Heerlijk vlees en gevogelte

Mals vlees en heerlijk gevogelte ( opwarmen en klaar voor bepaalde vogels). Wij zijn fan en hebben weer besteld.

Uitstekende kwaliteit en bezorging. Sublieme track & trace via trunkrs. Meerdere keren besteld en nooit teleurgesteld.

Super vlees

Het vlees is heerlijk mals en ook het gevogelte is lekker en makkelijk op te warmen. Wij hebben weer besteld en blijven een vaste klant.

Super vlees

Heerlijk gegeten

Flat iron steaks besteld voor de familie met sinterklaas. Was weer heerlijk mals vlees, netjes bezorgd en erg fijn dat ik een bezorg datum zelf kon kiezen. Blijft een aanrader bij jullie!

Heerlijk gegeten

Snelle levering op de dag en tijdstip van mijn keuze Één stuk vlees viel een beetje tegen, maar nadat ik hierover gebeld had, kreeg ik gelijk de keuze uit een waardebon of een zelfde stuk vlees ervoor terug. Wat een goede service Snelle levering op de dag en tijdstip van mijn keuze. Één stuk vlees viel iets tegen, maar nadat ik hierover gebeld had, kreeg ik de keuze uit een waardebon of een zelfde stuk vlees hiervoor terug. Wat een goede service!!! Kan niet anders zeggen dan GEWELDIG! En de kwaliteit van het vlees is gewoon goed.

Prachtig en supper lekker stuk Ossenhaas.

Prachtig en supper lekker stuk Ossenhaas.

Heerlijk mals vlees

Prima gourmet porties Zelfs nog kunnen halveren We hebben er met zn allen van genoten

Heerlijk mals vlees

Producten top, bezorging onder de maat

De producten zijn goed, prima verpakt. Bezorging onder de maat. Pakket na aanbellen op de stoep voor de deur gezet, geen bezorger te zien. Kan niet zijn dat voedsel op de grond wordt gezet

Schitterend smaakvol en verzorgd.

Zo'n mooie aflevering van elk stukje vlees. Super vers en rijk aan smaak. Fantastische manier om verantwoord vlees te eten.

Prima producten bezorging minder

Het vlees is prima. Bezorging was minder. Aanbellen en een pakket met voedsel op de stoep achterlaten is wat mij betreft slecht.

Logistiek niet voor mekaar

Voor de tweede keer op rij lukt het niet om de bestelling op de aangegeven datum te leveren. Daarvan word je ook niet op de hoogte gesteld. De fout wordt bij Trunkrs neergelegd terwijl dit niet het geval was. Vlees was prima. Bestellen doe ik echter niet meer

Logistiek niet voor mekaar

Het lukt nu al voor de tweede keer op rij niet om de bestelling op de aangegeven dag te leveren. Dit wordt in eerste instantie afgeschoven op Trunkrs terwijl de fout lag bij Meatlovers. Het meest vervelende is echter dat je niet wordt geïnformeerd. Vlees was overigens prima. Voor mij niet meer.

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ

+310318757930

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire