Zeer goed!

Reageren snel op mail en erg vriendelijk. Alle negatieve reacties hieronder zijn voor mij niet van toepassing geweest. Zelfs de bezorg datum een dag naar voren kunnen halen! Top!

Sticky meat frozen not fresh

Meat arrived semi thawed while on site it was stated that it should be not frozen delivery but fresh. Some of the cuts were drained out of water by packaging or being freezed. From order only the minced meat was supposed to be freezed and still was mostly frozen upon arrival. Waste of food, waste of money Not going to order ever again as competition seems to be handling cooling way better.

Nooit bestellen hier

De voordeurbel gaat en er wordt een geopende doos mijn vrouw in de handen geduwd. In die doos een geopende plastic zak waarin weer zakjes vol bloed zaten. De bezorger scande de doos en liep weg, mijn vrouw , die al bezig was de deur te sluiten ziet de man omdraaien en een uitgekauwde stuk kauwgum vakkundig midden op de deurmat spuwen. De doos op de aanrecht gezet en de geopende plastic zak in de gootsteen gekieperd. Alle zakjes waren tot de helft gevuld met bloed en alles voelde erg warm aan. Alle vlees gelijk gebakken want je weet niet hoelang dit al zo lag. Gezien alle vocht uit het vlees getrokken was kon ik er alleen maar nasi of bami vlees van snijden....droog droog en nog eens droog verders kon je er niets mee doen. NOOIT NOOIT EN NOOIT geen vlees meer van jullie

onvoldoende gekoeld

Bij aankomst waren alle producten ontdooid en onvoldoend gekoeld

Jammer dat de doos helemaal kapot gescheurd was

Het vlees was nog wel koud en verder in orde. De doos was echter kapot. Omdat het al laat was had ik geen zin om dit direct met de bezorger op te nemen. En voor de duidelijkheid was de doos serieus erg kapot en werd nog door de bandjes bij elkaar gehouden. Dit is dus geen beoordeling voor de kwaliteit van het vlees :)

Goed opgelost

2 van de 4 kogelbiefstukjes waren al verkleurd door de warmte en begon al te ruiken. Voorheen nooit problemen gehad met de levering. Na het aangeven van dit probleem hebben ze het opgelost door een waardebon en gratis bezorging voor de volgende bestelling aan te bieden.

Wisselend

Ik heb nu 1x hier besteld, het kwam op de afgesproken dag binnen. In een stevige doos met een pakje ijs als koeling. Ik was helaas niet helemaal blij met alles wat ik kreeg. Ik heb hier een review over achtergelaten (normaal en goed onderbouwd) maar gek genoeg plaatsen ze die niet. Volgens mij laten ze hier dus enkel de positieve reviews over hun producten door.

Goed vlees, maar komt ontdooid aan

Echt lekkere producten, maar door een kwalitatief minder goed geïsoleerde verpakking dan bij Beef en steak, komt het vlees op een temperatuur van boven de 10 graden aan bij bezorging. Dat lijkt mij niet echt de bedoeling.

Fantastisch mooi vlees, snelle levering.

Service top, kwaliteit minder

Beste, Spareribs waren niet goed voorgegaard hierdoor was de aangegeven kooktijd niet goed. Moest zeker wel een uur. Kortom had we wat meer van verwacht. Verpakking en webiste een 10:)

Altijd fantastische kwaliteit vlees.

Goed site met vermelding van garingstemperatuur. Veel keus , kortom ik word er blij van.

Heerlijk geurend en mals vlees

De kwaliteit van het vlees is super Een selectie van het lekkerste vlees uit de regio, maar ook van ver weg Mooie kwaliteit, goed gekoeld en op tijd geleverd Als ik dan toch kritiek moet hebben zou het de minder overzichtelijke website zijn..:maar ook daar vond ik mijn weg

Goed vlees, slechte bezorging

Kwaliteit van het vlees is erg goed. De bezorging laat te wensen over. Op de website staat volgende dag in huis met uitloop van één werkdag. Ik heb na twee dagen zelf gebeld, omdat de bestelling er nog niet was. Bleek dat mijn bestelling niet bij de bezorgdienst was aangekomen. Uiteindelijk heeft de dame aan de telefoon mijn bestelling opnieuw geplaatst en de volgende dag was het in huis. Dus wel goed opgelost.

top

top

Prompte levering binnen de aangegeven tijd!

Bestellen ging gemakkelijk via de site. En er werd keurig op tijd geleverd in een koeltas, die in een stevige doos zat. Ga ik zeker nog een keer bestellen.

Levering uitstekend, van het vlees had ik meer verwacht

De levering was keurig op tijd en prima verpakt. De bestelde picanha Uruguay wagyu viel helaas qua malsheid wat tegen. Rustig gegaard tot 52 graden in de kern, de smaak was wel heerlijk. Zal deze niet nogmaals bestellen!.

Snelle verzorgde levering

Tijdens het drukke pinksterweekend besteld en netjes dinsdag op de eerst volgende werkdag de bestelling in de avond ontvangen. Keurig aangegeven hoelaat de bezorger komt, netjes verpakt en niet ingevroren. De prijs is ongeveer gelijk aan de concurrent maar dan ingevroren. Mooi assortiment al mag er ook gewoon vlees/kip bij om het compleet te maken.

1e keer besteld. Mooi mals vlees. Goede bezorging. Gaan we zeker meer doen

Nette levering!

Voor het eerst besteld via Meatlovers.. vlees was goed gekoeld en netjes verpakt!

Was iets fout gegaan met de koerier maar des ondanks werd de bestelling door hun zelf toch nog geleverd.

Goed vlees vriendelijk personeel snelle levering

Geweldige service Kwaliteit vlees Prijzen zijn goed Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Doen alles om problemen te voorkomen. Een aanrader om je vlees daar te bestellen. Eetsmakkelijk

Fantastische service

Bestellen op webshop was een koud kunstje. Ging wat mis bij het bezorgen. In plaats van Pinksteren zou het nu na het pinksterweekend bezorgd worden. Direct gebeld en gemaild. Ze zouden met man en macht alsnog wat bestellingen zelf na bezorgen. Konden geen garanties geven. Was laat in de avond. Ben naar bed gegaan. Om 23:40 werd er aangebeld. Dacht dit is een geintje van hang - jongeren. Werd weer gebeld. Wow een jonge man stond daar met een doos vlees op mij te wachten! Dat is echt met man en macht! Bijzonder veel respect voor 'operatie we can bring it'! Gewoon klasse. Vlees was goed verpakt en voldeet aan de verwachtingen. Was een top Pinksterweekend. Erg bedankt voor jullie inzet!

Onovertrefbaar

De Meatlovers Hebben niet enkel het beste vlees van de buurlanden maar zijn ook het meest bekwame bedrijf! Recent was er een probleem met hun logistieke partner en ze zijn zelfs uitgereden om ervoor te zorgen dat alle pakjes geleverd werden, zelfs in de buurlanden. Ik woon in het Belgische Pajottenland en ik was zo tevreden toen ze aan mijn deur stonden met het vlees voor de barbecue van de dag erna. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik zal nooit nog veranderen van leverancier. Zij zijn top. Zij zijn gewoon de beste. De klantendienst is ook super toegankelijk, bekwaam en dynamisch! Zij geven raad en recepten. Beter dan hier zal u niet vinden!

Vlees smaakte goed kan beter.

Ik vond het vlees er jammer genoeg niet mooi rood uitzien. De kleur was een beetje vaal rood grijs. De datum op de verpakking was ook super verwarrend. Het werd geleverd op 06-05-2023 en de datum op de verpakking was precies dezelfde dag. Er zaten geen instructies bij over het invriezen en de houdbaarheid. Verder is het vlees mals smaakt goed gelukkig! Tijdens de levering kreeg ik een e-mail met daarin als u niet thuis bent plaatsen wij het ergens in de tuin het vlees kan hiertegen. Ik heb dat nog niet eerder meegemaakt.

Prima kwaliteit, levering ongelukkig

Ik heb nu 2x besteld en helaas ging de bezorging 2x niet vlekkeloos. Meatlovers heeft wel zn best gedaan om de ongelukkige leveringen te compenseren dus klantenservice dik voldoende. Kwaliteit van het vlees is ook uitstekend!

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ