Goed stuk vlees, lekker mals en goed van smaak en structuur
Ha Frans, Dat horen we graag, bedankt! Met vriendelijke groet, Tommy
Zoals eerder, kwaliteit & stiptheid.
Ha Yvan, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Tommy
Vooral de ribeye Zuid Amerika was hemels, super vers, mals, smolt op de tong. Hele familie heeft super genoten van goed vlees op de bbq.
Ha Ben, Super om te horen, bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Tommy
Daar kan ik echt van genieten. Mooie kwaliteitsproducten. Ziet er verzorgd uit. Weet gewoon niet wat ik moet kiezen.
Ha Marco, Dat zijn de keuzestress momenten waar we niet wakker van liggen natuurlijk! Fijn om te horen dat je zo lovend bent over ons assortiment. Met vriendelijke groet, Tommy
Ook de recepten zijn leuk om te maken en goed!
Ha Linda, Super om te horen dat niet alleen de producten in de smaakvallen maar ook de recepten! Hopelijk tot snel weer ;) Met vriendelijke groet, Tommy
Wagyu vlees was echt een geweldige ervaring, alles werd netjes gekoeld bezorgd.
Ha Boudewijn, Bedankt voor je lovende reactie! Fijn dat het Wagyu vlees zo goed in de smaak gevallen is. Met vriendelijke groet, Tommy
Het vlees dat wij ontvingen was echt super goed en lekker. Helaas werd de bestelling niet geleverd door gekoelde bezorgdienst, maar gewoon uit een stapel pakketjes in een oud bestelbusje. Gelukkig zaten er koelelementen in het pakket die de temperatuur nog wat op orde hielden in de goede verpakking.
Bedankt voor uw review en goed om te horen dat het vlees in de smaak viel! Onze pakketten worden inderdaad niet geleverd door een gekoelde bezorgdienst, maar de pakketten zijn er d.m.v. stevige koelzakken en meerdere koelelementen zo op ingericht dat deze zeer lang goed gekoeld blijven. :) Met vriendelijke groet, Leon
Nu al twee keer bij the meat lovers besteld en daar heb ik zeker geen spijt van gehad. De kwaliteit van het vlees is gewoon fantastisch. Het vlees is van hoge kwaliteit en komt van traceerbare bronnen van over de hele wereld. De bezorgdienst waar the meat lovers gebruik van maakt is ook top en zorgt voor een bezorging die op tijd is en waarbij heel duidelijk gecommuniceerd wordt. Kortom, de producten, de website en de service daaromheen zijn uitstekend geregeld en ik kan daarom the meat lovers met een gerust hart aanraden.
Hi Rik, Wow wat een leuke en positieve review! Onwijs bedankt daarvoor, het doet ons altijd goed om dit te lezen. We hopen je snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Tommy
Heerlijk kwaliteitsvlees. Altijd vers en smakelijk. Ruim assortiment.
Hi Amir, Super om te lezen dat je zo enthousiast bent! We hopen je snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Tommy
Mijn bestelling werd snel geleverd, goed verpakt. Het vlees zag er prima uit en is niet bevroren. De eerste spareribs zijn al op, perfect!.
Hi Ton, Bedankt voor je positieve review, wij zijn ook erg fan van de spareribs maar wie niet? ;) Met vriendelijke groet, Tommy
Bestellen, levering ging super. De free rub die ik erbij kreeg gaf een extra kick aan het vlees. Het vlees was super van kwaliteit. De site geeft ook handige tips&tricks
Hi Hendrik, Bedankt voor je enthousiaste review, goed om te lezen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Tommy
Als particulier en maar met z, n tweetjes bestel ik regelmatig vlees bij Meatlovers. ECHT vlees zonder poespas. Kinderen en kleinkinderen genieten volop van bv de verschillende soorten hamburgers. Met smaak en zonder dat kartongevoel vanuit de supermarkt.. Kortom je bent iets meer kwijt maar dan heb je wel wat.
Ha Rob, Super om te lezen dat jullie allemaal zo'n fan zijn van de producten en dat onze kwaliteit niet onopgemerkt voorbij gaat! Met vriendelijke groet, Tommy
In één woord: uitstekend! Bestelling, updates, levering, verpakking, alles was perfect!
Hi Joke, Net als je review: Perfect! Bedankt voor je enthousiasme, super om te lezen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Tommy
Hey vlees was boven verwachting en de bezorging was zoals gecommuniceerd.
Hi Wessel, Geweldig om te lezen dat het zo in de smaak gevallen is! Tot snel weer! ;) Met vriendelijke groet, Tommy
Top, lekker stukje vlees. Complimenten van onze vrienden!!
Hi Ron, Dat is super om te horen! Bedankt voor je enthousiasme. Met vriendelijke groet, Tommy
goede bestellingspagina, snelle service en uitstekende levering
Hi Louis, Fijn om te horen dat alles naar wens was, we hopen dat je net zo enthousiast bent over het vlees! Met vriendelijke groet, Tommy
De order die ik besteld heb is van prima kwaliteit!;
Hi J.H. Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Tommy
Aanrader
Hi Stany, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Tommy
Lamskotteleten heerlijk op de bbq super mals een aanrader
Hi Jan, Van de BBQ zijn ze inderdaad erg lekker! Goed om te lezen dat jullie er ook zo van genoten hebben. Met vriendelijke groet, Tommy
Makkelijk bestellen, snel reactie bij een vraag, snel en koel geleverd. Uitstekend verpakt En... lekker vlees!
Hi Jeannette, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Tommy
Was erg lekker, je proeft het verschil met de winkel, minpuntje vond ik de stukjes bot in de worstjes.
Ha Tim, Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit. Zou je met ons contact willen opnemen over de worst, wat je omschrijft is niet de bedoeling en dat lossen we graag met je op! Met vriendelijke groet, Tommy
Zo is het moeilijk om er 6 gelijke stukken te krijgen. De smaak is natuurlijk heel goed.
Hi Tonny, Wij hebben inmiddels contact met elkaar gehad hierover. Bedankt voor je feedback, we hebben het product aangepast inmiddels! Fijn dat we het met je mochten oplossen! Met vriendelijke groet, Tommy
Mijn eerste bestelling; picanha, bavette en flat iron. De bavette kan ik enkel complimenten aan geven (maar dat mag ook wel voor die prijs!), de picanha daarin tegen viel toch wel tegen, heb wel betere gehad en voor een betere prijs. Hij was naar onze menig niet soepel mals, ook de vetlaag bleef vliesachtig. De flats liggen in de vriezer, maar heb daar zeker vertrouwen in. Gr. Sacha
Al verschillende malen besteld en kwaliteit blijft uitstekend.
Ha Bert, Super om te lezen dat het goed in de smaak gevallen is! Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Tommy
Het vlees wordt op de afgesproken datum gekoeld in een goede verpakking geleverd. Het isfijn dat het meeste vlees vacuüm verpakt is, kan direct worden opgeruimd. Het vlees is lekker ( ligt ook aan de kok) en mals. Leuke recepten op de site, handig met bbq. Ik raad vrienden en kennissen de Meatlovers aan.
Hi Erna, Wat ontzettend leuk om te lezen! Bedankt voor de onwijs lovende worden en de reclame die je voor ons maakt, super fijn! Tot snel weer. ;) Met vriendelijke groet, Tommy
3 Antennestraat
Veenendaal 3903 LZ
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire