Heerlijk vlees

Heerlijk vlees Alleen graag een volgende keer aangeven wat voor soort vlees er in het pakket zit bv stickers

Fantastisch vlees

Goed verpakt en super kwaliteit! We hebben ervan genoten.

TOP kwaliteit

Genoten met elkaar van onze bestelling

Lekker vlees en netjes optijd geleverd.

1 negatieve opmerking, jammer dat de bavette in 2 stukken geleverd werd maar verder alles Top

The Meat lovers zijn er voor de echte vleesliefhebber

Verschillende soorten vlees besteld, voor de kerst de runderhaas, topkwaliteit heerlijk zeer mals vlees met een goede smaak, gebakken in roomboter middelhoog vuur, kerntemperatuur 58 gr dan is het vlees medium/rose. Kruid de runderhaas met een kleine beetje grof zeezout uit de molen en peper naar smaak uit de molen.

HEERLIJK

Het waren heerlijke kalkoentjes!! Service was goed, snel en vriendelijk.

Heerlijk malse lamsrack

Heerlijk mals was de lamsrack Goed vlees voor een goede prijs

Goede kwaliteit vlees!

Al een paar keer besteld en nooit teleurgesteld. Goed vlees, super mals.

Perfecte biefstuk

Heerlijk mals vlees, super levering mooi op tijd. Dit was een probeersel maar wij zijn om, voortaan bestellen we bij meatlovers

Wagyu ossehaas…wow

Superzacht. Reverse seer met 56 gr kerntemp. Heerlijk

Heerlijk en van goede kwaliteit

Het vlees was uitstekend. De leverantie liep wat vertraging op, maar dat is goedgekomen en het was het wachten waard. We hebben genoten.

Sappig en smaakvol vlees

Ondanks de drukke kerstperiode werden we helemaal top op de hoogte gehouden van wanneer het vlees geleverd zou worden. Vlees was echt super sappig en heerlijk van smaak! Dan merk je pas echt wat je mist met vlees uit de supermarkt! Zeker voor herhaling vatbaar!

Helemaal top!

Bestelling soepel en snel kunnen doen, levering keurig en op tijd en vlees van zeer goede kwaliteit!

Succesnummer

Nu voor de 2e keer gourmet schotel besteld en zeker niet de laatste keer.

Fantastische service!

Heerlijk vlees!wat constant goed is. Bij de laatste bestelling, vlak voor kerst, was er 1 item niet meegeleverd. Die werd direct nageleverd! Goede service dus.

Heerlijk

Netjes en op tijd bezorgd. Heerlijk vlees.

Geweldig lekker

Het vlees was heerlijk mals en lekker van smaak. Echt een aanrader

Heerlijk gegeten van het meatlovers vlees

Voor de kerstdagen konijnenbouten en hertenbiefstukken besteld. Levering netjes volgens afspraak en goed gekoeld verpakt. Het vlees was echt top! Iedereen heeft er met veel smaak van gegeten.

heerlijk vlees!

Mooi vlees van een goede kwaliteit. Leuk dat er recepten beschikbaar zijn op de site.

Topvlees en goed geleverd

Ossenhaas was heerlijk! Mooi verpakt, mooi stuk vlees. Niks op aan te merken!

Geweldig vlees en snelle levering

Door de drukte was mijn bestelling een dagje later maar dit werd keurig van te voren gemeld! Het vlees is goed verpakt en de vlees-kwaliteit is super! Dat was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste.

perfect verpakt en waanzinnig goed vlees

Wederom on point

On point, goed vlees, goed gekoeld. Prima, deze keer fijn mijn kortingsbonnen kunnen toepassen tot de vlg keer!

Super.

Makkelijk bestellen, avond uitzoeken voor de levering en klaar. Het is simpel maar werkt uitstekend. Vlees is van goede kwaliteit en veel keuze. Goed bezig.

mooi en goed vlees

goed vlees, snel verstuurd en goed verpakt. vlees was erg lekken en zag er mooi uit

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ