Ik had 3 keer 1 kilo gemengde nootjes gehaald ongezouten, maar deze zijn echt lekker beter dan van de supermarkt. En natuurlijk goedkoper

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Gewoon niets op aan te merken. Leuk assortiment, goede kwaliteit noten (vers) en snel in huis

Snelle verzending

Heerlijke musli, keurig verpakt en heel snel verzonden! Bij iedere zending zit een lekkere verrassing.

Zoals altijd heerlijj

Blijven lang vers

Lekkere verse noten

Goede service. Snelle levering en vooral lekkere producten

Altijd lekker

Ik ben intussen wel vaste klant, en steeds vaker bestellen er mensen met me mee of willen weten waar ik dat lekkers vandaan heb

Snel geleverd en heerlijk.

Heerlijke noten. Ziet er verzorgd uit met verrassend cadeautje erbij om uit te proberen.

Uitstekende service en kwaliteit

Uitstekende service en kwaliteit

Geweldig kwaliteit

Ko

Super kwaliteit goed verpakt snelle service heb al vele mensen op de hoogte gebracht van jullie site

zeer goed

het zelfde als de andere keren maar nu kon ik geen korting invullen .

Heerlijk verse noten en snelle bezorging

De bestelling verliep gemakkelijk en snel. Goed verpakt en heerlijke noten en granola

heerlijke mix goede Kwaliteit

lekker genoten van jullie noten ze smaakten best tot laatste noot op lest

Veel sortering,snelle verzending en prima kwaliteit.

Tevreden

Heerlijk ik ben zeer tevreden Lekker noten geleverd snel

heel tevreden , lekkere noten alles goed verpakt.

Echt zo lekker vers geroosterd thuis

In 1 woord verrukkelijk

Positief

Heerlijke noten, gorde prijs.

Prima ervaring. Snelle levering en prima prijzen.

Netjes verpakt en geleverd

Lekkere noten en zoutjes

Topzaak!

Altijd kwaliteit voor fatsoenlijke prijzen en snel geleverd!

Lekker

Voor de zoveelste keer pindarotsjes besteld, die zijn toch wel heel erg lekker hoor

Helemaal perfect

Voor het eerst besteld bij deze aanbieder. Dit was geheel volgens verwachting. Noten en mixen zijn goed luchtdicht verpakt en geseald zodat versheid gewaarborgd is.ook de levering was snel.

Top kwaliteit

Alles mooi en handig verpakt, en snel geleverd. Veel variatie aan noten en samenstelling.

Heerlijk vers

Smaakt echt zoals op de markt. Snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Brederostraat 17

2951 TE Alblasserdam

Over Noten & Zuidvruchtenspecialist Slagboom

Notenkraam Slagboom is een (h)echt familiebedrijf, gedreven om uw smaakpapillen te verrijken! Door jarenlange ervaring in, en passie voor het vak kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden. Zoals onze slogan luidt, zijn wij ”gebrand op kwaliteit”. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk te helpen, kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit!