Prima geregeld

Bezorging keurig op tijd. En alles uitstekend verpakt.

Levering onvoldoende

De producten worden half ontdooid geleverd, dit stast naar mijn mening niet voor de kwaliteit die zij nastreven.

Goede stukken vlees maar die rib eye....

Ik bestel sinds begin zomer geregeld en kreeg afgelopen bestelling een wagyu rib eye gratis. Nou moet je een gegeven paard (rund, hurhur) niet in de bek kijken en zijn mijn kookkunsten misschien niet je van het (opzich redelijk denk ik). Maar ik zou toch willen zeggen dat dit gewoon sneu is om zo'n dun stuk vlees te leveren als rib eye. Zo'n stuk moet toch minimaal dubbel zo dik zijn wil dit tot zijn recht komen. Dit was zo dun als een speklapje

Zeer tevreden over zowel de klantenservice als de producten.

The Meatlovers biedt niet alleen geweldige producten, maar ook uitstekende klantenservice. Het vlees is consistent van uitzonderlijke kwaliteit, altijd mals en smaakvol. Wat hun producten echt onderscheidt, is de zorg die ze besteden aan het rijpingsproces, waardoor je altijd kunt rekenen op zachtheid en een intense smaak. Daarnaast is de klantenservice zeer behulpzaam en snel in het beantwoorden van vragen, waardoor de hele ervaring, van bestellen tot genieten van het vlees, probleemloos verloopt.

Topkwaliteit vlees, ik kan niet anders zeggen !

Het is echt de moeite waard om wat meer te betalen om deze kwaliteit op je bord te hebben !

The meat arrived melted

The meat is good. However, the meat came almost totally melted.

Biefstuk een 10, Picanha een 6

Vorige week een grote bestelling gedaan ivm een feestje. Begonnen met een Picanha, 1,4 kilo, op de Basterd XXL met juiste domme temperatuur en laten klaarstomen tot de goede kerntemperatuur bereikt was. Ook kruislings het vet ingesneden volgens advies van de site. Ik weet dat de vetlaag de smaak aan het vlees moet geven maar deze vetlaag was zo dik dat zeg maar 40 procent afviel. Voor zo'n duur stuk vlees zal ik niet meer kiezen. De smaak van het overgebleven vlees was wel goed van smaak. De Yakitorie kreeg een 8. Goed van smaak maar vlees was een beetje erg zacht, dus geen bite. Daarin tegen de biefstuk kreeg een dikke 10. Deze is werkelijk voortreffelijk.

Bestelling was ok

Ik had spareribs besteld, die ontdooid aankwamen. Een aantal spareribs waren heel groot en een aantal erg klein, terwijl ze allemaal van hetzelfde gewicht besteld waren. Verder Picanha besteld, maar hier zat een vetcap op van een cm of 4 dik, dat was wel erg overdreven.

Goeie service, teleurstellend produkt

De service bij het afhalen was uitstekend (zelfs een kop koffie aangeboden gekregen) maar ik had diamanthaas 400 gram besteld in de veronderstelling dat het 400 gram aan één stuk zou zijn, voor op de bbq. Bleek per verpakking 2 wat grotere en één wat kleiner stuk in te zitten. Dat viel zwaar tegen omdat dit niet in de omschrijving voor de bestelling stond. Prober die stukjes op de bbq maar tegelijkertijd op 52 graden intern te krijgen.

Ouderwets goeie kwaliteit met ouderwets goeie service!!! Wat een super bedrijf, bestelling binnen gehad dit ging zoals je mag verwachten. In het weekend beefribs uit de vriezer gehaald, maar helaas was niet wat je er van mag verwachten, een rib met heel veel vet erop. Nou is dat best lekker maar niet zonder vlees. Andere producten waren perfect. Vervolgens de klantenservice gemaild. Snel antwoord en er werd erkend dat dit niet de kwaliteit is waar het bedrijf voor staat. Kortingscode gekregen ter waarde van de hele beefribs. De kwaliteit van het vlees nadat de overtollige hoeveelheid vet er af was, was ook subliem. Dik compliment voor de service! Jullie hebben er een fan bij!

Helaas niet alles in één keer goed geleverd, maar wel perfect en snel opgelost!

Goede klantenservice dus!

Zeer goede kwaliteit

Kwam voor een mooie rub. Werd vriendelijk geholpen en door hun kennis hadden we een perfecte pulled pork.

Vlees was van topkwaliteit en een hele fijne service. Er was wat fout gegaan met het houtskool maar is heel netjes opgelost!

Kwaliteit is suprieur!

Wij zijn al meerdere jaren klant, en elke keer zowel de tournedo's als de entrecoute's zijn van suprieure kwaliteit. Recent een gourmetpakket besteld en ook dit vlees was van uitzonderljke kwaliteit. Voor een moii stuk vlees ga ik naar de Meatlovers !

je smaakpapillen vertellen het hele verhaal;

levering met een dag vertraagd verder niks op aan te merken behalve 'fantastisch vlees'

Iberico spareribs

Mooi aanbod qua vlees, makkelijk site om te bestellen. Mooie rub werd meegeleverd voor spareribs als actiepakket. Klein tipje, houd twee dagen bezorgtijd aan. Maar dat heeft meer met het externe bezorgdienst te maken en niet met Meatlovers.

Levering zoals gepland en goed vlees!

Heerlijk vlees tegen een goede prijs

Vooral de iberico karbonades werden hier gesmaakt. Lekker zacht vlees, lekkere smaak.

Super vlees

Goed vlees goede levering 5 sterren

Voor herhaling vatbaar

Fantastisch en goede kwaliteit vlees.we bestellen zeker nog een keer.

Teleurstellend

Kreeg alleen mij jalapeno cheese worstjes en niet mij andere worstjes dus missen twee pakjes van de andere worstjes waar ik zelf ook later achter kwam door de grote van mijn bestelling. Het vlees was daar in tegen uitstekend

Redelijk geprijst en goed geregeld!

Ruim aanbod aan vlees en mooie stukken bbq-vlees!! Wordt keurig verpakt en verzonden. Niet goedkoop maar wel top geregeld

Snel. Kwaliteit en vriendelijk

Terrible

Got my meat the next day after the requested delivery date, literally 24 hours later than I’ve asked for. The meat was ice frozen once finally delivered. Awful.

perfecte levering en perfecte kwaliteit

Alles ok

3 Antennestraat