Good delivery

Fast and efficient

Uitstekende

Ik heb lekker staan kletsen met vrouw achter de balie

Pakket geleverd in andere stad!!

Ik had 2 pakketten op te halen bij dit punt. Het blijkt nu dat 1 pakket is geleverd in Heteren. Vraag mij af of de bezorger kan lezen. Want heteren en amsterdam is degelijk een groot verschil in reizen!!! Geen problemen met de parcelshop gemak en simpel. Zij hebben mij enorm geholpen met het zoeken van mijn niet geleverde pakket!!!

Pick up point top de service van dpd slecht

1 ste levering met neerzet toestemming is nooit geleverd. Ik was thuis toen ik de melding kreeg dat deze neergezet was, maar er is nooit iemand geweest. 1 ste keer gebeld zou ik een melding kregen van dit telefoontje. Nooit gehad. Opnieuw gebeld een aantal dagen later vertelt iemand mij dat het pakketje teruggestuurd is naar de afzender. Hij kon geen reden geven. Toen opnieuw laten versturen en gelukkig werd deze netjes op het aflever punt afgeleverd .

Snelle en vriendelijke service

Pakket was niet aanwezig

Ik kreeg melding dat het pakket gereed was, dus ik ben erom gegaan. Maar het pakket was niet aanwezig. Wacht nu af op de helpdesk voor antwoord waar mijn pakket is.

Zoals afgesproken

Top, geregeld. Goed op de hoogte gehouden. En makkelijk aanpasbaar naar mijn wensen

Verkeerde pakket door jullie schuld.

Ik heb door jullie schuld het verkeerde pakket ontvangem en nu een hoop gezeik, het is via Vinted dus hopelijl krijg ik mijn geld nog terug. Dit is zo enorm slecht van een bezorgcentrum, het liefst geef ik 0 sterren. Ps. Dit ligt aan DPD zelf en niet het uitgiftepunt.!!!!

Duidelijk en snelle service

Ik wil altijd de parcelshop gebruiken.

Werkt altijd prima, extra verdienste voor de fysieke winkel en ik koop daar dan ook nog wel eens wat (wat ik anders niet doe). Het zou wel handig zijn als je direct naar de parcelshop xou kunnen bezorgen in plaats van achteraf dit te moeten kiezen.

Goed, snelle service

Snelle service, goede aflevering, ben tevreden

Weer "niet thuis" melding zonder dat de bezorger aan de deur is geweest

Weer heb ik een niet thuis melding gekreven zonder dat de bezorger aan de deur is geweest. Als je de klantendervice belt zeggen ze dat de bezorger wel heeft aangebeld. Ik heb een video deurbel, het moet een onzichtbare bezorger zijn geweest...

Topper!

Makkelijk, snel, nergens op hoeven wachten of thuisblijven. Top!

Waardeloos qua Informatieverstrekking

Dinsdag 23:51: "wij bezorgen uw pakket de volgende werkdag - u ontvangt een e-mail met een 1-uurs tijdsvak waarin wij uw pakket bezorgen". Donderdag 10:00: "wij bezorgen uw pakket tussen 12:30 en 13:30". DPD houdt de ontvanger op de valreep van bezorging op de hoogte van het tijdstip waarop het pakket geleverd gaat worden. Ik kon pas twee-en-een-half uur van tevoren inschatten wanneer ik mijn pakket kon verwachten. PostNL en DHL zijn qua service echt beter. Pakket verder netjes ontvangen via een zeer vriendelijk en professioneel pakketpunt.

Slecht

Pakket nooit ontvangen

Slechte bezorging

Het pakket 1 werd niet bezorgd terwijl ik wel thuis was en heb zicht op de voordeur en daar is geen dpd geweest en dan krijg je ineens een mail we troffen u niet thuis. Nou sorry, ik was echt thuis, maar jullie zijn hier niet geweest

Zeer slecht

Ik moest mijn pakketje van een hele rare plek ophalen terwijl ik een hele andere locatie had aangegeven. Belachelijk

Werkwijze is goed. Helaas had ik laatst een pakketje kunnen ophalen. Maar deze was er niet.. Terwijl ik via vinted wel de melding kreeg dat deze daar klaar lag. Toen ik de week erna kwam voor een ander pakketje. Kreeg ik ook het andere pakketje. Hij toch weer boven water gekomen gelukkig. Oorzaak niet duidelijk.

Prefect

De mail’s berichten je erg goed en dat het onderweg is en wanneer het op het ophaal punt is. Ja niks op aan te merken. Ook als ik jullie aan de deur krijg altijd netjes. Dat is bij dhl wel anders die bellen aan en pleuren het gewoon op de grond voor de deur wachten niet of je de deur open doe of niet. Dus jullie doen het geweldig

Altijd snel en goed

Heb het pakketje goed ontvangen

snel bezorgd

Kreeg een mail dat m'n pakket op te halen was, maar was pas een dag later aanwezig, verder prima levering en service

Ik kwam om 19.00 uur en werd gelijk en vriendelijk geholpen

Prima service!

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.