Super service!

De bestellingen worden supersnel verzonden. Lisa reageert heel snel op appjes of berichtjes en is altijd bereid nog wat toe te voegen aan de bestelling. Ze heeft een leuk en uitgebreid assortiment. Wij kopen onze kralen hier heel graag!

Ik vondt alleen de kralen erg klein

Mooie kralen goede service

De bestelling was snel verzonden. Mooie keuze aan kralen op de site. erg tevreden over de service.

Snelle levering. Goede producten. Voor herhaling vatbaar.

Uitstekend!

Snelle levering en zelfs reactie op mijn Whatsapp op zondag. Zat ook nog een klein cadeautje bij, heel leuk. En de bestelde producten zijn van goede kwaliteit.

Hele leuke kralen en snelle levering

Leuke kralen goede prijs en snelle service

De kraaltjes kwamen op tijd binnen en waren in goede conditie met een superleuk extraatje! :)

De bestelling zag er netjes uit en was leuk ingepakt! Heel tevreden en ik zou het zeker aanraden! xx

Leuke webwinkel

Prima webshop. Goede prijzen. Snelle levering. Van mij mag er wel wat meer in het assortiment komen, maar wellicht komt dat nog.

Superleuke website en de kwaliteit is goed.

Ik hou echt van deze website ik heb hier al 4 keer bestelt. De kralen verkleuren niet en ze zijn super leuk. Ik heb alleen een kleine tip, je kunt niet heel goed het formaat zien bij de foto’s. Ik had 3mm kralen besteld maar die waren extreem klein. Veder een snelle service en alles word netjes afgerond. Groetjes, Kirsty

Prina

Netjes en snel ontvangen

Prima levering.

Fijne ervaring

Snelle levering maar geen outlet prijzen

Voor kinderen is het moeilijk in te schatten hoe groot of hoeveel gram de kralen zijn. Outlet doet klinken als goedkoop en dat is het zeker niet voor de hoeveelheid die je krijgt. Dat was jammer. Kralen zijn wel van mooie kwaliteit

Levert snel, super handig en niet moeilijk. Ik zal hem aan iedereen aanraden.

Geweldig!

Via tiktok veel filmpjes gezien. Nu een eigen pakket binnen gekregen! Snelle levering, mooi verpakt en een cadeautje!

Super leuk!

Ik heb al 4 keer besteld omdat het zo goedkoop en leuk is!

Super leuk!

Ik heb al 4 keer besteld omdat het zo goedkoop en leuk is!

Veel keuze en snelle levering

Leuke kralenshop, goed overzicht makkelijk te vinden en snelle levering.

Super! Niets op aan te merken! Mooie kralen, snel bezorgd!

Super! Niets op aan te merken! Mooie kralen, snel

Leuke producten, duidelijke website en snelle levering!

Super snel geleverd

Dank jullie wel voor de super snelle levering! Prachtige kralen, mijn dochter is er super blij mee. Ga zeker vaker bij jullie bestellen.

Uitstekend!!

Prima service en snelle verzending! Op mijn vraag of de letter E mogelijk extra vaak in een mixzakje letterkralen kan is gereageerd door er een klein zakje met deze letter bij te doen, samen met een mooi bedeltje. Zeer attent! Dit wordt zeker ons nieuwe adresje voor kralen en benodigdheden.

Geweldige service

De volgende dag. Had ik mijn bestelling al.mijn kinderen waren er super blij mee.

Ben dik tevreden

Mooie kralen en op tijd geleverd

Top en heel leuk!!!

Mijn dochter is zo blij met de kralen!! En dan de reacties en filmpjes op tiktok Helaas te laat voor een inpak filmpje.... Volgende keer eerst vragen en dan pas bestellen!!@

Hilsestraat 120

5171 AG Kaatsheuvel