prim maar leveringskosten te hoog.

nvt

Snelle en goede kwaliteit

Snelle en goede kwaliteit.

Bestelde vlees was super en aflevering top!

Dit was mijn eerste bestelling maar er komt zeker een vervolg! Bavette was zolas omschreven super mals en het geld dubbel en dwars waard als je van kwalitatief top stukje vlees houd. De levering was top! Goed verpakt en netjes op tijd afgeleverd

Perfect vlees, maar te weinig geleverd

Heerlijke kwaliteit vlees zoals we gewend zijn bij de meatlovers. Dit keer alleen te weinig geleverd met geadverteerde gewicht, uiteindelijk toch wel voor 1 persoon te weinig.

Lekker stuk vlees

Mooie 1,5kg ribeye voor op de bbq. Zelf een dry rub gemaakt en de instructies gevolgd op de site. Kwam er lekker mals uit.

Goede ervaring

Vlees was deze keer weer top.

Genoten van een goed kerstdiner van Meatlovers

Prima vlees voor een nette prijs

De biefstukpuntjes waren overheerlijk, net als de varkenshaasmedaillons daarentegen, de ossenhaaspuntjes vielen behoorlijk tegen en daar hadden we juist hoge verwachtingen van op kerstavond.. Verder prima en snelle service

Duidelijke omschrijving van de aangeboden producten, hele snelle bezorging.

Graag tot een volgende keer!

Voldoende maar ruimte voor verbetering

Mijn bestelling bestond uit een stukje Wagyu, Rib fingers en een gourmet pakket. Het Wagyu was een bijzondere ervaring. Smakelijk maar wel meer verwachting bij gehad. Het gourmet pakket was opzich oke, enkel is varkensvlees niet gourmet waardig, vind ik. De ribfingers bestonden uit veel kleine en dunne stukken vlees. Waardoor het bij het garen droog en taai werd. De volle stukken waren top.

Voortreffelijk

Top kwaliteit vlees zoals gewend

Lekker vlees

Als je vleesliefhebber bent moet je hier je vlees halen doe het al een poosje echt goed vlees snel geleverd wanneer jij wil en met een vraag of opmerking direct een oplossing top echt een aanrader

Goede kwaliteit

Dit is de 2e keer dat ik bij dit bedrijf heb besteld. En ook nu is alles weer keurig per stuk ingepakt en staat er op iedere verpakking aangegeven tot wanneer het product te consumeren is.

Viel iets tegen

De bestelde diamanthaas Australie Angus verkleurde heel snel na één nacht in de koelkast

Nog nooit zo slechte kalkoen gehad in mn leven

Ten eerste Had graag van te voren geweten dat het diep ingevroren was toen ik het besteld, ipv alleen gekoeld geleverd... heeft 2 dagen geduurd voor het ontdooid was. Ten tweede was hij niet goed schoongemaakt Ten derde was de huid beschadigd op sommige plekken waardoor ik hem niet goed meer kon sluiten ivm de vulling Nadat dit bericht achterliet is er contact gezoch en de situstie keurig opgelost daarom de score hoger! Dit vond ik zeer netjes en had ik niet verwacht

Goed stuk vlees, nette verpakking

Heb gekozen voor afhalen van bestelling. Was netjes verpakt, goede service. Het vlees was als vanouds, heerlijk

Matig

Bezorging was prima. Diepgevroren en kon zo de vriezer in. Helaas was de ossenhaas volledig bruin gekleurd. Dit was al te zien in de doorzichtige verpakking. Toen ik hem liet ontdooien werd dit nog duidelijker zichtbaar. Zonde, aangezien ik nu een groot deel weg moest snijden om de diep rode kleur terug te krijgen.

Goed spul om lekker van te genieten.

supermals vlees

De stukken picanha die ik besteld had waren heerlijk mals.

4kg Spaanse Brisket voor een mooie prijs!!

Voor de eerste keer een kerst brisket op de offset smoker gemaakt. Na 12uur Bbqen Texas style hebben we heerlijk gegeten op 1e kerstdag.

Goede kwaliteit snelle levering, klasse

Goede kwaliteit en snelle levering. Klasse

perfecte chateaubriand

Bezorging prima Goed stuk mals vlees

Afspraken nagekomen met top levering

Mooi vlees. Goed verpakt. Top geleverd. Alle afspraken nagekomen. Prefect gecommuniceerd!

Heelijk vlees en keurig geleverd.

Twee stukken Chateaubriand Black Angus (1000+500). Was werkelijk voortreffelijk. Keurig afgeleverd. Perfect!

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Bestellen verliep probleemloos. Goede keuze, prima kwaliteit en op tijd geleverd.

Antennestraat 3

3903 LZ Veenendaal

+310318757930

Over The Meatlovers

De hoogste kwaliteit vlees vers en gekoeld aan de deur. Breng de restaurantervaring bij je thuis met premium vlees. Stap onze digitale slagerij binnen en laat je verbazen door ons prachtige assortiment. Echte vleesliefhebbers gaan naar themeatlovers.nl