uitstekend

snelle levering, goed contact.

Goede service, klantvriendelijk en goede levering.

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Tussen het moment van bestellen en levering enkele keren contact gehad. Tijdens de levering was de vloer netjes verpakt.

Snel en behulpzaam

Op zoek naar een beetje advies en snel antwoord. Via Whatsapp, telefonisch en per mail snel bereikbaar. Vloer vervolgens snel op locatie ook, zoals wij dat graag wilde. Ook voor korte vragen, via Whatsapp niet te beroerd deze snel en duidelijk te antwoorden. Prima hoor.

Goede snelle vriendelijke klantenservice!

Vriendelijke en goede service! Bezorgtijden goed af kunnen spreken. Fijne bezorging. Een aantal kapotte pakken laminaat werd niet moeilijk over gedaan en vergoed.

Ondanks last minute bestelling fanatastisch geholpen!

Ondanks onze last minute bestelling fanatastisch geholpen! Door omstandigheden werd onze vloer niet geleverd, hierdoor moesten we snel op zoek naar een andere winkel. We kwamen uit bij onlinevloershop.nl hier werden we uitstekend en snel geholpen door Jurgen. levering was optijd! Communicatie was en prijs zijn goed, wij zijn super blij! Mvg, Wesley en Esmee

Na mail en telefonisch contact, snel geleverd tegen de laagste prijs. Goede service en een fijn contact.

Bijzonder goede ervaring

Heel kort, duidelijke website, goede concurrerende prijzen, netjes verpakte artikelen en geheel volgens afspraak geleverd... en dat gebeurt niet zo vaak... nazorg is goed in orde. Ik werd gebeld nadat de levering had plaatsgevonden "of alles naar wens was ontvangen en mochten er nog vragen zijn kan ik altijd bellen".

Mooie vloer, snelle levering! En erg betrokken mensen. Bellen alles even na ... heel fijn

Bij de aanschaf van onze laminaatvloer goede begeleiding en uitleg gehad.

Geweldige service!

Super service en snel geleverd! Qua prijs ook echt top! Zeker een aanrader.

Top bedrijf!

Snelle levering, fijne communicatie. Je word overal van op de hoogte gehouden. Zeker aan te bevelen!!

Snel geleverd en de juiste service.

Fijne service. Denken goed mee! Zeer flexibel in contact. Zou hier zo weer een vloer bestellen!

Uitstekend geholpen en zeer goede kwaliteit laminaat.

Telefonisch bereikbaar, geeft het juiste advies en komt afspraken na. Dankjewel voor de goede service!

Goede service en communicatie

Vloer was een zeer scherpe aanbieding. Bij levering misten 3 pakketten. Dit is met goede en snelle communicatie en nalevering zeer netjes en goed opgelost. Voor mij een bedrijf om voor prijs en service bij terug te komen.

Helemaal top!

Meister visgraat laminaat besteld, na enige tijd gegoogeld te hebben kwam onlinevloershop eruit als goedkoopste (scheelde 900€ met de duurste webwinkel) leverdatum afgesproken en gevraagd of er een uurtje van tevoren gebeld kon worden omdat het leveradres nog niet bewoond is, allemaal keurig volgens afspraak gegaan en tot aan de voordeur afgeleverd, super tevreden!!

Online vloershop krijgt een dikke 10+ voor service!

Laminaat van 9 jaar geleden gekocht waar wij tot op de dag van vandaag zeer tevreden over zijn. Vorige maand besloten wij om de zelfde laminaat te bestellen voor een andere ruimte, helaas nergens te koop maar de medewerkers van online vloerschop hebben er alles aangedaan om dit voor mij te regelen en daar ben ik ze echt dankbaar voor. Ik vindt jullie service echt een dikke 10 waard en dat mag ook gezegd worden.

Laminaatvloer besteld en een voorkeursdatum voor levering opgegeven. Het product werd keurig op de aangegeven datum geleverd en ook de communicatie verliep prettig. Al met al een goede ervaring.

Vriendelijke service

Bedankt!

Vriendelijke service, prima levering

Goed en duidelijk contact gehad over de order en de snelle levering. Op de dag van levering werd ik nog gebeld of alles netjes was geleverd.

Goede service!

Online Besteld, de volgende dag werd ik gebeld door Jurgen dat de vloer op de door mij aangegeven bezorgdag wordt geleverd. Op de dag van levering werd ik gebeld door de chauffeur hoe laat hij er zou zijn. Na de levering van de vloer werd ik gebeld door Jurgen of alles goed was gegaan. Goede service, hele goede ervaring.

Leuk en enthousiast bedrijf

Rijksweg 42

9422 CD Smilde

0592–205022

Over Online vloershop

Onlinevloershop.nl levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige laminaat, plak- en click PVC vloeren tegen de aller scherpste prijzen op de markt!