Genoten!

Super kwaliteit vlees, hebben er van genoten. Wat een verschil met de lokale slager.

Uitstekende vlees kwaliteit

Net de eerste bestellingen geplaatst en gebruikt, super kwaliteit van vlees en snelle levering

Picanha de Luxe

Een kilo was toch iets kleiner dan ik dacht maar de kwaliteit is top.

Goed vlees

Vlees smaakte heerlijk, Geleverd op afgesproken datum. Het kon minder

Uitmuntend

Als kleindochter en dochter van een slager. Tevens 8 jaar een eigen slagerij gehad, kijk je erg kritisch naar vlees. Mijn eigen slager falliet en snel opzoek naar een oplossing. Vaak bepaalde stukken vlees niet te krijgen bij een slagerij omdat ze met halve varkens en koeien werken. Per toeval dus uitgekomen bij the Meat Lovers. Besteld voor wat ik vind een passende prijs wat betreft prijs kwaliteit. Wil je goed vlees dan mag het meer kosten. De dag erna geleverd. Zeer netjes verpakt en gekoeld. Ik zal voortaan hier mijn BBQ vlees bestellen.

Wij hebben een Tomahawk steak besteld en het was erg goed vlees. Goed mals, lekker sappig. Wij zullen zeer zeker snel weer een bestelling plaatsen!

Erg goed!

Prima vlees voor een hele mooi prijs. Nu ook erg lekker gehakt, het is goed om dat er bij te hebben. Daarbij nog eens heel fijn verpakt, en goed geleverd. Ben 100% tevreden!

Super lekker

Vlees is super lekker !

Wederom weer mooi vlees en een leuk schort.

Wederom weer mooi vlees en een leuk schort

Dit was onze 2e tomahawk in korte tijd , helaas was de 2e veel vetter.

We kregen vrienden die ook al bij jullie bestellen (door ons), en die hadden de tomahawk nog niet gegeten.. Dus wij besteld gauw een 2e , hadden er pas 1 gehad. Maar die was een stuk vetter . 1135 gr zou genoeg zijn voor 4 personen . Netto 9 0ns zonder bot. Maar dat viel VET tegen. Hadden jullie merquez vooraf als borrel hapje. Je kan niet alles hebben.

Prima levering, zeer goede kwaliteit

Topvlees en heel netjes geleverd!

Diamanthaas besteld - was heerlijk, goed verpakt en keurig geleverd door de bezorgdienst. Heel tevreden, koop hier zeker vaker.

aan te raden

alle geleverde producten waren zoals aangegeven op de side. geen opmerkingen

Prima kwaliteit en goede service

Heerlijke kalfsoesters en pittige en sappige lams-merguezworstjes die minstens zo lekker zijn als bij mijn slager in Parijs.

Topkwaliteit

Snelle levering van topkwaliteit vlees. Makkelijk om in huis te hebben. Ook keuze uit veel soorten spiezen en bijzonder vlees zoals de overheerlijke ribfingers en iberico spareribs. Wat jammer is is dat de levering afwijkt van de website. Niet alle vleespakketten zijn 7 dagen gekoeld te bewaren maar bijvoorbeeld maar 5 dagen. En volgens de website gekoeld vlees bleek bevroren te zijn.

Prima vlees, keurig geleverd. Kortom aan bevelen ook bij klein verbruikers

Snel en degelijk bezorgd. Prima kwaliteit vlees.

Super mals, Super Lekker

Iberico rack, zeer smakelijk en sappig vlees. Boerewors, uitkijken als je er in bijt, je raakt er aan verslaafd. Kogelbiefstuk.....botermals. Lamszadel....ook top, te veel om nog meer op te noemen Kortom aanrader, je betaalt iets meer dan de aanbieding in de supermarkt, maar krijgt er in kwaliteit vele malen meer voor terug!

Kip bestelling

Voor de eerste keer een borrelplankje kip besteld. Omdat het mooi weer was meteen uitgeprobeerd, en ja een groot succes. Het is een schot in de roos. Een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Was zeer matig

Het gourmetpakker voor Vaderdag was echt slecht. De eend aan de voorkant zag er mooi ui maar uit de verpakking bleek al snel het andere er zat maar weinig vlees aan de rest was een stuk vet vel. De rib eye was ook 1 stukje glibberig vet goed voor de vuilnisbak.

Exelent vlees en een prima verzending en bezorging

Heel mooi vlees heerlijk gegeten dit was mijn tweede bestelling en er gaan er meer volgen

Lekker, maar was al bevroren

Een rump besteld, die nog ingevroren zou kunnen worden. Het vlees kwam echter aan de buitenkant wat grijzig, en aan de binnenkant nog deels bevroren aan. Om te eten moesten we eerst nog uren wachten tot het vlees ontdooide. Het smaakte ons verder wel lekker.

Wederom mooi stuk vlees

Meerder malen besteld en wederom een mooi stuk vlees

Heerlijk

Het bestelde vlees was heerlijk en om weg te zuigen zo zacht. Bovendien snel geleverd in speciale verpakking met icepack.

Altijd weer goed

Prima vlees. Heerlijk van smaak

Ruim assortiment en keurig afgeleverd. Perfect vlees . Laat die zomer maar komen zodat we iedere dag kunnen genieten van al dit heerlijke. Alles Top en zeker een aanrader The Meatlovers.

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ

+310318757930

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire