Pakket is goed te volgen en op tind geleverd

De updates over de levering is goed zodat je precies weet waar je pakket is en wanneer het aan komt. Geen onverwachte vertraging en pakket in prima staat ontvangen. Top dus!

Prettige winkel met persoonlijk contact

Prettig en deskundig

Alles ging snel en naar wens

Artikel geleverd bij afhaalpunt

Artikel geleverd bij afhaalpunt. Was thuis aanwezig, maar geen bel gehoord. Geen duidelijke melding ontvangen waar pakket was in eerste instantie. Hiervoor wen case aan laten maken bij DPD. Pas een aantal uren later wel een mail dat artikel geleverd was bij afhaalpunt. Dat ging allemaal wel oké. Jammer dat er bij een mislukte bezorgpoging niet meteen automatisch een mail gestuurd wordt over wat er met het pakket gebeurt.

Geen QR of bevestiging ontvangen

Al de zoveelste keer dat ik geen bezorgmail of QR code ontvang. Tracking laat steeds zien pakket overhandigd aan dpd. Lag dus al 3 dagen stof te vangen bij het ophaalpunt.

De eigenaar van de winkel is niet zo vriendelijk

De eigenaar van de winkel blaft je eerder commando’s toe dan dat hij je gewoon iets vraagt. Bij mannen is hij vriendelijker dan bij vrouwen ( mijn man haalt er ook wel eens een pakketje op). Ik heb er een keer iets van gezegd, maar hij begreep niet wat ik bedoelde. In het vervolg laat ik mijn pakketjes ergen anders bezorgen.

Goed geregeld

Super spontaan, en vriendelijk.

uitstekend

De service was zeer compleet en snel, en de logistiek was zeer professioneel. 100% aanbevolen.

Te laat maar nog net aanvaardbaar.

Ik ontving mn pakje niet in de beloofde 2-4 dagen termijn maar kon er toch net weg mee dat het iets later was . Volgende keer graag binnen beloofde termij aub

Pakket uit Frankrijk was een stuk sneller

Pakket bleef hangen op dezelfde datum. Na 4 dagen gebeld, degene aan de telefoon was heel vriendelijk maar kon niet zoveel voor mij betekenen. Ineens werd wel de datum veranderd en het pakket is de volgende dag geleverd. Een pakjet uit Frankrijk was dezelfde dag de deur uitgegaan en er 3 dagen eerder

Aardige man, maar huis stinkt

degene bij wie ik het ophaalde rookt binnen en altijd stinken mijn pakketten naar rook

Aflevering en communicatie zeer slecht gegaan

Toen ik in de ochtend bericht kreeg dat het tussen de middag bezorgd zou worden, terwijl ik niet thuis zou zijn, kon ik niets meer veranderen zoals bijvoorbeeld pakketpost of ander tijdstip. Bij volgende levering weer geen bericht ervan. We waren wel thuis, maar de bezorger heeft melding in systeem gezet dat we niet thuis waren, wat niet waar was.

Goede bericht geving

Snel en netjes,prima op de hoogte gehouden

good

good

Netjes

Goede service en vriendelijke mensen

Altijd goede service Vriendelijke mensen. Ruime openingstijden heel fijn!

Niet goed

Palet is beschadigd

Nette service

Slecht

Komen de bezorgtijd niet na, wordt veel later bezorgd waardoor ik niet meer thuis ben. Pakjes kunnen in de container naast de voordeur als ik niet thuis ben, staat aangegeven. Het wordt toch naar een ophaalpunt gebracht, wat ik NiET wil !!!

Super afhaalpunt!!

Super gemakkelijk afhaalpunt, met ruime openingstijden, vriendelijk personeel en goede parkeermogelijkheden!

Duidelijke mail met ook de openingstijden van de ophaal locatie erin. Fijn !

Vlotte mensen

Snel en deskundig geholpen

Belachelijk slecht

Tot 2x toe thuis gebleven en gewacht. Om daarna een kut berichtje te krijgen dat het niet mogelijk was on afteleveren. En daarna wordt het bij een pick up point eruit gegooid. Kan ik het nog zelf halen ook. Kan ik dan ook transport kosten op jullie verhalen?

Fijne pakketdienst

Goede dienstverlening

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.