Geweldig!

Goed stuk vlees, lekker mals en goed van smaak en structuur

Uitmuntend

Zoals eerder, kwaliteit & stiptheid.

super malse ribeye Zuid Amerika

Vooral de ribeye Zuid Amerika was hemels, super vers, mals, smolt op de tong. Hele familie heeft super genoten van goed vlees op de bbq.

Als een kind zo blij!

Daar kan ik echt van genieten. Mooie kwaliteitsproducten. Ziet er verzorgd uit. Weet gewoon niet wat ik moet kiezen.

Het was weer heerlijk!

Ook de recepten zijn leuk om te maken en goed!

Wagyu vlees was echt een geweldige ervaring, alles werd netjes gekoeld bezorgd.

Vlees super, bezorging matig.

Het vlees dat wij ontvingen was echt super goed en lekker. Helaas werd de bestelling niet geleverd door gekoelde bezorgdienst, maar gewoon uit een stapel pakketjes in een oud bestelbusje. Gelukkig zaten er koelelementen in het pakket die de temperatuur nog wat op orde hielden in de goede verpakking.

Uitstekend vlees voor een goede prijs

Nu al twee keer bij the meat lovers besteld en daar heb ik zeker geen spijt van gehad. De kwaliteit van het vlees is gewoon fantastisch. Het vlees is van hoge kwaliteit en komt van traceerbare bronnen van over de hele wereld. De bezorgdienst waar the meat lovers gebruik van maakt is ook top en zorgt voor een bezorging die op tijd is en waarbij heel duidelijk gecommuniceerd wordt. Kortom, de producten, de website en de service daaromheen zijn uitstekend geregeld en ik kan daarom the meat lovers met een gerust hart aanraden.

Geweldige service

Heerlijk kwaliteitsvlees. Altijd vers en smakelijk. Ruim assortiment.

Mooi product!.

Mijn bestelling werd snel geleverd, goed verpakt. Het vlees zag er prima uit en is niet bevroren. De eerste spareribs zijn al op, perfect!.

Mooi vlees en super service!

Bestellen, levering ging super. De free rub die ik erbij kreeg gaf een extra kick aan het vlees. Het vlees was super van kwaliteit. De site geeft ook handige tips&tricks

prima vlees, keurig verpakt en bezorgd. Gewoon klasse

Als particulier en maar met z, n tweetjes bestel ik regelmatig vlees bij Meatlovers. ECHT vlees zonder poespas. Kinderen en kleinkinderen genieten volop van bv de verschillende soorten hamburgers. Met smaak en zonder dat kartongevoel vanuit de supermarkt.. Kortom je bent iets meer kwijt maar dan heb je wel wat.

Uitstekend verzorgd!

In één woord: uitstekend! Bestelling, updates, levering, verpakking, alles was perfect!

Geweeldog vlees en goede bezorging

Hey vlees was boven verwachting en de bezorging was zoals gecommuniceerd.

Ebericorack

Top, lekker stukje vlees. Complimenten van onze vrienden!!

mooi mager en smakelijk

goede bestellingspagina, snelle service en uitstekende levering

De order die ik besteld heb is van prima kwaliteit!;

Super lekker vlees

Aanrader

Super lamskotteleten

Lamskotteleten heerlijk op de bbq super mals een aanrader

Makkelijk bestellen, snel reactie bij een vraag, snel en koel geleverd. Uitstekend verpakt En... lekker vlees!

Heerlijk, je proeft het

Was erg lekker, je proeft het verschil met de winkel, minpuntje vond ik de stukjes bot in de worstjes.

De Iberico rack was veel te dik. Er zaten maarc4 botten in 950 gram vlees.

Zo is het moeilijk om er 6 gelijke stukken te krijgen. De smaak is natuurlijk heel goed.

Prijs/kwaliteit toch enigszins minder helaas

Mijn eerste bestelling; picanha, bavette en flat iron. De bavette kan ik enkel complimenten aan geven (maar dat mag ook wel voor die prijs!), de picanha daarin tegen viel toch wel tegen, heb wel betere gehad en voor een betere prijs. Hij was naar onze menig niet soepel mals, ook de vetlaag bleef vliesachtig. De flats liggen in de vriezer, maar heb daar zeker vertrouwen in. Gr. Sacha

Uitstekende kwaliteit

Al verschillende malen besteld en kwaliteit blijft uitstekend.

Heel goed vlees, mooi verpakt kan zo de vriezer in.

Het vlees wordt op de afgesproken datum gekoeld in een goede verpakking geleverd. Het isfijn dat het meeste vlees vacuüm verpakt is, kan direct worden opgeruimd. Het vlees is lekker ( ligt ook aan de kok) en mals. Leuke recepten op de site, handig met bbq. Ik raad vrienden en kennissen de Meatlovers aan.

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ

+310318757930

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire