Duidelijke en interessante website. Bestelling tot levering aan huis, wordt goeie informatie verstrekt. Retour zending is.mogelijk ook dit gaat eenvoudig. Wij hebben hier geen gebruik van gemaakt want ons besteld product voldeed geheel aan de informatie die op de website werd vermeld. Top ga zo door.

Geweldige after sales

Ontbrekend beugeltje gelijk nagestuurd

Ontzettend blij met mijn aankoop!

Voordat ik de sterrenprojector van Flinq had gekocht, heb ik meerdere sterrenprojectors met elkaar vergeleken qua prijs/kwaliteit verhouding. Het mooie van de sterrenprojector van Flinq is dat deze bestuurd kan worden met de Smart App of zonder. Ontzettend gebruiksvriendelijk en de prijs is echt goed voor de kwaliteit. Snelle levering en verwachtingmanagement via de mail is perfect. Nooit eerder van Flinq gehoord of besteld, maar echt top!

snelle service

Na melding van een defect werd er omgaand een nieuw apparaat afgestuurd. Perfect.

Fijne service

Ik stuurde een mail omdat ik de bijgeleverde papieren handleiding moeilijk leesbaar vond. Binnen een half uur lag de handleiding in Word in mijn mailbox. Top service!

Snel en goed geholpen

Ik had een probleem met mijn waterflosser en flinq heeft mij een nieuw apparaat per omgaande bezorgd! Ik ben er erg blij mee.

Topservice bij dit bedrijf

Bestelde vlaggenmast verlichting na een paar weken defect en na een mailtje werd er zonder problemen een nieuwe gestuurd. Fantastisch.

Op mijn bericht (met fotootje), dat één van de 10 door mij gekochte Solar LED lampen vrijwel onmiddellijk weigerde licht te geven, werd direct een doosje met twee nieuwe lampen aan mij gezonden. Klasse!

Zeer leuk gadget!

Werkt zeer rustgevend en ontspannend. Leuk om met te gaan slapen.

Nog niks ontvangen

Donderdagmiddag voor 16.00uur koptelefoon besteld. “Voor 23.00uur bestelt, volgende dag bezorgd”. In mijn geval niet…volgende ochtend om 8.34uur mailtje gekregen dat pakketje is ingepakt en verzonden, met track en trace. Nu is het zaterdag 22.33uur en staat bij dhl nog steeds “zending aangemeld” maar nog geen pakket ontvangen (bij dhl)! Vind ik niet zo leuk! Wanneer krijg ik het dan???

N.a.v. een ontbrekende afstandsbediening via mail contact opgenomen. Per ommegaande reactie op mijn e-mail, en een dag later de ab al in huis! Prima service dus!!!

Een wirwar boom

Het snoer zit gelijk al in de knoop. Snoeren zitten niet mooi en juist aan elkaar verbonden. Er zitten diverse foutjes in. De geleidingstouwen zijn erg dun en onduidelijk. Geen onvoldoende want de diverse lichtschakelingen zijn leuk. Een van de goedkopere mastbomen op de markt. Maar alsnog veel te duur voor wat je krijgt. Ik heb spijt, was toch liever voor de duurdere fairybell gegaan. Goedkoop is in dit geval echt duurkoop.

ongelofelijke service

De kerstverlichting heeft een stuk dat niet brandt .Gisteravond foto genomen. Vandaag om 11,5 u opgestuurd. Om 12,56 u bericht van FlinQ dat zij een nieuwe gaan bezorgen en om 13,15 u bericht van DHL dat er een zending op komst is.

De boom is prachtig

Helaas zat de boel wel wat in de knoop maar.. Het is goed gekomen. Hij is prachtig. Iedereen die voorbij komt is sprakeloos

Uitstekend en vlug geholpen!

Defecte afstandsbediening ontvangen, na contact onmiddellijk en zonder moeilijk te doen andere afstandsbediening opgestuurd. Top.

Super service !

De dienstverlening van Flincq werkt super. Bij contactname wordt er onmiddellijk pro actief service geleverd. Een betrouwbare partner die bovendien een super klantenservice levert : aanrader !

geweldig

Super blij dat U mij zo snel heeft geholpen mijn dank daar voor . Bij deze wens ik jullie fijne feestdagen

vlotte en snelle levering

Bij de extra bestelde voet ontbreekt de handleiding, verder ziet alles er prima uit . nette handleiding en stevig materiaal wat volgens mij jaren mee kan.

Waardeloos

Ik wil graag een review schrijven, maar nog niks ontvangen van DHL. Vandaag besteld, morgen ontvangen gaat dus niet op. Zending is aangemeld maar bij DHL nog niet verwerkt. DHL heeft de levering flink vertraagd. Het heeft 4 dagen geduurd voordat er actie is ondernomen. Ik denk dus dat het probleem bij DHL ligt.

Mooi, maar irritant in elkaar zetten.

Levering is goed verlopen. Dagje later dan 'beloofd', maar dat geeft niet. Ik had de boom besteld en 3 minuten later werd hij ergens anders €15,- goedkoper aangeboden. Dit geld krijg ik teruggestort. Dus dat is super tof!

Geweldig mooi

Het was even puzzelen met al die draden Maar is zeker erg makkelijk in elkaar te zetten

Top bedrijf, maakt alle de beloftes waar !!!!!!!!!!!!!!!!!

ik heb met de firma flinqproducts heel fijn zaken gedaan , doen wat ze beloven en leveren goede kwaliteit artikelen .

super

servies is top ! een vraag stellen en binnen het uur een duidelijk antwoord ,stond versteld doe zo verder

Mooi product en snelle levering

Wij hebben een Kerstboom op mast gekocht. Een dag na de bestelling al binnen en hij staat prachtig!

Geweldige service

We hadden problemen met de kerstboomverlichting. Middels e-mail correspondentie probleem voorgelegd en vervolgens door Flinqproduct bijzonder snel en adequaat opgelost. TOP klantenservice! Van de eigenlijke verkoper (klantenservice van de Telegraafwebshop) tot op heden nog niets vernomen.

Eemweg 74

3755 LD Eemnes

Over Flinqproducts.nl

FlinQ levert je de nieuwste gadgets en artikelen en dat voor een leuke prijs. FlinQ maakt je leven simpelweg makkelijker. Bestel je op werkdagen voor 23:00 uur dan bezorgen we je pakket morgen bij je thuis of op kantoor.