Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Bestellen verliep probleemloos. Goede keuze, prima kwaliteit en op tijd geleverd.

fifty / fifty.

mandag 23-12-2024 rond 18.30 uur kreeg ik achter mekaar 2 x een smsje "de bezorger staat over ca 15minuten voor je deur"! Dat werd uiteindelijk ruim 22.30 en ik had de verwachting al opgegeven, Dit was bij een eerdere bestelleing ook al het fgeval en vind het dan ook tijd dat hier wat aan gedaan word! Aanbevelen voor wat het vlees betreft, ja! voor de levering, helaas niet gedeelde

Was top

Het vlees werd netjes afgeleverd. Het was bevroren vlees in een vacuüm verpakking. Van de 6 stukken waren er 2 waar een klein gaatje in de verpakking zat. Maar de kwaliteit waas nog steeds goed. Het was super mals vlees.

Snelle en duidelijke levering precies op tijd

Een goed stuk vlees!

Picanha met kerst. Ik heb 2 stukken picanha besteld voor kerst. De stukken werden geleverd zoals afgesproken. Deze bereid in de oven en langzaam laten garen tot een kerntemperatuur van 55 °. Na een kwartier laten rusten heb ik het vlees in plakken gesneden en opgediend. Wat een mooi en mals stuk vlees waar ik de show mee kon stelen. Iedereen heeft heerlijk gegeten en het vlees was helemaal op. Een volgende keer bestel ik mijn vlees weer bij The Meatlovers want dan weet ik dat ik kwaliteit krijg. Dank jullie wel, mede door jullie is mijn kerstdiner meer dan gelaagd uitgepakt!

Perfect naar verwachting

Op tijd bezorgd, goede kwaliteit

Top kwaliteit en top service

Alleen maar positieve ervaring. Het vlees is van zeer goede kwaliteit. Doe zo verder en tot in 2025. Levering in België is ook fantastisch geregeld.

Top vlees en service

Goede kwaliteit diepgevroren geleverd. Tip: bezorg met chill bill

adequate levering van heerlijk vlees

Prima kwaliteit

Goed bezorgd. Goed vlees en gevarieerd.

Top kwaliteit

Super snel en goed ingevroren bezorgd door CHILL BILL. Mooi vlees goed verpakt, kan niet anders omdat ik alleenstaande ben en nu het portie vlees ontdooi wat ik nodig heb. Perfect !

Snelle levering. Goede kwaliteit

Goeie ervaring

Vlees was goed, carpaccio was echt heel taai.

Al het vlees was prima, maar de carpaccio was echt heel taai. Zo taai dat we dat helaas allemaal hebben weggegooid.

Heerlijk

Het waren heerlijke en mooie stukken vlees om te gourmetten. Van mij hadden er niet zoveel worsten bij gehoeven, dat had ook een mengeling van de twee soorten mogen zijn. Er was genoeg voor 6 personen die er heerlijk van hebben gegeten. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Gewoon rock solid zoals altijd!

Heerlijk mals vlees

Snelle levering, kwaliteit van het vlees was perfect. Kwam ingevroren aan dus het kon zo in de de vriezer en met 2e kerstdag lekker op tafel . Hier ga ik vaker bestellen.

Fantastische service

Al een paar keer bestelling gedaan,snel duidelijk zonder gedoe.goede levering. En fantastisch goed vlees.Alles dus top.

Heel lekker vlees en voldoende variëteit in het pakket!

Heel lekker vlees en voldoende variëteit in het pakket!

Goed mals vlees.

Goed mals vlees

Geweldig vlees.!

Beef wellington gemaakt en daarbij is het vlees het belangrijkste.! Super vers geleverd en zo lekker.!

Prijs is het waard

Ja het is duur, maar zo blij dat ik het kerstgourmetpakket heb gekozen in plaats van voor goedkoop te gaan en van de super gourmet pakketten te nemen. Overduidelijk verschil.

Goed vlees, weinig vet voor entrecote. Goed opgelost door de klantenservice.

Het vlees was lekker en goed. Voor het type vlees was het vet randje erg dun. In vergelijking met andere entrecôte’s viel dit wat tegen. Dat is toch een van dé redenen voor de aanschaf. Dikte was ongeveer 2 mm. Update: er is netjes contact opgenomen om een oplossing te vinden. Zeer tevreden over de afhandeling. Je wordt zeker serieus genomen als klant. Reden genoeg om hier te blijven bestellen.

Het geleverde vlees is gewoon perfect. De formule van de bezorging is zeker voor verbetering vatbaar.

Pakket was niet geleverd, prima opgelost door Meatlovers

Pakket door bezorgdienst niet te traceren. Na melding hiervan bij Meatlovers snelle actie door nieuw pakket op te sturen. Heel fijn dat dit zo snel is opgepakt.

Perfectie.

Het gemak van bestellen, perfect. De prijs, perfect. De gekoelde levering, perfect. De kwaliteit van het vlees, perfect. De smaak van het vlees, perfect. Wij hebben een fantastische ervaring gehad en zullen in het vervolg de keurslager links laten liggen. Al ons vlees zal voortaan besteld worden bij THE MEATLOVERS.

Antennestraat 3

3903 LZ Veenendaal

+310318757930

Over The Meatlovers

De hoogste kwaliteit vlees vers en gekoeld aan de deur. Breng de restaurantervaring bij je thuis met premium vlees. Stap onze digitale slagerij binnen en laat je verbazen door ons prachtige assortiment. Echte vleesliefhebbers gaan naar themeatlovers.nl