Heerlijk

Perfect gepakt en getimed geleverd. En heerlijke picanha, en prachtige ribeye.

Echt topvlees

We hadden Urugyaanse Wagyu Ossenhaas. Waanzinnig mals en lekker Door de kerstdrukte ging de bezorging wat rommelig maar kwam een medewerker het zelfs persoonlijk brengen. Heel goed geregeld.

Levering op tijd en goed verpakt

De kwaliteit van het vlees was niet beter dan wat ik kan krijgen bij de supermarkt met 1 groot verschil de vetlaag was gelijk matig verdeeld over de twee stukken vlees van 1.2kg.

Heerlijk stuk vlees

Genoten van een heerlijke stuk Picanha! En duper snelle levering vlak voor kerst.

Super mooi vlees

Super mooi vlees

Beste kerstkalkoen!!!

Met mijn ouders, vrouw en zus ontzettend genoten van deze heerlijk soja-vide gegaarde en gevulde kalkoen! Hij was goed sappig, mals en lekker gekruid. Bereiden was zo een koud kunstje even aanbraden en in een ovenschaal zo de oven in. Alles op tijd geleverd in een speciaal verpakking goed gekoeld met coldpack. Zeer zeker voor herhaling vatbaar! Ik ben fan (net als mijn familie). Dank voor jullie bijdrage aan een smakelijke kerst!

Top kwaliteit vlees en snel in huis!

Een dag na bestelling al in huis, mooi stuk ossenhaas van goede kwaliteit én voor een hele scherpe prijs. Al met al een echte aanrader!

Verrukkelijk

Zo'n verrukkelijke tournedos heb ik nog nooit geproefd. Smelt werkelijk op je tong! Geen woorden voor!

Heerlijk mals vlees

Snelle levering en super mals vlees. Dit was voor mij de eerste x via internet bestellen. Maar zal niet de laatste x zijn. Heerlijk was het en ook betaalbaar.

Heerlijk, maar niet uit 1 stuk

1500 gram bavette (usa angus) besteld. Kwam helaas in twee stukken, van 1000 gram en van 500 gram. Smaakte heerlijk. Maar verwacht bij het bestellen van 1500 gram dat het ook echt uit één stuk komt, vandaar geen hoger cijfer. Ook buikspek gekocht maar die ligt nog in de vriezer. Bezorging was trouwens top! Fijn dat het niet bevroren was.

Goed vlees, voortreffelijke aflevering.

Voor de kerstdagen had ik hertenbiefstuk besteld (rapportcijfer 8) en entrecôte (een 9). Voor de gekoelde verpakking en de aflevering geef ik een 10. De prijs/kwaliteit verhouding is ook uitstekend, precies goed.

Goede service, koud bezorgd, geweldig

Voor het eerst een bestelling geplaatst en daar hebben wij geen spijt van gehad. Met kerst waren wij allemaal heel tevreden zoals het ook allemaal verpakt was. Wij gaan zeker vaker bestellen.

Superlekker vlees, heel vers !

Top!!!

Top wild-rollade en goed van smaak.

Ik kook enorm graag en gokte eens op een kant en klare rollade ipv een zelfgemaakte. Het is altijd een risico omdat je niet weet of de smaakpapillen van de maker ook wel werken. Ik ben echt enorm verrast ik was nog even aan het twijfelen of ik de buitenkant even met wat zout en peper zou moeten bestrooien, maar ik rook aan het vlees en ik rook direct de peper en kruiden, daar kreeg ik de eerste glimlach van. De tweede volgde na het proeven, jullie hebben iemand aanwezig die gewoon echt goed smaken kan samenvoegen. Bedankt

Fantastisch vlees dat ons fantastisch smaakte!! EN: de bestelling verliep volgens het boekje…!!

Dit was de eerste keer voor ons dat we vlees online hebben besteld…..dit is zeker voor herhaling vatbaar. Bestellen verliep soepel, de levering ook EN het allerbelangrijkste: de ossenhaas smaakte fantastisch!!

Super lekker vlees!!!!

Heerlijk genoten, en perfect bezorgt!!! Ga ik vaker bestellen.

Goed vlees, kwaliteit prijsverhoudingen super en af en toe zéér leuke aanbiedingen. Zeker een aanrader!

Was weer prima

Kaviaar en ganzenlever besteld en het was weer prima

Wat we al gegeten hebben was heerlijk!verpakking was minder geslaagd..

Uit eerdere ervaringen weten we dat het vlees heerlijk is. En ook nu hebben we die ervaring weer. Een deel van de bestelling gelijk gegeten met Kerst en de gourmetachotel ingevroren voor oudejaarsavond. Wat ons dit keer tegen viel was dat er op geen enkel vleesdeel (en we hadden wel 12 onderdelen of zo) een etiket zat. Dus geen ingrediënten en geen houdbaarheidsdatum of verpakkingsdatum en naam van het product te vinden terwijl dit wel zo hoort! Niet netjes. En erg onhandig als je te maken hebt met eters met een allergie.. We hopen dat dit volgende keer wel zo is.

Keurig op tijd afgeleverd en heerlijk vlees van superkwaliteit!

Keurig op tijd afgeleverd en heerlijk vlees van superkwaliteit!

Top vlees

Heerlijk vlees, van zeer goede kwaliteit!

Inhoud buitenkijf, grandioos

Net als vorige malen bijzonder goed, prima vlees. Makkelijke keuze, goede prijs en correcte levering, ondanks de problemen bij jullie. Eén klein minpuntje bij alle vorige leveringen zaten er stickers m.b.t. de inhoud op de producten geplakt, helaas waren deze maal geen stickers op de producten, heel lastig.

Heerlijk

Geweldig vlees! We hebben weer heerlijk gegeten.

Geweldig!

Wordt netjes gekoeld en gevaccumeerd geleverd en het vlees, wij hadden o.a. ossenhaas, was zeer mals. Aanrader!!

Heeeerlijk vlees

Keurig op tijd gekoeld bezorgd. Vacuumverpakt. Ik had veel verschillende vleessoorten besteld maar slechts op 1 verpakking stond wat er in zat. Ik vond het jammer om tijdens het gourmetten geen idee te hebben welk soort vlees het was. Alles smaakte wel heel erg goed. We gaan dit vaker doen.

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ