Deze kraaltjes zijn voor mijn kleindochter en zij is er erg blij mee, ik heb haar er erg blij mee gemaakt.

Dochter helemaal blij

Samen met mijn dochter heb ik kralen uitgezocht bij de kralen Outlet. De volgende dag hadden we ze al in huis. Precies wat mijn dochter wilde. Ze is er helemaal blij mee. Er was veel keuze dus de volgende keer bestellen we weer bij de kralen Outlet

Leuke kralen website

leuke kralen en leuk extraatje!! : )

Goedkoop en van een goede kwaliteit. En jullie zijn erg klantvriendelijk. Leuk om het zo te koppelen met het TikTok account.

M’n dochter is erg blij met de kralen!

Alles volgens de site geleverd.

Super mooie kralen

Mooie kralen en veel keuzes

Hele goeie website en het wordt snel geleverd

Ik vind het een goeie site en het wordt snel geleverd maar ik mis de knopbin winkel wagen want het is een beetje irritant dat je dan naar je winkel wagen gaat en daarna de pagina weer helemaal moet opzoeken ik zal daar nog wat aan doen maar ik bestel altijd bij u dus ik vind het een goeie en leuke site

Top kwaliteit, snelle levering, goede prijs

Veel keuze op de site en een goede kwaliteit. Snel geleverd en netjes verpakt. Site is makkelijk en de prijs is goed

Mooie kralen, snelle levering

Mooie kralen, snelle levering

Top bedrijfje :))

Super leuke mooie goedkope sieraden heel leuk!! <3

Alles goed geregeld

Goede en snelle levering

Goede ervaring snel geleverd

Geweldige producten en goede service!

Pakketje helemaal perfect aangekomen! Enorm mooie kraaltjes, super bedankt. Een echte aanrader. De artikelen waren ook snel verstuurd :). Contact met de verkoopster ging ook erg fijn en snel. Kreeg ook een extra bedeltje als cadeautje, super lief! ♡

Super leuke kralen , en meestal binnen 2 aan 3 dagen in huis het is goede kwaliteit super tevreden

Super mooie kralen en bedels!

Heel veel keus in kralen, bedels en opberg doosjes. Mijn dochter is super blij met al haar mooie kralen!

Snel thuis

Bestelling was er snel.

Snelle levering! Zelfs een leuke attentie erbij.

Super leuk!

Je krijgt precies wat je besteld hebt. Het zijn ook goede kralen en bedeltjes. Ik ben er super blij mee!

Goede service, snelle reactie.

Was iets vergeten te bestellen. Na één mailtje al geregeld dat het er alsnog bij kon. Snelle vriendelijke afhandeling.

Super producten !

Me dochter is helemaal blij met de producten ze is weer lekker bezig met armbandjes maken. Bedankt voor de snelle levering !

Erg blij met de bedeltjes die ik heb besteld! Zeker aan te raden!

De website werkt heel vlot! En makkelijk bestellen, ik kreeg mijn pakketje heel snel ook al komt het helemaal van NL naar BE! Ik ben er super tevreden over! Echt een heeeeeeele toffe shop! Xx

Super goed

Je kralen zijn super leuk en i love them ga zo door :)

Hilsestraat 120

5171 AG Kaatsheuvel