Alles prima in orde, op tijd geleverd en klopte ook nog. Netjes nagebeld door onlinevloerenshop of alles ok was. Erg vriendelijk.
Goedemiddag, Bedankt voor de leuke review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service die wij altijd proberen te verlenen. Heel veel plezier van de vloer en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Goed en duidelijk
Beste Sarkis, Bedankt voor de review en inderdaad ook voor de prettige samenwerking! Prettige dag verder en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Vloer is snel geleverd en uitstekende communicatie tijdens maar zelfs na het leveren. Erg nette dienstverlening, een aanrader!
Hi Alex, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent. Heel erg veel plezier gewenst van de vloer en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Onlinevloershop.nl hanteert volgens mij de beste prijzen op internet, maar bespaart niet op service en klantvriendelijkheid. Meerdere keren contact met hen gehad (vanwege beperkte leveringsmogelijkheden van de door mij gekozen vloer) en elke keer ontving ik snel een duidelijke reactie.
Goedemiddag Willem, Bedankt voor de leuke review! Fijn om te horen dat onze combinatie van scherpe prijzen en goede service u goed is bevallen. Via deze weg wens ik u nogmaals veel plezier van de vloer en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Mijn Ambiant PVC-vloer hier gekocht tegen echt de laagste prijs. Zowel via de e-mail als telefonisch snel en duidelijk antwoord op mijn vragen. Levering klopte precies zowel qua aantallen als datum/tijd. Prettige en vriendelijke klantbenadering.
Beste Roel, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je onze service/prijzen als prettig hebt ervaren. Heel erg veel plezier van de vloer en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Wij hadden een vloer voor de eerste verdieping bij een ander bedrijf gekocht. Had nog een aantal pakken over, deze konden we mooi gebruiken voor de zolder. Terug bij dat bedrijf, hadden ze er maar liefst €9,00 boven op gegooid binnen een maand. Online zoeken naar dezelfde vloer en uitgekomen bij onlinevloershop. Gebeld of dit daadwerkelijk dezelfde vloer was. Hierbij uitstekend geholpen en daarna direct online besteld. 2 dagen later kwamen ze de vloer netjes afleveren op pallet, netjes de garage binnengereden, zodat ik vanuit hier kon sjouwen. Onlinevloerhop belde een aantal dagen later nog op of alles naar wens was verlopen en als er iets zou zijn wij contact op konden nemen.
Hi Arno, Bedankt voor de leuke en uitgebreide review! We doen inderdaad ons best om zowel de goedkoopste te zijn als de beste service te verlenen. Prettig om te horen dat dit dan ook zo wordt ervaren! Via deze weg wens ik je nogmaals heel veel plezier van de vloer en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Vloer werd snel geleverd. Werden netjes gebeld na een paar dagen of alles naar wens was verlopen. Kortom, niets anders dan lof!
Beste Erwin, Bedankt voor de leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Nogmaals veel plezier gewenst van de vloer en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Snel geleverd en meneer belde mij achteraf of alles naar wens was. Zeer netjes
Beste Roy, Bedankt voor de leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Via deze weg wens ik je nogmaals veel plezier van de vloer en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Positieve ervaring.
Goedemorgen Gosse, Bedankt voor de review! Fijn dat je onze service als positief hebt ervaren. Veel plezier van de vloer en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Goed gepland, op tijd bezorgd en een vriendelijk telefoontje of alles naar wens was.
Beste Gert, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. Via deze weg wens ik je nogmaals veel plezier van de vloer en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Snelle vriendelijke behulpzame service
Beste Wendy, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Via deze weg wens ik je nogmaals veel plezier van de vloer en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Scherpe prijzen, goede service en snelle levering. Wat wil je nog meer.
Beste Leon, Bedankt voor de leuke review! Fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent. Via deze weg wens ik je nogmaals veel plezier van de vloer en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
We hadden een vloer besteld, en helaas was er iets mis gegaan bij de vervoerder en zou de vloer pas maandag geleverd worden ipv donderdag . Even met Jurgen gebeld en later belde hij terug dat het toch vrijdag nog kon. Echt super, onze planning kon gewoon door.
Beste Bart, Bedankt voor de review! Ik ben blij dat ik alles nog op heb kunnen lossen via een spoedlevering. Via deze weg wil ik je nogmaals veel plezier wensen van de vloer en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Ook het belletje een paar dagen later of alles naar wens was. Zeer correct en netjes gedaan.
Goedemorgen, Bedankt voor de leuke review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Heel veel plezier van de vloer gewenst en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
De communicatie verliep goed, maar... - Het pakket is niet op de afgesproken dag afgeleverd maar een dag later. - Het pakket is niet binnen de afgesproken tijdzone afgeleverd maar 3 uur later. waar gewerkt wordt kan eens iets fout gaan, de manier waarop het opgelost is vond ik wel goed en de welgemeende excuus is aanvaard. De kwaliteit van de Quick-step klickPVC is uitstekend en het leggen was erg eenvoudig.
Beste Leo, Bedankt voor de eerlijke review! Helaas liep net bij jou het transport wat vertraging op.. Nogmaals mijn excuses hiervoor maar gelukkig is alles goed gekomen. Via deze weg wens ik je wederom veel plezier van de vloer en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Enige minpunt was de bezorging. Dhr. Kon niet tillen, kon de bocht niet maken en was extreem vroeg toen hij belde. Uiteindelijk toch goed gekomen
Goedemorgen, Bedankt voor de review en de feedback! Ik ga het hier doorgeven. Heel veel plezier gewenst van de vloer en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Gebeld en goed te woord gestaan en afspraak is afspraak, fijne ervaring.
Goedemorgen Marus, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service die wij altijd proberen te verlenen. Heel veel plezier van de vloer en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Bestelprocedure was duidelijk. Volgens afspraak geleverd. Heel tevreden!
Beste Fouad, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en webshop. Veel plezier van de vloer en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Snel kunnen leveren. Goede prijs en snel contact gelegd over de levering aan huis.
Goedemiddag Eric, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Via deze weg wens ik je nogmaals veel plezier van de vloer en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
perfect
Hallo Henri, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent. Heel veel plezier gewenst van de vloer en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Heel tevreden op alle fronten. Levering conform afspraak, keurig ingepakt en tot in de garage gebracht door de chauffeur (ook een heel aardige man!). De volgende dag een telefoontje of alles goed bezorgd was, vonden wij ook heel bijzonder en sowieso heel klantvriendelijk. Gelukkig is mijn man heel handig en een enorme doorzetter, dus binnen een paar dagen lag de vloer en kunnen wij er alleen nog maar van genieten. Kortom nogmaals: top!!
Beste Roy, Bedankt voor de leuke en uitgebreide review! De vloer zag er inderdaad heel mooi uit op de toegezonden foto's. Via deze weg wil ik jullie nogmaals veel plezier wensen van de click PVC vloer en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Vloer besteld, snel geleverd. Achteraf werd ik nog gebeld of alles goed was gegaan, goede service!
Goedemiddag Irene, Bedankt voor de goede review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier gewenst van de vloer en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Helder advies, goede prijs en meer dan uitstekende service. Medewerker Jurgen is vriendelijk, betrokken en accuraat.
Beste Nabil, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service die wij altijd proberen te verlenen. Via deze weg wil ik je nogmaals heel veel plezier wensen van de vloer en wie weet tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Vragen werden snel beantwoord en de levering ging vlot. Bedankt!
Beste Robin, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden over onze service bent. Veel plezier van de vloer gewenst en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
De pvc Vloer is gewoon goed! Maar ook voor vragen zoals verwerking kan je bij hun terecht! Kleine tip, het zou fijn zijn als je alles op één plaats zou kunnen bestellen, bijvoorbeeld een lijmkam, maar ook primer of zelfs egaline.
Beste Jaap, Bedankt voor de leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de vloer en onze service. Ook bedankt voor de tip! Egaline etc. is al bij ons te koop, maar een lijmkam bijvoorbeeld nog niet. Ik ga het in overweging nemen. Heel veel plezier van de vloer en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Rijksweg 42
9422 CD Smilde
Onlinevloershop.nl levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige laminaat, plak- en click PVC vloeren tegen de aller scherpste prijzen op de markt!