professioneel en grandioos in alle opzichten.

Iedereen heeft gesmuld.

Absolutely Divine

Service perfect levering perfect kwaliteit perfect Alles perfect

Voor de 5e keer besteld en het was weer heerlijk, vrienden ossenhaas voorgeschoteld en die waren ook zeer enthousiast. Als ik iets lekkers wil serveren bestel ik bij meatlovers.

snel,kwaliteit top

Snel levering, kwaliteit top, prijs ok

heerlijk vlees, goed geregeld en keurig bezorgd

van Ossobuco tot graan gevoerde entrecote, picanha, alles naar tevredenheid kunnen bereiden, visite was onder de indruk en zal zeker ook bestellen.

SUPER!!

Snel geleverd en perfecte kwaliteit

Super kwaliteit en echt vers

Premium kwaliteit voor een goede prijs

Een goede manier om mals vlees in huis te halen. Uitgebreid assortiment met uitstekende smaak, heb diverse stukken runsvlees gekocht, en alles heeft aan de beloofde premium kwaliteit voldaan. Ook worden er de beloofde gewichten geleverd. Ik ben vaste klant (geworden) door de goede ervaringen.

Prima vlees en optijd bezorgd volgens afspraak

Bruin vlees..

Heb hier 3 pakjes van dat verkleurd vlees gekregen voor de prijs vind ik het heel jammer de hond vond het wat minder erg dan ik.

T-bone geprobeerd. In een woord geweldig

heerlijk vlees

snel en goed afgeleverd. hoge kwaliteit vlees voor de echte carnivoor

Derde keer dat ik besteld hebt en het is echt GEWELDIG! Levering is snel en op een tijdstip doordeweeks dat de meeste mensen thuis zijn. De bezorgdienst is hoogwaardig je kan van alles aangeven (niet aanbellen maar aankloppen ect) Daarnaast is het vlees heerlijk en op de site zelf vind je voldoende tips en inspiraties om een mooie maaltijd te maken.

Lekker vlees.

Goede steaks met mooie marmering. Wel op tijd invriezen want in de koelkast haalt in elk geval het gehakt de houdbaarheidsdatum niet

Goed vlees, goede prijs, op tijd geleverd

Niets te klagen! Goed vlees, dat overeenkomt met het beloofde gewicht (is bij sommige online shops wel anders).

Prima ervaring ... zoals altijd

Top levering... zoals altijd keurig op tijd geleverd

Goede kwaliteit

kwaliteit vlees! en super fijn dat het thuis wordt bezorgd. Laatst ook iemand stuk vlees cadeau gedaan. Wij bestellen vaker en blijven dat doen.

Wow!

Picanha op de kamado, kerstdiner waardig!

Topkwaliteit vlees

De wagyu picanja gekocht. Zeer mals en smaakvol stuk vlees. Klaargemaakt op de bbq volgens jullie beschrijving. Zeker voor herhaling vatbaar.

Echt goed

Al heel veel besteld bij de meatlovers echt altijd goed behalve de laatste keer was de kwaliteit niet goed. Binnen no time opgelost zonder lang bellen of e-mailen. Ga zo door please

Goed maar niet best

Ik had niet eerst Japans wague moeten nemen en eten. Dat was formidabel. Dan is Uruguaans wague van mindere kwaliteit en met zeenrand. Is minder mals en na het afsnijden van de zeenrand best wel lekker.

Het was wederom heerlijk!

Voor het vriendenweekend hadden we vlees besteld. (243,-) Het smaakte ons allemaal lekker dus alles was ook op. Erg lekker vlees wederom. Inmiddels vaste klant bij Meat Lovers! :-)

Geweldig!!

Voor de tweede keer een mooi pakket mogen ontvangen van Meatlovers i.v.m. Onze samenwerking. Snelle levering, top kwaliteit vlees, een absolute aanrader!

Fantasties

Heerlijk mals

Mooie kwaliteit

Erg tevreden met de levering. Al het vlees tot nu toe heel fijn van kwaliteit. Enige jammeren vind ik de levertijd vanaf 17.00, aangezien wij dan nog niet thuis zijn. Vanaf 18.00 zou beter zijn.

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ