Heerlijke noten

Je kunt proeven dat het verse nootjes zijn. Heb al eens eerder besteld, en ben van plan om dit vaker te doen. De bestelling is ook heel snel bezorgd.

Snel en keurig verpakt goede service en het aller belangrijkste het is allemaal erg lekker.

Heerlijke verse noten

De noten zijn heerlijk vers en worden snel thuis geleverd. Ruim keuze assortiment. Voor elk wat wils. Een echte aanrader

Snelle verzending en lekkere verse noten

Goede ervaring

Snelle levering En lekkere verse noten

Lekkere noten

Snelle levering, prima verpakt Mooie verdeling van noten Noten smaken lekker Zeker een aanrader voor een volgende keer

Snelle en goede service

Veel keuze en goede service

Heerlijke noten

De box waar de noten in zaten was gescheurd tijdens transport waardoor het even moeilijk werd om ze over te gieten maar verder was alles goed

Lekker vers en snel geleverd

Prima webshop waar ik regelmatig bestel en tot nu toe altijd naar wens!

Lekkere verse noten

We zijn tevreden, fijn dat het afsluitbare bekers zijn, dan blijft het langer vers!

Kwaliteit voor een goede prijs

Altijd heerlijke producten en supersnel geleverd.

Goede kwaliteit snel geleverd

Heerlijke producten en snel geleverd

Heerlijke noten

De noten zijn heerlijk en de muesli granola allemaal lekkere producten. De bestelling is ook heel snel in huis.

Snelle levering. Heerlijke noten

Heerlijke noten

Snelle service, goede aanbiedingen.

De vliespinda's

De vliespinda's zonder zout niet echt vers smaken een beetje muffig

Als altijd heerlijke verse noten, goede kwaliteit en prijs, duurde deze keer dagje langer, uitstekend verpakt, zeer tevreden

Goede en snelle service

Heel uitgebreid assortiment met verschillende noten en rijstzoutjes. Hebben er weer van genoten. Snelle verzending ook

Mooi verzorgd en verpakt

Top bedrijf.

Duidelijke website. Snelle levering. Heerlijke producten.

Hou er zo van.

Vandaag besteld; morgen in huis goed verpakt.

Super vers,netjes verpakt en snel bezorgd.

Perfect geregeld en heerlijke producten

Alles goed geregeld en kwaliteit van de bestelde producten is top

Heerlijke noten

Heerlijke noten en een snelle prima verzending van de noten. Tevreden

Brederostraat 17

2951 TE Alblasserdam

Over Noten & Zuidvruchtenspecialist Slagboom

Notenkraam Slagboom is een (h)echt familiebedrijf, gedreven om uw smaakpapillen te verrijken! Door jarenlange ervaring in, en passie voor het vak kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden. Zoals onze slogan luidt, zijn wij ”gebrand op kwaliteit”. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk te helpen, kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit!