Heerlijk vlees

Mooi van kleur, heerlijk van smaak en kwaliteit voor weinig geld.

Fantastisch!!

Werkelijk geweldige stukken vlees gehad... heerlijk gegeten

Voor de 2de keer kerstvlees besteld. Geweldig!

Goede service en ontzettend goed vlees. Top!

Zoals altijd top

Zeer lekker mals vlees, goede levering. Keurig verpakt

Uitstekende kwaliteit en levering

Alles was perfect.

Zowel vlees als levering uitstekend!

De bestelling werd netjes gekoeld bezorgd. De Argentijnse Picanha en carpaccio waren van zeer goede kwaliteit en erg lekker.

Waanzinnig

Ik zou willen dat de customer service / customer experience bij mijn bedrijf zo goed was! Top gedaan!

Super chill!!!

Gemak dient de mens.

X

X

Geniaal bedrijf

Perfecte wagyu en netjes thuis bezorgd

Gewoon goed

Goed verpakt, echt volgens afspraak geleverd en goede kwaliteit vlees.

Super Lekker

Goed vlees

Geweldig vlees , perfect van smaak

Voor eerst besteld , dit werd keurig netjes gekoeld geleverd , tijdens kerst de tournedos gebakken met de aanwijzingen op de site van The Meatlovers . Ook de Wagyu Carpaccio geserveerd , onze gasten ( familie ) was er zeer over te spreken dat het heerlijk vlees is . Dus zeker voor herhaling vatbaar , binnenkort willen we nog het boek bestellen zodat we nog meer smaak ervaring opkunnen doen .

Top kwaliteit met perfecte service

Ons Kerstdiner geslaagd mede door de kwaliteit en de tips van The Meatlovers. Alles wat er wordt beloofd maken zij 100% waar.

Uitstekend!

Snelle levering, nog diepgevroren, keurig verpakt, aanrader!

Wij hebben wederom genoten van heerlijk mals vlees met een heerlijke smaak!

Als ik vlees kook, dan moet het van uitstekende kwaliteit zijn. Dat is wat The Meatlovers leveren. De service is top, van de bestelling tot de levering, en van de recepten en de kwaliteit van het vlees zelf.

Prima vlees.

Bezorging was keurig op tijd. We hadden een gourmetpakket besteld en het vlees was heerlijk, alleen de biefstukpuntjes waren erg taai (niet weg te kouwen eigenlijk) dat was jammer.

spannend

lekker vlees all over the world…

goede informatie en snelle afwikkeling

Al heel lang volg ik de Meatlovers online, maar omdat ik alleen ben, kan ik weinig vlees afnemen, nu wel en dan ook meteen 7 x Ossobucco, Kalfsvlees met schenkel. Deze zijn nu verwerkt en ik moet zeggen, prima en heerlijk vlees!!!! Zal zeker meer gaan bestellen.

Heerlijk vers vlees

Lekker vlees we hebben heerlijk gegeten

Goede kwaliteit vlees

Diverse soorten vlees besteld. Keurig op tijd geleverd en van goede kwaliteit

Van begin tot eind helemaal top

Vanaf moment van bestellen (mooie overzichtelijke site) tot aan levering alles keurig Goede kwaliteit vlees. Ga zeker binnenkort weer bestellen

Super!!!!

Bestelling mooi op tijd en heeeeerlijk !!!

Snel goed en lekker !

Avonds besteld volgen avond goed verpakt met koelblokken in huis en de kwaliteit van het vlees is top !

Antennestraat 3

3903 LZ Veenendaal

+310318757930

Over The Meatlovers

De hoogste kwaliteit vlees vers en gekoeld aan de deur. Breng de restaurantervaring bij je thuis met premium vlees. Stap onze digitale slagerij binnen en laat je verbazen door ons prachtige assortiment. Echte vleesliefhebbers gaan naar themeatlovers.nl