Mijn pakket werd pas twee dagen na melding bezorgd bij het afhaal punt

Traag !!!!

Niet goed

Ik heb 4 weken moeten wachten op mijn pakket. Pas toen ik bericht had gedaan kon ik het na 2 dagen ophalen!

Bij Richie zijn ze heel vriendelijk

Goede ervaring met dpd

Onduidelijk

Pakket wordt eerst naar de andere kant van het land gestuurd. Maar een week later komt het dan op miraculeuze wijze toch aan bij het pakketpunt die ik had geselecteerd

Iedere keer weer een super bezorging

Super vriendelijke bezorgservice

Vriendelijk en behulpzaam

Je wordt altijd vriendelijk geholpen en fijne openingstijden en ruim parkeren.

Komt nooit bij ons huis langs

Altijd als wij wat bestellen word ons huis overgeslagen dit is erg frustrerend omdat de bezorgers niet eens hun best doen ik hoop dat dit verbetert word!

alle is goed verlopen

vanaf het begin van de bestelling tot het einde is alles perfect verlopen. Steeds keurig op de hoogte gebracht van de stand van zaken inzake de bezorging door DPD, klasse.

Het pakket kwam snel en ik kreeg goede updates.

Rommelig

Zoek t zelf maar uit...pppffft wat een bende. En een onvriendelijke medewerker

Slechte omgang persoonsgegevens

Ik kreeg een mail dat mijn pakket klaar lag bij het ophaalpunt. Alleen begon de mail met beste Annemijn + achternaam. Nu ben ik een man en geen Annemijn. Slordige fout om dit op deze manier naar klanten te sturen. Graag op letten voortaan

I don’t get it why

You always deliver to a store/pick up point instead of my address. The pick up is far from my house and I don’t have a car to carry those big packages. Very disappointing and happened multiple times. I line in Roosendaal.

Slechte communicatie

Bij ophalen heel erg fijn, als ik zelf moet verzenden niet zo fijn

Als ik een pakketje bestel via bijv. Vinted en ik laat hem bezorgen via DPD vind ik dat echt top werken maar als ik een pakketje moet afleveren bij een DPD punt dan is dat vaak heel onhandig omdat er bijna geen enkel dpd punt meer is bij mij in de buirt. Maar verder een hele goeie ervaring!

bij een winkel bezorgd.

Van slecht naar goed

Zowel zakelijk als privé zien wij momenteel duidelijke verbeteringen in het proces. In de communicatie, het verloop als de chauffeurs. Tot half +/- 2024 was het bagger om met DPD te verzenden, maar dit laatste jaar zinen wij duidelijk verbetering

Werkt prima

Werkt goed, duidelijke E-mail als je pakket er is. Eerder te veel dan te weinig e-mails ;)

Betrouwbaar

Betrouwbaar en altijd op tijd.

Zorgvuldig en snel

1 verbeterpuntje: eerder (dan een uur vooraf per mail) informeren over moment van aankomst. Dan kan ik er rekening mee houden.

Zo super fijn afhaalpunt om de hoek!

Vriendelijk en behulpzaam

Pakket thuis tot 2 keer toe niet bezorgd

Pakket besteld, tot twee keer toe niet bezorgd. Bezorger is doorgereden terwijl we thuis waren . Toen aangegeven dat het naar een pakket punt kon, maar toen werd het retour afzender gestuurd. Toen pakket opnieuw moeten bestellen en maar naar een pakketpunt gestuurd Zeer slechte service

Prettige ervaring.

De service is prima, en de leveringen meestal op tijd. Kan soms dat leveringen later bezorgd worden door feestdagen etc, maar daar hou ik gewoon rekening mee.

Vriendelijk personeel

Geheel tevreden. Alleen hadden we geluk dat er iemand aanwezig was, want het is beperkt bemand voor afhalen van pakketjes en dit komt dus niet overeen met de openingstijden.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.