Lekker, niets op aan te merken.

Ik heb goede ervaringen bij jullie, netjes ingepakt, snelle levering en heerlijke noten ect.

Heerlijk

Heerlijk vers en snel geleverd

Heerlijke producten

Groot assortiment met heerlijke producten. Snelle levering en alles goed verpakt.

Prettige werknemers en heerlijke producten.

Altijd heerlijke top producten geleverd gekregen. Ik was specifiek opzoek naar een product (die helaas niet op voorraad was). Zij hebben mij netjes op de hoogte gehouden zodra het weer geleverd kon worden. Hier was ik echt enorm verrast van, en voelde mij als klant gewaardeerd.

Snelle levering, kwaliteit en prijsverhouding heel goed. Tot nu toe iedere dag nog aan het genieten!

Super!!!

Snelle levering en heerlijke producten!

Snelle levering en heerlijke noten

Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen. Levering was vlot en goed. Nootjes zijn heerlijk!

Geweldig!

Super snelle verzending, goed verpakt. Nooit iets kapot binnen gekregen en ik bestel hier regelmatig. Altijd nog een extra dingetje erin om te proberen. Super!

Prima assortiment

Snelle levering met goede kwaliteit

Lekker en gezond

Lang geleden dat we zulke lekkere pinda's hebben gehad. Binnenkort weer bestellen, zijn (te) snel op. Samen met sultana rozijnen, cashewnoten en walnoten een gezonde mix voor tussendoor gemaakt. Snelle en nette levering

Snelle levering,netjes verpakt en prima kwaliteit.

Snelle levering, superveel keuze. Netjes verpakt. En zeer goede kwaliteit.

Prima noten, altijd vers!

Alleen maar Lof voor jullie! Prima producten, lekker vers. Op de markt gezellige mensen. Online bestelling altijd met een kleine attentie! Leuk!

Perfecte levering

Heerlijke noten, goed verpakt en snelle levering

Dikke 10

Voor het eerst besteld en ik kan niets anders zeggen dat ik super tevreden ben! Ik bestel gauw weer! En bedankt voor de kleinigheid :-)

Nette service

Bestelling snel en netjes bezorgd. Super verse producten. Ik ga zeker vaker bestellen!

Lekkere producten

Lekkere producten en een snelle levering. Volgende dag al in huis

Goede oplossing

Ze hebben mijn klacht prima opgelost

Een snelle en een goede service

Vers,lekker en veel keuze

Ik had verschillende noten genomen en verschillende choco dingen. In één woord geweldig

Goede en snelle service

Ik had iets verkeerd gedaan met mijn bestelling. Ik heb een mail gestuurd en kreeg zeer snel antwoord terug. Ik werd klantvriendelijk geholpen. De kwaliteit van de producten zijn goed. En goed verpakt met een kleinigheidje erbij. Super leuk. Hartelijk dank.

Weer heerlijke pindarotsjes

Ik bestel ze elke maand ,de pure pindarotsjes, zo lekker altijd en snel geleverd!

Goede kwaliteit.

Heel tevreden over de kwaliteit van de noten. Ga zeker nog een keer bestellen.

Jullie hebben echt heerlijk noten Ik ben tevreden

Heerlijke verse noten

Zowel de pecannoten, als de pistachenoten waren precies goed gezouten en erg vers

Super snelle levering!

Heerlijke granola! En heerlijke verse noten

Brederostraat 17

2951 TE Alblasserdam

Over Noten & Zuidvruchtenspecialist Slagboom

Notenkraam Slagboom is een (h)echt familiebedrijf, gedreven om uw smaakpapillen te verrijken! Door jarenlange ervaring in, en passie voor het vak kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden. Zoals onze slogan luidt, zijn wij ”gebrand op kwaliteit”. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk te helpen, kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit!