Goed vlees

Erg goed vlees snel geleverd duidelijke berzorging

Goede prijs kwaliteit verhouding

Een hele ossenhaas zuid America besteld. Mooi stuk vlees waar je alle kanten mee op kunt. Netjes getrimd. Netjes geleverd volledig bevroren, met fijne vervoerder!!!!! Lots of flavour and tons of juice ;-)

Duidelijke website, beloofde leveringssnelheid! Diepgevroren geleverd. Net geen 5 sterren omdat ik niet geattendeerd werd op korting bij eerste levering!

Finger licking gooooood

Next Day delivey of a kilo Argentinië ribeye! BBQ'ed on the side and flame grilled to perfection. Excellent place to get fine meat.

Top kwaliteit

Botermalse picanha, nog nooit zo'n perfect stuk vlees geproefd.

Nette levering en goed gekoeld

De doos was goed gekoeld en vleesmaal er goed uit.

Weer slecht!!!

Na een eerste bestelling waarvan toch een aantal zaken echt slecht waren, heb ik contact gehad met de klantenservice en die hebben zonder problemen àlles opnieuw gestuurd dus dat was supernetjes, daar ligt het niet aan, het ligt blijkbaar aan de slager waar zij zaken mee doen want het is weer gewoon slecht, 2de set spareribs die gestuurd is was net zo erg als de eerste na 2 uur op 120 graden vielen de botten er gewoon uit door het weinige vlees wat erop zat (heb het dus over st Louis style) net buikspek op de bbq gehad en was gewoon een kilo vet geen vetlaag om lekker knapperig te maken gewoon vet met hier en daar een laagje “vlees” denk dat ze toch maar eens met hun slager moeten gaan babbelen!!

Topppp!!!

Levering was heel goed, werd goed op de hoogte gehouden door trunckrs. Hebben inmiddels al het een en ander geprobeerd. Super lekker!

Kwaliteits vlees en erg klantgericht

Kort geleden voor de eerste keer meerdere stukken heerlijk vlees gekocht. Alles kwam netjes, goed verpakt en nog bevroren aan. Over 1 soort waren wij niet tevreden, maar dat werd na een email meteen netjes opgelost. Geen moeilijk gedoe vanuit Meatlovers, maar begrip voor de klant en eerlijkheid vanuit hun. De rest was overigens heerlijk! Wij gaan zeker vaker bestellen!

Perfecte levering

Tot op het kwartier perfecte te volgen wanneer het pakket geleverd gaat worden, goed verpakt en alles nog mooi diep gevroren.. Voor herhaling vatbaar

Top producten!

Goede levering. Makkelijk en duidelijke tijdsindicatie. Top producten, heerlijk verse geleverd.

Snel goed vlees in huis

Gelokt door een mooie aanbieding toch maar eens een bestelling geplaatst. De volgende dag al geleverd, lekker snel dus. Alles netjes per stuk verpakt en vaccuum verpakt. Alleen de 2 grote stukken Cote du Boef zaten beide los in het plastic, het vaccuum was eraf. Gelukkig kan ik zelf vaccumeren, anders droogt dat vlees snel uit in de vriezer. De flat iron steaks hebben we al op de bbq gelegd en ik was zeer positief verrast over de kwaliteit, heerlijk zacht en smaakvol vlees.

Perfect vlees!

Via Facebook een aanbieding gezien, 2e cote du boeuf gratis! Meteen besteld natuurlijk en ook de picanha waygu steak erbij gepakt. Heerlijk van gegeten!

Top levering

Wij hebben een Waygu hamburger pakket, twee Cote de boeuf en een Picanha besteld .Het vlees was van goede kwaliteit, levering goed verlopen al met al weer top geregeld

Geweldig!

Mijn bestelling was binnen en dag binnen en nog steeds perfect bevroren! Prijs kwaliteit verhouding is dik in orde, hier ga ik meer bestellen!

Snelle levering en topkwaliteit

Voor een bbq met vrienden een aantal producten uitgezocht, (carpaccio, picanha, entrecote, chunk eye en ribeye) Alles was heerlijk: mooi vlees met een geweldige smaak. Alles wordt snel geleverd en de tips hoe alles te bereiden is op de bbq zijn heel handig, zeker voor stukken vlees waar je nog geen ervaring mee hebt. Kortom, de volgende keer bestellen we zeker weer hier.

Snelle levering en goed verpakt!

Netjes verpakt in een gekoelde doos. De koelelementen kan je zelfs hergebruiken. Vlees zag er netjes uit en exact zoals online omschreven. Alleen de bezorging was niet goed gegaan, alleen daar kan de Meatlovers zelf niets aan doen. Deze werd uitbesteed. Pakket was bij de buren afgeleverd zonder aan te bellen. Ik had geluk dat ik de bezorger voorbij zag rijden en ben zelf op onderzoek gegaan. Anders had het vlees daar de gehele nacht buiten gestaan!

Altijd goed en lekker

Bestellen bij the Meatlovers is altijd top. Snelle levering, goede kwaliteit en de juiste prijs. Als er iets is staat de klantenservice ook nog eens voor je klaar. Zeker aan te bevelen!

Goede kwaliteid

Een aanrader!

Heerlijk vlees. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Goed verpakt. Voor de eerste keer besteld en meteen weer een bestelling geplaatst! We gaan weer lekker smullen.

Keurige levering!

Alles kwam op tijd, perfect verpakt en gekoeld. Deze week ga ik het vlees bereiden. Ik ben benieuwd naar de smaak en kwaliteit.

Voldoet aan de verwachting

Afgelopen week voor het eerst besteld bij de meatlovers voor een BBQ met 7 man. De levering was netjes optijd (op advies twee dagen eerder besteld) welk in een goed gekoelde box werd bezorgd. Het vlees, de kipspiesjes en gamba's waren allemaal lekker vers en smaakte zeer goed! Ik kom hier nog wel een keer terug en geef hierbij dan ook een positieve review!

TOP vlees

Heerlijk stuk vlees

Geweldig vlees!

De bavette was boterzacht. Kan niet anders zeggen dan heerlijk gebarbecued!

Na een probleem met de leverancier Perfect opgelost en zeer netjes verpakt aangekomen!

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ

+310318757930

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire