Horeca Kwaliteit.

Al jaren koop ik mijn vlees hierin, ik als oud sterren chef ben daar zeker tevreden over.

Vlees goed, bezorging drama

Vlees was allemaal enorm lekker, goede kwaliteit. Helaas liet de bezorging te wensen over. Zou voor 22 uur savonds bezorgd worden en was er uiteindelijk om 23.15 uur. Doos was helemaal nat en kapot. Gelukkig was het vlees onbeschadigd. Vlees voor herhaling vatbaar, helaas door deze bezorging zien we hier toch voorlopig vanaf.

Doen wat ze beloven, uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Op tijd geleverd, perfecte verpakking, top kwaliteit vlees.

geweldig!

Voor de eerste keer iets besteld. helemaal tevreden en ga dat zeker vaker doen. Zeker in het BBQ seizoen

Goed vlees

Het vlees zag er goed uit en werd keurig op tijd geleverd. Alleen is onze koelkast van zijn temperatuur geweest waardoor we alles konden weggooien. Ik ga er vanuit dat het net zo lekker zou smaken dan dat het eruit zag. Dus voor kerst hebben we snel bij de supermarkt vlees moeten kopen.

Zeker een aanrader

Verschillende biefstukken en kalfschenkels besteld voor kerst allemaal goed en mals. Bezorging doen ze ook heel netjes, alleen de wagyu ossenhaas was duidelijk oud en smaakte muf en zelf wat zuur dat was wel jammer, heb meatlovers hier nog niet over geïnformeerd en ze dus ook niet de kans gegeven om er iets aan te doen. Klanten service wel over iets anders gecontacteerd en die waren verder attend en klantgericht dus miss moet ik dat nog ff doen.

Perfect vlees en keurig verpakt thuisbezorgd

Voor Kerst had ik twee lamsbouten met bot besteld, en die 8 uur lang in de slowcooker laten garen. Met 20 gasten hebben we er ruim van kunnen eten, het was heerlijk!

Snelle en betrouwbare levering

Zoals al eerder ervaren is het vlees van prima kwaliteit en de bezorging erg goed.

Kanon, niks te klagen

Lekker vlees, niks meer aan doen

Weer een super levering

Als ik goede vleesproducten nodig heb bestel bij The Meat Lovers. Altijd correct en snel besteld en bij ontvangst is te zien waarom ik er elke keer op nieuw bestel. Weer prima kerst met The Meat Lovers, uitmuntend. Mijn wens voor 2023 een nieuwe ervaring in goede gezondheid met The Meat Lovers. Super bedrijf ook in het komende jaar

Heeeeerlijk!!!

Koop hier ieder jaar m’n biefstuk!! Echt de beste !!Aanrader!

Uitzonderlijke Wagyu

Prima kwaliteit en correcte bezorging.

Meest lekkere stuk vlees ooit!!

Absurd mals

Uitstekende kwaliteit

Wilde een groot stuk vlees om in de oven te bereiden. Heel veel keus. Is uiteindelijk ossenhaas geworden van 1500 gram. Topkwaliteit vlees. Daarnaast goed verpakt en een ruime houdbaarheid. De hertebiefstuk ook mooi verpakt en fantastisch van smaak. Levering zoals beloofd.

Heerlijk vlees, ene stuk beter dan de ander

Ik had 2 stukken gevulde porchetta besteld. Heerlijk gekruid en super lekker vlees. 1 stuk had wel veel meer vet dan het andere stuk en omdat het vet zo zacht is na langzaam garen in de oven was het moeilijk om goede plakken te snijden. Het minder vette stuk liet zich wel in perfecte plakken snijden.

SUPER RIBEYE

Nog nooit thuis zo een lekkere ribeye bereid. Heerlijk mooi groot stuk, zelf in 5 dikke steaks gesneden. Super mals, mooie marbling, en precies bezorgd wanneer aangegeven!

Nooit bestel ik hier nog!

De levering kan enkel doorgaan tussen 17:00 en 20:00, daar ik in een restaurant werk had ik hier dan ook vakantie voor moeten nemen. Op de avond van de levering krijg ik een bericht dat de chauffeur binnen 15min bij mij ging zijn. 10 minuten later krijg ik de melding dat de chauffeur het adres niet vindt. Contact opgenomen via de chat, zij bellen de chauffeur en hij laat weten dat hij te veel bestellingen heeft waardoor mijn bestelling geschrapt werd en dat ik maar een nieuwe afspraak moest maken voor de dag nadien. Zeer lastig als je de dag nadien om 12:00 op verlof vertrekt en je het vlees had moeten meenemen voor kerstmis. Ik stuur om deze reden een e-mail naar meatlovers met de melding dat dit schandalig is en krijg als antwoord dat ik als klant mijn verantwoordelijkheid moet nemen omdat er in de voorwaarden staat dat een levering niet kan doorgaan. Alle begrip hiervoor als er effectief iets met de chauffeur is of als er een panne is, niet als hij gewoonweg geen zin heeft om langs te komen omdat er teveel op de planning staat. Er kon geen nieuwe levering ingepland worden en het geld kon ook niet terug gestort worden. Het resultaat is dat ik +-43 euro betaald heb voor niets. Je kan als bedrijf er maar rijk van worden. Hierdoor zal ik er dan ook nooit meer bestellen of het bedrijf aanraden. Ik zeg het nogmaals, het is/was ronduit schandalig!

uitstekend

Voor he eerst vlees besteld bij The Meat Lovers maar zeker niet voor het laatst. Een overzichtelijke website met veel keuzes. De bestelling werd netjes afgeleverd in een koelzak. Het vlees zag er net zo goed uit in het echt als op de website. Het vlees was lekker mals. We hebben genoten.

Heerlijk vers vlees

Heerlijk vers vlees

Heerlijk vlees

Mooi op tijd bezorgd en heerlijk vers vlees

Onze kerst kon niet beter, edereen aan tafel was zo onder de indruk van de smaak en kwaliteit van de Pancetta. Zalige vulling, gekruid en het vlees smolt in onze monden. Kan niet wachten om het volgende stuk vlees te gaan bereiden.

Erg lekker, goede prijs/kwaliteit

Geconfijte eendenbout voor kerst gekocht. Op tijd geleverd en prima product.

Erg slecht

Een dag te laat bezorgd met Kerst en dan de Bestelling : een Japanse babette voor 50 euro voor 230 gram dat uit louter vet en zenen bestond !!! en een Franse kalkoen van 3 kilo die kennelijk een paar keer de aardbol had rondgevlogen dwz te mager ! Kortom : wat een feest met de Meatlovers wij raden het ten sterkste af om daar te bestellen !!!

Echt super. Heerlijk vlees

Van begin tot eind perfect geregeld.

Heerlijk

Weer heerlijk gegeten van de ossenhaas

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ