zeer tevreden!

After so many trial and error trying all different kind of slagerij in NL, The Meatlovers is my fave so far! Their meat quality is top notch. Not to mention vast selections of meat to suit your cooking needs. My always go-to order is their 1500g Australian Entrecote which I love alot since I don't like ordering meat in smaller batch. I also am amazed by their creativity to sell wagyu fat!! I can't tell how many times I've cooked with that, especially to make French style sauce. Keep up the good work The Meatlovers!

erg prettig

Ik ben een kleine gebruiker voor BBQ vlees. Ik bestel ca 4x per jaar een voorraad vlees en elke keer gaat dat prima. Een duidelijke web-site en prettige keuzes om snel geleverd te krijgen of wat later. ze komen altijd op tijd en volgens afspraak met de producten die ik besteld heb. Het vlees is super vers en vooral de flat iron steaks zijn heerlijk mals. Kortom: ik ben een tevreden klant

Top kwaliteit

Top spul! Heerlijk zoals altijd Lekker mals en goed vlees.

Op een duidelijke en gebruiksvriendelijke website is er een zeer ruime keuze aan vlees. De bestelling gaat vlot, de opvolging van en de levering ook. Enige reden om geen 10 te geven is de hogere prijs. Maar ja, voor wat hoort wat!

Top service en heerlijk vlees

Gelukkig werd al het vlees bevroren geleverd. Dat hebben wij het liefst. Het vlees blijft bij jullie het lekkerste. We kopen geen rundvlees in de supermarkt meer. Top!

Zoals altijd perfect

Mooi vlees en juiste prijs

gewoon top

alles verlopen zoals gezegd perfecte timing en belangrijkste top kwaliteit vlees grts nico

Altijd heerlijk en uitstekend! Ook de bezoring!

Heb vlees besteld ossenhaas En moet zegen was echt een topper De service was echt top toen ik belde voor advies kan alleen maar zegen dikke 10

Super vlees en super klantenservice

Heb nu een paar keer wat besteld hier en ben nog geen één keer teleurgesteld geweest. Het vlees is heerlijk, goede prijzen en snelle service. De klantenservice is super goed bereikbaar met een vriendelijke tea wat je snel helpt wanneer je een vraag hebt. Ik ben dik tevreden!

Zoals steeds weer uitstekend

Prima bedrijf voor lekker vlees

Top,

1ste keer dat ik vlees bestel online en meteen een schot in de roos. Dit wordt zeker nog vervolgd

Gewoon goed

Goed vlees , gekoeld geleverd. Perfect

Slechte kwaliteit

Het vlees was taai en geen goede kwaliteit. Voor deze prijs verwacht je wel wat. Heel de groep was dit van mening, jammer van de gourmet avond…

Een ongeëvenaarde ervaring

Meerdere online slagers ervaren. The Meatlovers is overduidelijk de beste in alle aspecten. Klantenservice: 10/10 Smaak: 10/10 Malsheid producten: 10/10

Mooie stukken vlees met goede smaak!

De Short ribs zijn erg mooi, vliezen en dikke stukken vet zijn al verwijderd van tevoren. De lam had ook een goede kwaliteit. De wagyu ribeye had echter veel teveel massief vet in het midden zitten wat je niet echt kan eten zo. Dit heeft de uitstekende klantenservice goed gemaakt door een nieuwe op te sturen welke er wel geweldig uitziet!

Het vlees word netjes bezorgd. De levertijd is ook snel en je word heel duidelijk geïnformeerd wanneer de bezorger er is. Dus met andere woorden; fijn bedrijf, goed kwalitatief product en snelle levering.

Super, kwaliteit's vlees en bezorging top.

De bestelling werd keurig, netjes gekoeld en geleverd zoals afgesproken.

Het is inmiddels de derde x dat ik bij jullie bestel. En het is altijd goed!. Top kwaliteit vlees word altijd op tijd bezorgd en is goed verpakt. zelfs met een berichtje dat de chauffeur er bijna is. Ik kan alleen maar zeggen top survice ! Keep it up

Goed lekker vlees voor goede prijs

Lekker vlees voor goede prijs. Graag wel even wat zorgvuldiger om gaan met verpakking van vlees zelf. tweede keer dat er nu iet bij zat wat lekte /open was Veder top

Snelle levering en duidelijke communicatie

Helemaal geweldig. Na bestelling netjes bevestigings-emails en duidelijke communicatie over de levering. Aan te bevelen!

Ik had het in mn bolletje en wou verschillende soorten rundvlees. 10 verschillende soorten besteld en aan de hand van de recepten onder de producten ook de bereiding voorbereid. Vlees was allemaal volgens recept perfect gelukt! Ook uitgevonden wat lekker en minder lekker is qua eigen smaak. Verzending en verpakking was perfect, donderdag besteld vrijdag in huis, kon via het tijdrooster makkelijk zien wanneer het ongeveer zou aankomen. Ook het inpakken was erg netjes! Complimenten! Tot de volgende bestelling!

Top kwaliteit vlees

Mooie snelle levering voor 22:30 besteld volgende dag geleverd!

Wisselend

Picanha's waren goed, maar Ribeye viel erg tegen (was tegen THT-datum aan, niet gevroren en verkleurd. Daarnaast was de structuur erg taai) Dit is door meatlovers zeer goed afgehandeld door het deel dat tegen viel nogmaals toe te sturen en korting te geven op de rest van mijn bestelling. Contact met klantenservice was erg prettig en men heeft goed onderzocht waar het mis kan zijn gegaan. Al met al erg goed hersteld.

super

al mijn vlees netjes verpakt en gekoeld aangekomen..

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ