Soepele levering, geweldige ossehaas!

Zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer goede kwaliteit vlees

Mooie stukken vlees, goed verpakt en met correcte tijdschema bezorgd

De Osso bucco was fantastisch. Heb het bereid in de slowcooker.Heerlijk zacht.De biefstuk ligt nog te wachten in de vriezer.

Het vlees was weg lekker, de spareribs waren alleen een stuk kleiner dan ik had verwacht voor die pr

Kut!

Had het op het adres van mijn ouders besteld omdat ik zelf niet thuis was. Komt het nog op mijn adres.. Nu is nog maar de hoop dat ik het vlees kan portioneren. Omdat mijn buren het hebben diepgevroren

Bestelling is prima verlopen goed stukkie vlees

Mooie verpakking, aanlevering en een goed stukje vlees, uiteraard is dat afhankelijk de bestelling;)

Super overzichtelijke site, vlotte bestelling en levering

Erg slechte kwaliteit van deze bestelling

Ben al geruime tijd klant en de laatste levering (Iberico spiesen) was erg slecht. Ik had nog een pakket liggen van de vorige bestellingen en heb dit aan klantenservice gemeld met foto’s. Zowel de smaak als de structuur als het gehalte vet en zenen waren erg slecht bij de laatste bestelling. De reactie van de klantenservice was dat dit de kwaliteit gaat zijn. Als dat zo is in de toekomst dan een klant kwijt. Er is voor dit geld zeker beter te vinden.

Minder

Bavette was dit keer heel ongelukkig gesneden met hele dunne tot hele dikke stukken in een U vorm. Plus het vlees was minder van kwaliteit dan ik gewend ben.

Zeer positief

Correct geleverd in een goede verpakking en op het beloofde tijdstip. Het vlees is van zeer goede kwaliteit.

Super ervaring

Normaal haal ik altijd vlees bij de slager, maar vanwege tijd te kort heb ik mijn vlees besteld bij meatlovers. De website werkte intuitief en alles wat makkelijk te vinden. In je mandje gooien en netjes afrekenen via ideal. Aangezien het totaal bedrag weer onder het minimum kwam vanwege een kortingsbon moest ik wel verzendkosten betalen, maar alsnog goedkoper dan zonder kortingsbon. Dus top. Ik had zelf een dag gekozen waarop het vlees gebracht kon worden en dit werd ook netjes gedaan. Alles zat netjes ingepakt met koelelementen erbij. Het vlees kon zo de vriezer in voor het feest. Het vlees was ook super. Mooie stukken vlees met geen gekke dingen. De smaak was ook erg goed. Zeker een aanrader

Snelle levering, het Vlees was heerlijk

helemaal geweldig.

heerlijk vlees en lekker klaar gemaakt op de green egg.

Positieve online slager

Keurig verpakt. Netjes bevroren aangekomen.

Kwalitatief goed vlees voor een schappelijke prijs binnen 1 dag geleverd

Het vlees is kwalitatief goed en lekker. Bezorging was snel en het vlees was ook goed verpakt. Leuke bonus was de gratis steak.

Vlees van hoge kwaliteit

Wat een heerlijk en kwalitatief super goed vlees! Enorm tevreden

afhandeling bestelling en levering verlieg vlekkeloos vlot

Snelle en duidelijke afhandeling, vlotte betaling, meerdere opties mogelijk. Fijnmazige track and trace met meer dan voldoende actualisatie. Levering netjes ingepakt in isolatiezak met diepvrieselementen. Alle producten nog stevig ingevroren. Vriesketen werd niet onderbroken. Nu nog ontdooien en een passend recpetje vinden om het belangrijkste te testen, de smaak en textuur.

Niet volgens bestelling

Goed vlees, maar verkeerde levering ontvangen.

Goede ervaring !

Alle producten goed met koelelementen verpakt. Alleen dacht ik dat de bavette die ik besteld had niet ingevroren zou zijn. Dit was echter wel het geval. Maar voor de rest prima verzorgd en ook het pakket was duidelijk te traceren.

De geleverde goederen zijn geweldig.

De geleverde goederen zijn geweldig echter de levering niet. Het werd een dag later bezorgt dan wat in eerste instantie afgesproken was.

Gewoon top

Tot nu toe alleen de burgers en de flat iron steak gebbq. Maar heerlijk. Vooral de flat iron steak wordt een blijvertje

Super vlees

Gisteren voor het eerst het rundvlees gebraden en gegeten mals en sappig en binnen twee uur gaar

perfect stuk vlees.

Heerlijk stuk vlees. Jammer dat de chauffeur niet even gewacht heeft tot ik de deur open deed. Voor het zelfde geld had ik de bel niet gehoord en had het buiten voor de deur gelegen tot de volgende dag. Begrijp dat ze graag naar huis willen het was al laat tenslotte. Maar het kost serieus geld. Jammer wanneer je het weg kan gooien.

Op tijd en gekregen wat ik besteld had..

Blijf zeker nog bestellen.

Niets

Ik heb mijn bestelling niet gekregen !!!

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ

+310318757930

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire