De iberico procureur bereid in de oven met Bhutan Fusion – Kruidenmix. Fantastisch mals stuk vlees met een heerlijke smaak.

De ri Beyer was super

Gewoon top materiaal en goede service

Het vlees heb ik na aankomst geportioneerd maar nog niet gebruikt. Ziet er wel mooi uit

Geweldig vlees voor een super genot

Zie bovenstaande, heerlijk genoten

Heerlijk vlees en snelle levertijd

Eerste keer, voor herhaling vatbaar. De Argentijnse flank (bavette) was de beste ooit.

Viel tegen

Ik had een gourmetschotel besteld en dacht dat dit op een opgemaakte schaal geleverd werd. Het was alles los verpakt.

Gewoon goed & eerlijk vlees

De prijs, het kwaliteit & bereidingen van het vlees zijn gewoon zeer uitmuntend, ik werk heel erg graag met deze mensen zijn producten, en ben nog lang niet uitgespeeld.

Mijn eerste bestelling, en zeer tevreden.

Eerste keer elders besteld, en was mooi stuk chuck roast. Omgetoverd tot een heerlijke pan stoofvlees! Smaakt naar meer.

Helemaal volgens afspraak!

Top kwaliteit vlees

Eerste keer hier besteld. Dan altijd even afwachten wat je krijgt. De entrecote was echt van goede kwaliteit. Ook de manier van bezorgen. Goede communicatie wanneer de bezorger komt.

Hooge kwaliteit

Netjes en goed gekoeld verpakt

Echt top geregeld!

Vlees wordt op het afgesproken tijdstip heel goed koel verpakt geleverd. Het vlees was ook echt heel Lekker (Wagyu) Picanha

Altijd kwaliteit!

Snel geleverd, leuke acties en superlekker, vers kwaliteitsvlees. Altijd weer een feestje om de bbq aan te steken!

Heeerlijk vlees

Goede kwaliteit

super lekker!

Heerlijk vlees wat met wat kruiden, perfect gebarbecued was. Het was de tweede keer voor ons en het blijft voor ons de nummer 1 plek om vlees te halen voor op de bbq.

Value for money

Mooie biefstukken besteld, goedkoper en beter/malser dan via de keurslager. Ga vaker bestellen.

Heel smaakvolle kogelsteak.

Perfekt apart !!! verpakt

Goede kwaliteit

Heerlijk vlees voor een betaalbare prijs! Prima verpakt geleverd en netjes op tijd! In één woord fantastisch!

Mooi vlees en lekker

Het werd op tijd bezorgt.Fijne bezorgdienst ook. Vlees was mooi en wat we gegeten hebben was lekker.

Mooi vlees

Verpakking perfect bezorg tijd prima

Goede track en trace en uitstekend verpakt

perfect

Optijd en kwaliteit

De bestelling was optijd binnen en goed verpakt. We hebben er van gesmuld met zijn allen.

Smaakvol

De levering is perfect maar vooral het vlees was overheerlijk

Op tijd en volgens afspraak bezorgd. Veel aandacht voor de verpakkingsmethode. Het vlees....overheerlijk! Op deze wijze betaal ik graag wat extra's voor mijn bbq-vlees! Mortom: Top, top, top!

goed stuk vlees voor een eerlijke prijs en geniet er elke dag van

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ

+310318757930

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire