De beste prijs voor onze vloer die ik kon vinden en tegelijkertijd goede persoonlijke en snelle service. Echte aanrader!
Beste Damien, Bedankt voor de review! Wij doen inderdaad erg ons best om altijd de goedkoopste te zijn in combinatie met goede service. Via deze weg wil ik je nogmaals veel plezier wensen van de vloer en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Levering was erg snel en wij werden persoonlijk nog benaderd of alles goed was aangekomen. Top!
Hey Kristi, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service die wij proberen te verlenen. Nogmaals veel plezier gewenst van de vloer! Met vriendelijke groet, Jurgen.
We zijn zeer goed geholpen,en de service en nazorg was helemaal top, We raden en zullen in de volgende bestellingen dit bedrijf aanbevelen bij vrienden, Nogmaals super team, Groet Gerda Grootswagers
Goedemorgen Peter, Harstikke bedankt voor de leuke review! Blij om te horen dat je zo tevreden over ons bent. Als we jullie of de vrienden nog ergens mee kunnen helpen hoor ik het graag! Nogmaals veel plezier van de vloer gewenst en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Beste Angelique, Bedankt voor de review en hopelijk beleef je veel plezier van de Quick-Step vloer! Met vriendelijke groet, Jurgen.
Naast het scherp geprijsde Click PVC wordt er snel gereageerd op aanvullende vragen. Daarbij wordt er ook nog eens heel snel geleverd.
Beste Ruud, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent. Via deze weg wens ik je nogmaals veel plezier van de click pvc vloer en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen.
Nadat ik mijn laminaat besteld had, heb ik de volgende gebeld om plinten bij te bestellen. Dit was totaal geen probleem, en 2 dagen later had ik alles netjes in huis. De volgende dag werd ik gebeld of alles netjes afgeleverd was en of ik nog vragen had. Hij zei zelfs"als je problemen hebt met het leggen, mag je me altijd bellen" Super zaak!!!!!
Beste Anja, Heel erg bedankt voor de leuke review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Via deze weg wil ik jullie nogmaals veel plezier wensen van de Quick-Step laminaatvloer. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen.
Reageert direct op telefoon en vragen. Bezorging correct geregeld , erg fijn
Goedemiddag Mariette, Bedankt voor de review! Ik ben er blij om dat jullie tevreden zijn, hier doen we het voor! Nogmaals veel plezier van de vloer en wie weet tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Communicatie met Online Vloershop erg goed. Zowel vóór, bij bestelling, als ná levering (controle op levering). Aanrader
Beste Ron, Bedankt voor de leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Via deze weg wil ik je nogmaals veel plezier wensen van de vloer en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Gewoon prima
Beste Richard, Bedankt voor de review! Veel plezier van de vloer en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Zeer snelle reactie op vragen en levering op het moment dat ik het wou
Goedemorgen Arie, Bedankt voor het plaatsen van de review! We doen altijd ons best om de bestelde vloeren op het juiste moment af te leveren. Nogmaals veel plezier van de vloer en wie weet tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Vloer besteld, binnen enkele minuten een bevestiging. Na de bevestiging nog een persoonlijk bericht rondom leveringsinformatie. Na de levering nemen ze nog de moeite om even contact op te nemen of alles in goede orde ontvangen is. Zo hoort dat. Prijzen zijn eerlijk. Aanrader voor iedereen.
Beste Sven, Bedankt voor de leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service die wij proberen te verlenen. Via deze weg wens ik je nogmaals heel veel plezier van de vloer en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Keurig op de hoogte gehouden over onze bestelling en na de levering keurig gebeld of alles in orde was.
Beste Sandra, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat onze persoonlijke service u goed bevallen is. Nogmaals veel plezier van de vloer en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Goede ervaring. Wilde laminaat op afroep bestellen en dat was geen probleem.
Goedenavond Johannes, Bedankt voor de review en mooi om te horen dat je tevreden bent! Nogmaals veel plezier van de vloer en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Snelle service, oplossingsgericht en fijne klantenservice.
Beste Melanie, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Via deze weg wens ik je nogmaals veel plezier van de vloer en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Super sevice!!
Goedemiddag, Bedankt voor de review en fijn om te horen dat jullie onze service als prettig hebben ervaren! Nogmaals veel plezier van de vloer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Vanaf het moment van bestelling met mooie korting, goed geholpen en telefonisch alles besproken. De levering gingen via 2 pallets en werden keurig geplaatst onder de overkapping. Bedankt voor de goede zorgen
Goedemiddag Leon, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Ik wil je nogmaals heel erg veel plezier wensen van de vloer en hopelijk tot de volgende keer! PS: mochten er vragen zijn tijdens het plaatsen van de vloer dan weet je me te vinden! Met vriendelijke groet, Jurgen
Ok
Beste Wiel, Bedankt voor de review en heel erg veel plezier gewenst van de click PVC vloer! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jurgen
Van bestellen tot levering, altijd goed contact gehad. Erg behulpzaam en meedenkend! Bedankt.
Beste Dorothe, Bedankt voor leuke review en het doet me goed dat je tevreden over ons bent! Nogmaals heel erg veel plezier gewenst van de prachtige Quick-Step laminaatvloer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Het is altijd spannend als je voor een relatief hoog bedrag iets online besteld. Bij online vloershop hoef je je geen zorgen te maken. De bestelling is netjes op de afgesproken dag geleverd. Daarnaast zijn de prijzen erg goed. Ik heb voordat ik een bestelling heb gedaan meerder mail gestuurd en kreeg daar netjes en snel antwoord op. De dag na de bestelling is er gebeld of alles naar wens was. Super klantvriendelijk en heb ook geen moment spijt! Top Jurgen!
Beste Marcel, Fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen en dat je tevreden bent, daar doen we het voor! Via deze weg wil ik je nogmaals veel plezier van de vloer wensen en hopelijk tot een volgende keer. Prettige dag! Met vriendelijke groet, Jurgen
Goede ervaring met online vloershop. De kwaliteit van de Quickstep laminaat is heel goed. Dit geldt vooral voor de passing, absoluut naadloos.
Beste Pieter, Fijn om te horen dat jullie een prettige ervaring hadden met ons en dat de vloer aan de verwachtingen voldoet! Hopelijk hebben jullie er veel plezier van en zien we jullie de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Jurgen
We wilden bepaalde soort laminaat en vergelijking met andere winkels hebben besloten via Onlinevloershop te bestellen. Om eerlijk te zijn wilde ik via deze bedrijf bestellen ook omdat de eigenaar lijkt een jonge zzp’er te zijn en heel aardig bediening heeft aangeboden. Ik kan Onlinevloershop hartelijk aan te raden!
Goedemorgen Jo, Bedankt voor de leuke review! Fijn om te horen dat we bij jullie ook de gunfactor hadden :). Hopelijk beleven jullie veel plezier van de vloer en wie weet tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Klantgericht, snelle levering.
Goedemorgen, Bedankt voor de review! Via deze weg wil ik je nogmaals veel plezier wensen van de visgraat pvc vloer. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Online bestelling is goed behandeld, snel contact kunnen hebben over de levering en overgebleven product kunnen retourneren. Heel prettig!
Goedemorgen Liesanne, Bedankt voor de review en fijn om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren. Ik wil je nogmaals veel plezier wensen van de vloer en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
In een woord fantastisch. We hadden een pak kurkvloer nodig met best wat haast ivm onvoorziene omstandigheden. Binnen 1 dag was het pakket al bezorgd. En Jurgen hield steeds contact met ons om ons op de hoogte te houden. Het bleek moeite te kosten om aan de specifieke vloer te komen dus hij belde met verschillende leveranciers. Wn met succes en dan ook nog de volgende aan de deur afgeleverd. Echt, wat een service!!
Goedemiddag Lotte! Bedankt voor de review en fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Hier doen we het voor. Ik wens je heel veel plezier van de kurkvloer en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Goede prijs, goede kwaliteit en zeer goede communicatie van Jur!
Goedemiddag Joan, Bedankt voor de review en ik ben blij om te horen dat je tevreden over ons bent! Heel erg veel plezier van de vloer en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jurgen
Rijksweg 42
9422 CD Smilde
Onlinevloershop.nl levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige laminaat, plak- en click PVC vloeren tegen de aller scherpste prijzen op de markt!