Deze bestelling werd supersnel geleverd!

Bestelling vanuit Polen verzonden naar Nederland werd supersnel geleverd.

Goed servicepunt

Alleen jammer dat het pakket pas laat vrijmiddag klaar lag bij het servicepunt waardoor ik het pas maandag kon ophalen.

Duidelijk , vriendelijk en behulpzaam

Keurig en op tijd bezorgd

Zoals ik al schreef , Keurig en op tijd bezorgd. en fijn per email berichtdat ik het kan afhalen

Duidelijk en makkelijk

heel goed

Goede service, snelle levering, prettige openingstijden

Goede ervaring, maar update van proces kan beter.

Zie bovenstaand

Afgezien van de openingstijden, die in verband met m'n werktijden wat onhandig zijn een heel fijne locatie om pakketten op te halen.

Prima! Snel!

Duidelijk en snel geleverd

Goede en vriendelijke service. Netjes en goed te bereiken.

Fijne vriendelijke mensen

Zeer goede service bij Amigos shop. Ze zijn vriendelijk en erg behulpzaam

Pakket van iemand anders en 2 delig pakket maar voor de helft geleverd

Mijn pakket wat in 2 delen geleverd werd, was 1 deel wel thuis geleverd, 1 deel bij de Parcelshop. Bij mijn QR code kwamen maar liefst nog meer pakketten bovendrijven. 1 pakket voor mensen die bij mij om de hoek wonen. Ik heb maar aangeboden dat ik die even afgeef dadelijk. Dit is dus geen kritiek op de Parcelshop, maar ik vind het wel heel erg slordig van de chauffeur. Dit is overigens niet de eerste keer dat dit soort dingen fout gaan.

Good service

Fast and easy to find a depot.

uitstekende service

Bezorging van pakketjes gaat volgens afspraak

perfecte communicatie.

Alles soepel gegaan

Altijd is goed en optijd ik heb geen klacht

uitstekende bezorgservice

uitstekende bezorgservice

Snelle service !

Snelle afhandeling en vriendelijk!

Fijne ophaal locatie

Fijne locatie om op te halen in Hattem. Heel vriendelijk

Pakket naar verkeerde pakketpunt gestuurd

Voor levering aangegeven om naar een specifiek pakketpunt te sturen maar pakket is alsnog naar een ander pakketpunt gestuurd zonder enige tekst en uitleg. Erg vervelend omdat het pakketpunt maar tot 16.30 open is en ik juist die andere had gekozen omdat deze tot 21:00 open is. Daarnaast mijn pakket te laat ontvangen.

net punt en fijne medewerker

altijd netjes geholpen, nette zaak, fijne medewerker

Goede duidelijke communicatie over het pakket en bezorgplek.

Goede duidelijke communicatie over pakket en de bezorgplek. Jammer dat bij een dpd pakketpunt je alleen maar met een geprint label kunt verduren, en niet digitaal.

Pakketje geleverd maar niet volgens voorkeur

Gevraagd voor thuislevering, rechtstreeks naar leverpunt gegaan. Als je daar dan speciaal voor thuis blijft… de levering zelf was wel in orde

Onjuiste communicatie en beschadigde doos

Ik ben de hele dag thuis gebleven voor ontvangst van het pakket op de door DPD aangegeven datum, maar heb geen pakket ontvangen. Toen ik de status bekeek via het tracking nummer stond er dat er niemand thuis was!! Onjuist en erg vervelend. De volgende dag is het pakket laat in de middag afgeleverd bij een parcel shop. Toen ik de zending daar ophaalde bleek de doos beschadigd. De poot van de stoel die in de doos zat stak door het karton. Hierdoor is de afdekdop van de poot tijdens transport kwijt geraakt. Hierdoor kon ik weer terug naar de leverancier en wacht ik nog op antwoord hoe dit opgelost gaat worden.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.