Vers, top kwaliteit en geleverd volgens afspraak

Voor herhaling vatbaar

Mals en vers vlees

Keurig gekoeld en zoals afgesproken bezorgd

prima vlees

Het vlees is altijd prima. De bezorging liet dit keer te wensen over. De bezorger is niet bij ons aan de deur geweest want we waren gewoon thuis maar heeft het pakket afgeleverd bij een vakantiewoning in de buurt. De duitse gasten zijn zo vriendelijk geweest om te gaan zoeken waar het pakket naar toe moest en zo kwam het pakket een half uur later aan.

Heerlijke Bavette Uruguay Angus

Zeker de moeite waard. Wat een smaakgenot! Op de website stond ook een bereidingsinstructie die ik heb aangehouden. Resultaat mocht er zijn!

Superrrr vlees

Goede informatie, levering volgens afspraak en goed gekoeld. Bij mijn eerste bestelling was er iets niet voorradig, het zou nog mooier zijn geweest als ik tijdig was geïnformeerd zodat ik nog een alternatief kon kiezen, in plaats daarvan kreeg ik de keuze voor een waardebon of geld terug. Ook dat was snel geregeld. Goede ervaring dus en erg erg lekker vlees. Bestel graag weer.

Prima levering

Prima levering

Bezorging was perfect , goed verpakt ,precies op tijd. Het vlees was super lekker.

Geweldige kwaliteit

Zoals elk jaar met kerst plaats ik een bestelling. Altijd de heerlijke carpaccio en ossenhaas. Heel blij met de producten die ik geleverd krijg. Altijd heel netjes verpakt en met goede koeling.

Kwaliteit vlees

Voor de kerstdagen bij meatlovers besteld, levering ging goed, netjes op de hoogte gehouden hoelaat ze kwamen, gekoeld geleverd. Vlees was echt goed, had 3 soorten vlees besteld en alles smaakte heerlijk. Top produkten.

super

met mijn gezin dit jaar gekozen voor de gourmet pakketen de reacties waren uitmuntend vlees super mals en lekker en een pluim voor de slagers beter koop ik nergens

Super mals vlees

De ossenhaas was een heerlijk stuk vlees, we hebben genoten met de Kerst

top advies, top vlees, top diner

met een telefoontje, goed advies wat te kopen voor mijn Beef Wellington. En met supervlees is het ook een super kerstdiner geworden. Alles schoon op

Uitmuntend

Heerlijk vlees

Heerlijke Wagyu Ossehaas uit Uruguay!

Als altijd strak geplande levering van het bestelde vlees voor kerstmis! De goedverpakte ossehaas was keurig geschoond en mooi gemarmerd voor een ossehaas! Hierdoor, weliswaar gewikkeld in ontbijtspek, heerlijk mals en smakelijk vd BBQ. (Coffee-rub en balsamico-rozijnen) Top produkt!!

Snelle levering, heerlijk vlees

Heerlijk gegeten met kerst; de luxe gourmet box heeft verschillende soorten vlees en net even wat luxer dan de hamburger of worst. Kalfsworstjes, eend, lam. Allemaal even lekker. De ribfingers hebben we eerder besteld en die zijn sowieso een succesnummer. Ook voor grote stukken vlees bestellen we bij The Meat Lovers. Kortom een aanrader

Super lekker vlees

Zowel de rollade als het gourmetpakket warden heerlijk. De verzending was vlot en goed verzorgd. Aanrader! Ga zeker weer bestellen

Top vlees

Keurig afgeleverd en kon pakket goed volgen. Keurig verpakt. Heerlijk vlees. Zeer tevreden klant.

Perfect op tijd en topkwaliteit vlees.

De ossenhaas was echt boterzacht. Fantastisch.

Geweldig vlees

De afgelopen dagen hebben wij genoten van goed vlees en ook zeker voldoende vlees. Wij gaan zeker vaker bij Meatlovers bestellen want dit was onze eerste keer. Bedankt Ralph BBQ voor de tip!

Heerlijk vlees!

Het vlees is echt van topkwaliteit en wordt keurig gekoeld geleverd. Zelf een foutje bij de bestelling gemaakt en dan merk je dat ook dan de service top is! Wij zullen hier zeker weer vaker bestellen, echt de 5 sterren waard!

Zeer goede klantenservice!

Bestelling ontvangen en was niet tevreden over het eerste stuk vlees. Dit heeft Tommy super netjes opgelost. Echt top!

Super vlees!

Constante kwaliteit, snelle levering en een super klantenservice.

Het bestelde vlees was zeer goed

Goede kwaliteit, maar meer aandacht schenken aan verpakking

Over het algemeen zeer tevreden over de kwaliteit van de producten: heel mooie stukken/stukjes vlees. De producten waren vacuüm verpakt, echter één of meerdere verpakkingen waren kennelijk lek, waardoor de buitenkant van de verpakkingen met vocht van het vlees waren bedekt. Dit zorgde bij het openen van de isoleerzak ongeveer 2 uur na ontvangst voor een niet al te frisse geur.

Prima vlees, alleen niet vers maar bevroren.

Op de site stond dat het vlees vers en niet bevroren zou zijn. Maar werd dus wel bevroren geleverd. Maar goed dat ik het niet just-in-time heb laten bezorgen (wel over getwijfeld). Mbt de smaak en kwaliteit, prima!

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ

+310318757930

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire