vlees is perfect

Goede verzorging van het goed verpakt en van zeer goede kwaliteit.Alleen de levering van pakket mag voor mij vroeger geleverd worden ik vind dat toelaat op de avond is. Ik moet het morgens vroeg op.De vorige keer was het bijna !0.30 uur. Dit vind ik een groot minpunt.Hopelijk is hier in de toekomst wat aan te doen.Anders een goed product.

vlees is perfect

Bestelling wordt snel en uitstekend verpakt afgeleverd.

Bestelling wordt snel en uitstekend verpakt afgeleverd.

Uitstekend vlees en erg goede service

Ik had een grote bestelling geplaatst. Er was een product niet geleverd en dat werd na contact nageleverd met een cadeaubon. We hebben er heerlijk van gegeten.

Súper vlees

Zowel het vlees en ook het gevogelte (alleen even opwarmen makkelijk en snel). Is heerlijk. Wij zijn fan en hebben weer besteld.

Vlees is prima !

Het vlees is altijd van de juiste kwaliteit. Mooi stuk,netjes verpakt en geleverd. Maar een code gebruiken is vaak niet mogelijk foutmelding na foutmelding dus telkens geen kado mogen ontvangen en dat is toch minder.

Perfect.

Snelle levering op de dag en tijdstip van mijn keuze. Één stuk vlees viel iets tegen, maar nadat ik hierover gebeld had, kreeg ik gelijk de keuze uit een waardebon of eenzelfde stuk vlees ervoor terug. Wat een geweldige service!!! Kan niet anders zeggen dan GEWELDIG. En de kwaliteit van het vlees is gewoon goed.

Perfect.

Super vlees

Heerlijk vlees en ook het gevogelte ( al klaar en even opwarmen). Wij hebben al weer besteld.

Super vlees

Heerlijk vlees en ook het gevogelte ( alleen even opwarmen). Gemakkelijk en smakelijk. Wij hebben alweer opnieuw besteld.

Super vlees

Heerlijk vlees… vooral ook het gevogelte ( alleen even opwarmen). Gemakkelijk en smakelijk. Zo lekker dat we weer besteld hebben.

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ

+310318757930

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire