Snel geleverd en lekker vers

Heerlijk om zo’n pakket weer binnen te krijgen. Alles weer even vers en goed verpakt. Genieten!

Lekker en vers

Goede producten maar naar mijn mening te hoge bestelkosten (€35) voor gratis verzenden !

Heerlijke producten

Heerlijke producten, snelle levering en altijd een cadeautje erbij. Dat vind ik zo leuk. Klein gebaar groots ontvangen!!

verslavend lekker

Op de website vind je een uitgebreid en gevarieerd assortiment. Ik had drie verschillende mixen gekocht en ze zijn allemaal heerlijk. De bestelling wordt snel geleverd en de prijs is in orde. Wat wil je nog meer?

verslavend lekker

Snelle levering en heerlijke noten

De levering was snel en de noten zijn erg lekker.

De pindarotjes puur besteld bij jullie. Heel erg lekker,net zoals de andere producten doe jullie verkopen

Prima webwinkel

Heerlijk gebrande noten. Overzichtelijke website. Snelle levering.

Keurige winkel

Lekkere producten, goed verpakt en zelfs in drukke dagen vlot geleverd. Er zat zelfs een kleine extra verrassing in de doos: een paar chocolade rotsjes. Je voelt je een gewaardeerde klant!

Super, zelfs persoonlijk thuis gebracht!

Alles was weer zorgvuldig verpakt en er zaten heerlijke pindarotsjes bij om te proberen .

Service is van zeer hoge kwaliteit.

Er was iets misgegaan met mijn bestelling, maar dat heeft slagboom heel snel en goed opgelost.

Snelle levering, super kwaliteit van de noten, en hele goede service.

Brederostraat 17

2951 TE Alblasserdam

Over Noten & Zuidvruchtenspecialist Slagboom

Notenkraam Slagboom is een (h)echt familiebedrijf, gedreven om uw smaakpapillen te verrijken! Door jarenlange ervaring in, en passie voor het vak kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden. Zoals onze slogan luidt, zijn wij ”gebrand op kwaliteit”. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk te helpen, kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit!