Topkwaliteit

Mijn bestelling is op tijd geleverd en ik werd erg blij toen ik de doos opende. Mooie stukken vlees, goed verpakt. En de eerste smaakervaring was ook echt top! De Uruguyaanse ossenhaas was botermals!

Beste gourmet schotel ooit .

Ruim voldoende , echt vers vlees , super smaakvol

Werkelijk top

Vlees is prachtig, smaakt fantastisch en wat pakken jullie prachtig in. Was net een Kadootje. Binnenkort komt de volgende bestelling

Gewoon goed

Voor kerst een ribeye en kip besteld, prima kwaliteit! Komen hun afspraken na. Top!

Heerlijk mals vlees

Een mooi stuk vlees (ossenhaas) besteld, mooi op tijd geleverd - en dat met de kerstdagen. Levering was goed gekoeld, en vlees was goed verpakt. Het vlees was zeer mals en van zeer goede kwaliteit. Alleen maar blije gezichten aan tafel gezien!

TOP,TOP vlees.

Super lekker getafeld met dat heerlijke vlees.

Klasse stuk vlees

Prachtig stuk ossenhaas geleverd gekregen. Heerlijk in de beef wellington.

alsof er engelen over mijn tong heen streelde

ik heb het vlees dankzij youtube, koken met Nick, perfect gebakken. Ik heb nog nooit zulk lekker vlees gegeten in mijn leven, dit is zeker voor herhaling vatbaar. Uiteraard was het wel een duur stuk vlees, maar meer dan het bedrag waard.

Heerlijk vlees en super makkelijk, dat thuisbezorgen!

Mijn ossenhaas was keurig op tijd bezorgd en superlekker mals. Het personeel was vriendelijk aan de telefoon toen ik belde met een vraag over de houdbaarheid. Erg tevreden.

Lekker!

Het vlees is heel lekker en het is goed en netjes verpakt. Het enigste wat ik jammer vindt is dat er geen bereidingstijden en temperatuur bijgevoegd is.

Super vlees

Snel bezorgd goed verpakt en klasse kwaliteit blees.

Uitstekend vlees!

Deze keer wilden we eens wat anders, de gok genomen om eens bij Meatlovers te bestellen nadat we nagenoeg alleen positieve reviews hadden gelezen. We hadden gekozen voor een ossenhaas van 1 kilo, deze was zo zacht dat snijden eigenlijk niet nodig was!! Echt als boter. Daarnaast waren de hamburgers volgens de kinderen de lekkerste die ze ooit hadden gehad. De rib-eye gaat er vanavond aan geloven maar dat kan eigenlijk niet anders dan fantastisch zijn. De bestelling werd geleverd in een zeer stevige doos, het vlees vacuüm verpakt en in een goede isolatietas met koelelement. De track en trace was ook zeer duidelijk met een aanduiding van ongeveer 30 minuten. Voor ons volgende keer zeker weer!

Super! Een mooi samengesteld pakket van diverse heerlijke soorten vlees!

Gewoon perfect vlees

Zoals altijd, super kwaliteit vlees, lekker slow op mijn BGE

Geweldig vlees en snel en goed verpakt geleverd!!

Delivered on time for Christmas eve

Nice duck and pot roast. Perfect for the holidays and very convenient during all the Covid chaos :)

Lekker vlees voor de gourmet met Kerstmis.

Voor het gourmetten met onze kinderen op eerste kerstdag bestelden we een pakket culinair bij MeatLovers. Het was goed vlees en lekker, op de merguezworstjes na, die vonden we niet lekker. De hamburgertjes, diamanthaas, ossehaaspuntjes, eendeborstfilet en 'boer'gondische kalfs Chipolata waren prima!

Heel positief!!

Haasbiefstuk besteld, bestelling liep wat uit door drukte maar ze kwamen wel! Mooi is dat je op je tel kunt zien waar de bestelling is. Het vlees: in een woord GEWELDIG! Op internet mooi receptje gevonden voor het bakken en we hebben nog nooit zo'n malse biefstuk gehad , wat was dat een goed stuk vlees!!

Klasse vlees en kalkoen

Alles netjes verpakt en geleverd. Alleen had ik pork rub besteld maar beef rub gekregen deze wil ik graag omruilen als dit mogelijk is.

het was over de hele lijn verassend , nieuw,professioneel verpakt,lekker en nog veel meer

ik zal nogggggg veeeeeel meeeer bestellen toch een kleine feedback;ik ben niet zo beslagen wat alle vleessoorten en bereidingen betreft.ik zou graag zien,dat de juiste benaming van elk stuk(verpakking) geetiketteerd wordt aan de hand van de bijhorende factuur....mm..extra kosten,maar erg nodig

Goed vlees en snelle levering

Met de kerst vlees besteld en ontvangen. Bestelling bleek deels niet goed aangekomen te zijn, keurig netjes en snel verholpen! Top!!

Kwaliteit op tijd thuis en voor een goede prijs!

Onze eerste bestelling bij The Meatlovers en zeer tevreden over de producten, wijze van leveren en ondanks top drukte rond de feestdagen redelijk op tijd. Complimenten.

Heerlijk vlees

Heb heerlijke ossenhaas spiesen en eendenborst gegeten. Lekker mals

Voor kerst een Argentijnse ossenhaas besteld Keurig gekoeld geleverd. Mooi stuk vlees en wat was dat supermarkt en smaakvol zeg! Echt heerlijk. Ik ga zeker vaker bestellen.

Super snelle levering

Voor herhaling vatbaar, wat een super lekker vlees

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ