Super vlees en gevogelte

Wij zijn fan heerlijk mals vlees en snel bezorgd. Wij bestellen zeker weer.

Heerlijk!

Volgens jullie recept op zijn Koreaans gemarineerd. We hebben genoten!

was prima

eerste bestelling gehad was prima we gaan er van de kerst aan beginnen

Geweldige producten en snel geleverd

Al jaren koop ik mijn kwaliteit vlees on-line maar een aantal maanden geleden ge-switched van leverancier in verband met een beperkte keuze van een bepaalde vleessoort op dat moment. Nu al meerdere keren een bestelling gedaan bij Meat Lovers en nog geen reden gevonden om terug te gaan naar mijn vorige leverancier.

goed vlees was lekker

alleen jammer dat de chauffeur het vlees voor de deur liet leggen en niet wachten dat de deur open ging

Heerlijk lamsvlees!

We hebben genoten van de prima lamsbout. Heerlijk stuk vlees en het werd nog eerder bezorgd dan werd doorgegeven.

Heerlijk vlees en super service

Heel goede ervaring met klantenservice Meatlovers. Helaas liet bezorgpartner Trunkrs me avond na avond eindeloos voor niets wachten op de bestelling. Na de 2e keer niet geleverd werd een nieuwe order aangemaakt met wat extra voor het ongemak. Aangezien mijn vertrouwen in Trunkrs er niet meer was, werd de bestelling persoonlijk door Meatlovers thuisbezorgd. En dan het vlees: geconfijte eendenbout smaakt heerlijk en is supergaar, valt inderdaad zo van het bot af.

Ziet ruimte voor verbetering

Producten die bevroren zouden moeten zijn zijn zo goed als volledig ontdooid

vriendelijk

elke keer top

Super goed vlees en goede kwaliteit.

Snelle levering, goed vlees.

Gewoon goed Tis alleen jammer dat de sperips meer vet had dan vlees.

levering onduidelijk doordat bezorger het voor de deur gezet had zonder aan te bellen

bij toeval kwam ik er achter dat de bestelling al "ontvangen" was door onze dochter. we hebben al het vlees incl. de carpaccio in de vriezer gedaan. de laatste zit in een doosje waarvan we uitgegaan zijn dat deze NIET bevroren aangeleverd was. wordt deze bevroren geleverd dat was deze ondertussen wel ontdooit. buikspek lek ons wel erg veel wit spek maar kunnen hier nog niet goed over oordelen . zullen het eerst gaan bereiden.

Vlees is altijd erg goed

Alleen jammer dat we het tussen 9 december en 3 januari niet konden laten leveren

super service

Ik heb hier al paar keer besteld en altijd al lekker vlees aangekregen. Alleen bij het de laatste bestelling is er wat mis gelopen met de levering, niet de schuld van Meatlovers maar van Trunkrs. Ik vind het super hoe jullie dit probleem hebben opgelost, zo een goede service is spijtig genoeg nog maar weinig te vinden de laatste tijd. Ik zal hier zeker in de toekomst nog bestellen.

Het wagyu vlees was genieten

Ik ben zeer tevreden over the meatlovers Duidelijke site goede bezorging Goed verpakt vlees En de kwaliteit A5 bms 12 is echt geweldig Het is even een prijzige aankoop maar elke cent dubbel en dwars waard

Snelle levering op de dag en tijdstip van mijn keuze. Één stuk vlees viel iets tegen, maar nadat ik hierover gebeld had, kreeg ik gelijk de keuze uit een waardebon of een zelfde stuk vlees hiervoor terug. Wat een goede service!!! Ik kan niet anders zeggen dan GEWELDIG. En de kwaliteit van het vlees is gewoon goed.

kan niet beter

van bestelling tot levering aan huis verloopt alles vlekkeloos!

kan niet beter

van bestelling tot levering aan huis verloopt alles vlekkeloos!

Top geregeld

Vlees ziet er geweldig uit, keurig verpakt en komt bevroren binnen

Top geregeld

Vlees ziet er geweldig uit, keurig verpakt en komt bevroren binnen

Vlees is top

Vlees is zoals altijd top. Levering zou ik liever gedurende de dag krijgen. Ik vindt het vervelend te moeten wachten tot 22.00 uur

Vlees is top

Lekker vlees weinig vocht

Vlees is goed, tijdens bakken merk je dat er nauwelijks vocht eruit komt. Verpakking ook super goed in een stevige doos en een alu folie met icepacks.

Lekker vlees weinig vocht

perfect

zowel bij de bestelling als de levering verliep alles naar wens

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ

+310318757930

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire