Lekkere noten

Noten zijn prima alleen de levering duurt 3 dagen wat jammer is.

Makkelijk contact, goede producten

Goede service van goede producten

Super lekker

Lekkere producten en snel geleverd

Vlotte levering, goede kwaliteit

Vlotte levering, goede kwaliteit

Lekker!

Goede kwaliteit en ook prima communicatie! Lekkere producten, snel verstuurd!

Keurig ingepakt .

Altijd tevreden

Ik ben altijd tevreden met de produkten die ik van deze familiebedrijf koop. De kwaliteit is erg goed en zeker voor die prijzen. Dankjewel!

Makkelijk snel en zeer lekker

Vind bestellen via internet toch altijd een gedoe maar hier ging het vlot snelle levering en heerlijke noten

Prima assortiment redelijke prijzen ga zo door

De bestelling fijn op tijd en goed verpakt

Zeer goede service

Zeer tevreden over de snelle nette bezorging. Maar wel ontevreden over de pistachenootjes.

Snelle bezorging Netjes ingepakt Alleen de pistachenootjes vond ik geen succes, erg kleine nootjes,en veel waren nog helemaal dicht. En aangezien ik 2 doosjes had,was dit een duur grapje. Maar de rest was allemaal perfect.

Top verpakt en gecommuniceerd

Ik had een bestelling gedaan waar ook chocoladeproducten tussen zaten. We zaten middenin de hittegolf en ik werd gemaild dat ze nu geen chocolade verzenden ivm smelten door de warmte. Vriendelijke gevraagd wat ik zou willen en ik had aangegeven dat ze het konden verzenden wanneer het weer kon. Super vriendelijk, goed verpakt en toen bijna een week later de noten en chocoladeproducten goed ontvangen.

Snelle levering, prima verpakt.

Heerlijk en goede service

Lekker en goede service ivm warme weer

Alweer top!!

Het klinkt bijna grappig, want ondanks dat we het zelf bestellen.... is het uitpakken altijd net weer een kadootje :-) Kwaliteit fantastisch Smaak buitenaards lekker Verslavend ...dat wel... is maar goed dat het gezond is.

Lekkere mixen

Goede smaak, hoop dat er ook in de toekomst meerdere smaken komen als paprika er doorheen bv.

Makkelijk bestellen, snelle levering, goede producten, wat wilt een men nog meer ☺️

Goede kwaliteit en service

De service en het contact over de bezorging was top! De producten van goede kwaliteit en ik bestel zeker vaker.

Prima noten

De noten smaken prima, lekker vers. Een echte aanrader

Top! Heerlijke producten!

Genoeg keuze in heerlijke producten, voor ieder wat wils. Deze bestelling hadden we een mix van chocolade producten, nootjes en crackertjes. Alles van top kwaliteit en goede smaken. Echt een aanrader om hier te bestellen!

Goede ervaring en goede produchten

Snelle levering en echt heerlijk vers

Netjes verzorgde bestelling met goede kwaliteit produkten.

Geweldig ook om Cadeau te geven.

Besteld voor familieleden die jarig waren. Ze vinden het heerlijk vers en knapperig smaken. Cadeau was geslaagd :-). Ook erg leuk dat er een presentje in het presentje zat vanuit Notenbedrijf Slagboom. Dank jullie wel.

Heel mooi ingepakt super lekker vers en nog vier gratis pindarotsjes

Kwam in hele goede staat aan netjes ingepakt zag er heerlijk uit smaakt echt vers erg tevreden

Brederostraat 17

2951 TE Alblasserdam

Over Noten & Zuidvruchtenspecialist Slagboom

Notenkraam Slagboom is een (h)echt familiebedrijf, gedreven om uw smaakpapillen te verrijken! Door jarenlange ervaring in, en passie voor het vak kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden. Zoals onze slogan luidt, zijn wij ”gebrand op kwaliteit”. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk te helpen, kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit!