service en super gemakkelijk . Echt fan en zeker niet de laatste keer !!!

Lekkere hamburgers en goed verpakt.

De kwaliteit van Meatlovers is goed. Ze versturen en verpakken het ook perfect.

Handig

Belgis vlees Supermals en Spaanse ribben thuis geleverd. Heb direct opnieuw besteld.

Lekker vlees

Altijd goed

Ik bestel al 2 jaar bij ze, goede kwaliteit vlees!. Word altijd optijd bezorgd. Kortom aan te bevelen

Heerlijk stukje vlees

Goede levering en verpakking. Heerlijk gegeten.

Had er meer van verwacht

Vlees was goed getrimd en goed verpakt. Marmering kwam echter niet in de buurt van de foto's. Had eerlijk gezegd meer van verwacht van 'wagyu'

Zeer goed vers en super verpakt

Top vlees. Goed verpakt en zoals omschreven.

Heerlijk vlees

Echt waanzinnig lekker!

Enorm smaakvol vlees. Het smelt op de tong. Ik wil nooit meer anders!

Goed vlees Goeden prijs kwaliteit

Super goed vlees, ossehaas was boterzacht. Afhandeling en levering er goed bevallen, zeker voor herhaling vatbaar.

Top vlees, goed verpakt en keurig op tijd geleverd.

Ga zeker vaker bestellen.

Snelle bezorging en het vlees is echt om te zuigen.

prima vlees

netjes verpakt zeer mooi vlees keurig op tijd bezorgd

Nog nooit zo lekker!

De Iberico / black angus “boerewors” was fenomenaal. M’n jongste was het met me eens: “zo’n lekkere worst heb ik nog nooit gegeten!”. Dat zegt genoeg denk ik ; )

Goede kwaliteit en levering

Zo'n heerlijk vlees!!!

Zomaar verschillende vleessoorten besteld. Lamsvlees, rundvlees, kippenvlees. Alles van goede kwaliteit!!

Erg, smakelijk, goed verpakt, alles perfect!

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ