Een probleem werd binnen een dag opgelost. Vleeskwaliteit was goed. Telefonisch contact prettig.

Geweldige service uitstekend Vlees zou niet anders willen zie nu al het verschil met het vlees in de winkels. De bezorging is .geweldige service

Warrige service en matige kwaliteit

Na meerdere positieve reacties. Hier ook besteld. Dat viel helaas tegen. De levering ging warrig geen bericht vooraf zoals gemeld en na bellen geen bericht over levering. De kippendijen waren prima kwaliteit maar de ribeye was echt ondermaats. Bij het uitpakken viel hij al uit elkaar.

Heerlijk

Ezeltje besteld en een pakket Keurig geleverd Heerlijke stukken vlees Zeer zeker voor herhaling vatbaar om nogmaals te bestellen bij meat lovers

Topproducten voor mooie prijzen

Eerder deze week, onder andere, de Iberico ribfingers ontvangen. Vandaag bereid. Wat een mooi stukje(s) vlees zeg. Fantastische marmering en na bereiding fantastisch van smaak en heerlijk sappig. Bezorging ging via Trunkrs. Krijg vaker leveringen van Trunkrs, niets dan lof voor hen!

Top vlees!

Super website! En geweldig vlees. Ook de bezorging was top

Supper

Top producten met goede service

Geweldig lekker!

Heerlijke malse Ribeyes, super lekkere lamskoteletjes. Kwaliteitsvlees

Snel en goed!

Voor de eerste x vlees besteld bij Meat Lovers. Erg tevreden over de snelheid en wijze van levering. Ga er vaker bestellen!

Geniaal

Bezorging top! Vlees top! Uitleg op de website voor bereiding spot on!

Snel en goed vlees

heerlijk vlees en goede kwaliteit

Exceptionele service en top vlees

Nadat de bezorger het vlees helaas ongekoeld bezorgd had en het vlees ontdooid was (het was 30 graden buiten, dat hielp niet mee), bood Meat Lovers meteen aan de hele bestelling opnieuw te leveren. Wat een service! En het vlees kwam keurig bevroren binnen en was van super kwaliteit! Chapeau voor de snelle en vriendelijke service!

Een coole ervaring

Mijn eerste keer en prima vlees en snelle levering.

Niet nog een keer

Vlees kwam in een warme doos aan, wel cool bags er rond. Ribeye Agnes Uruguay.. was het geld niet waard. Yakitoi spiesjes en ribfingers waren lekker.

Fantastisch blij met de kwaliteit & service

Alles aangekregen zoals afgesproken! Kwaliteit, prijs&service perfect in orde!

Goede snelle service

Het vlees werd de volgende avond keurig bezorgd.

Vlees half ontdooit aan gekomen

Het vlees wat diepgevroren zou zijn was half ontdooit bij mij afgeleverd

Topkwaliteit goed afgeleverd.

Goede kwaliteit vlees. Enige minpunt was dat van een bavette de verpakking lek was, hierdoor heel de doos vol bloed.

Zeer lekker vlees, top klantenservice

Besteld en volgende dag prima vlees geleverd.

Aantal biologische spareribs 800gr besteld. Kwamen volgende dag, keurig ingevroren. Spareribs zagen er prima uit, goed bevleesd. Geen opmerkingen eigenlijk, gewoon prima.

Netjes verpakt en prima vlees

Netjes verpakt en prima vlees

goed product

Goede producten maar alleen vind de tijden dat deze producten geleverd worden aan de late kant ik had graag datUw product eerder op de dag gevierd kan worden in laat in de avond verder prima service

Perfecte kwaliteit

Zeer mooi kwaliteitsvlees. Snelle levering en zeer correcte na verkoop service.

Vlees van goeie kwaliteit en geleverd met handige service

Goed gekoeld geleverd en kwaliteitsvlees.

Super bbq geregeld voor mijn vrienden

Het vlees was super, iedereen was tevreden. Het was voor mij de eerste keer dat ik bij meatlovers bestel. Heb het wel eens bij een andere bbq gehad, nu zelf geprobeerd. Dit wordt mijn standaard “slager” voor de bbq!

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ