Lekker vlees

Super lekkere producten, snelle service ook! Al met al ontzettend tevreden

Het viel tegen

Pas 1 stuk vlees op de bbq gehad en dat was de buikspek. Al eerder besteld en was heerlijk maar deze had wel erg veel vet en heel weinig vlees. Zonde want de smaak was prima

Super lekker vlees wat je niet overal kunt krijgen

Heerlijk zacht vlees met een hele fijne smaak.

Slechte kwaliteit

Update Heb biefstuk en kip nogmaals gekregen helaas even slecht Afspraak was dat ik het gratis kreeg inclusief verzendkosten Helaas klopte het niet moest alsnog 1,18 betalen Werdt gezegd dat de hamburgers zo laf waren omdat ze niet gekruid zijn Maar op de verpakking staat zeezout, paprikapoeder, chilipoeder, wat zijn dat dan? Helaas was de oplossing dus geen oplossing Heel duur voor slechte kwaliteit vlees Biefstuk is taai en gebraden kippenpoten waren vies glibberig Hamburgers amper gekruid, lamskoteletten heel klein en dun Eerste keer er besteld ook gelijk de laatste keer Ook staat erbij als je met PayPal betaald je aankunt geven dat binnen 14 dagen de rekening betaald wordt Nergens te vinden werdt dezelfde dag afgeschreven

Perfect!

Mooi verpakt, ruim assortiment, snel geleverd en zeer goede kwaliteit.

Super kwaliteit!

Het vlees komt wanneer je wil en de kwaliteit is fantastisch!

Top bezorging en goede kwaliteit vlees.

Perfect vlees

De rosbief was weer fantastisch. Het is altijd een feest om met de producten van the meatlovers te koken.

Superlekker!

Iberico rib fingers en spare ribs traag gegaard op bbq. Diamanthaas reverse sear en ossenhaas spies direct gegrild. Zeer mooi vlees en top smaken! Aanrader!

Heerlijk vlees top product

Iedereen die de hamburger heeft gegeten was lovend super lekker

Voortreffelijk vlees en service

Niets beter te wensen

Het beste vlees en de beste service!

Het vlees is super vers, en van prachtige kwaliteit en echt heerlijk mals als het bereid is, het wordt aan de deur geleverd en vers en gekoeld gehouden door de bezorgservice! Ideaal! Wij willen geen andere slager meer hier :)

Super service bij een mooi keuze aan vlees met een prima bezorging.

Al vaker hier vlees besteld. Telkens een mooi stuk vlees van goede kwaliteit. Goed verpakt en het wordt zoals vooraf gepland bezorgd. Telkens weer heerlijk genieten!

Het vlees was fantastisch

Super lekker vlees ontvangen in een juiste verpakking! Zeker een aanrader, de mensen die het uiteindelijk gegeten hebben waren dol enthousiast. Voor mij als catering bedrijf echt voor herhaling vatbaar

mijn ervaring met the meat lovers is dat ze naar mijn mening het beste vlees hebben dat ik ooit gehad heb hoop dat ze dat vol kunnen houden ik ben in ieder geval heel enthousast

Heerlijk

De kinderen vinden het geweldig om te bestellen. Goede overzichtelijke website. Het vlees is van goede kwaliteit en ook na invriezen lekker mals.

Perfect zoals altijd

Premium kwaliteitsvlees. Netjes verpakt. Prima bedrijf!

Top vlees

Vlees is zeker van top kwaliteit. Er staat wel dat geschikt is om in te vriezen. Ik twijfelde wel of advies juist was omdat er aardig wat vocht in de verpakking zat. Alsof al ingevroren was geweest. Kan ik niet met zekerheid zeggen maar had wel de indruk. Smaak was prima en levering snel en zeer goed.

Heerlijk vlees

Boven verwachting, zo eet je het maar zelden!! Met bijgeleverd recept!!

Goede kwaliteit en scherpe prijs.

Goed vlees

Goed vlees, de levering kwam helaas 2 dagen te laat

Prima producten. Goede service!

Prima producten. Goede service!

Snel en keurig geleverd. Kwaliteit vlees

Nog niet eerder zulke lekker Iberico carbonade geproefd. Klasse,

uitstekend

fijn product geleverd met goede zorg verpakt en keurig geleverd op de afgesproken tijd en goed gekoeld afgeleverd. Kan ik iedereen aanbevelen.

Kwalitatief goed vlees.

Vlees is prima, bezorging ook. Website is alleen heel traag.

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ