Lekkere noten en chocolade

Snel ontvangen, goede communicatie via e-mail. De nootjes en chocolade waren heerlijk. De noga was iets minder, maar voor het andere voor herhaling vatbaar.

Heerlijke producten en snelle levering

Alles snel en super goed verpakt geleverd, met een presentje erbij. En heerlijke producten!

Super!!

Ze hebben onze favoriet. De choco bananenchips. Die kan ik bijna nergens vinden. En Slagboom heeft ze!! En dan gelijk maar andere producten geprobeerd. Heerlijk! Wij blijven!!

Snelle levering, perfecte kwaliteit.

Heel tevreden. 10 punten.

super

helmaal goed geweldige service en top kwaliteit noten onze bestelling kwam. binnnen en het leek wel of post nl er mee gegooid had en daar kan de firma slagboom niks aan doen maar eerst even proeven en het was echt super lekker smaakte geweldig toen nog contact gezocht over in welke staat het pakketje binnnen was. gekomen en binnnen een paar minuten reactie en helemaal super goed opgelost ik bestel voortaan hier me noten en zaden helemaal goed super lekker en een geweldige service

Heel erg goed

Een ware verrassing wat er in mijn bestelling zat

geweldig

alles goed verpakt leuk extratje en snel in huis

Heerlijke noten, goeie service

Altijd lekkere noten, goeie kwaliteit. Vriendelijke mensen en snelle levering. Leuke acties en nieuwe dingen

Snelle levering heerlijke produkten

Volgende x gewoon weer bestellen

altijd heel lekker

het is altijd kwaliteit wat je krijgt.Wat je ook besteld,het is altijd heel lekker. Heb zelf moeite om er van te blijven. Met gezoute noten is het voor mij niet zout genoeg, maar dat is voor mij het enige wat zou mogen veranderen.

erg wisselend in smaak/kwaliteit.

Heb al een aantal bestellingen gedaan. de Chocolade is altijd erg goed en met gunstige prijzen. Echter zijn de hot rice crackers iedere keer weer ene hit or miss. Vorige keer waren de normale versie niet zo denderend en heel erg zout maar de extra pittige supergoed. Daarom nu 17 extra pittige rice crackers besteld en geen normale. en nu zijn deze bijna niet te eten. echt heel erg jammer want die rice crackers is de hoofdrede dat ik hier bestel. maar als het iedere keer maar hopen is of de huidige batch te eten is wel of niet. ga ik dat risico niet nemen. Heb na kort overleg een prima oplossing gekregen voor het bovengenoemde probleem dus al met al goed opgelost.

Heerlijk en snel geleverd

Onwijs lekkere nootjes en een super service. Snelle levering en altijd een lekkere verrassing erbij.

Heerlijk verse noten

Snel bezorgd, verse noten, netjes verpakt

Snelle bezorging, goed verpakt en vooral belangrijk heerlijke verse noten

Snelle levering, fijne actie met gratis verzending en top producten! Heel leuk ook nog gratis kleine chocolaatjes bij de bestelling gekregen!

Heerlijk

Gewoon goed netjes verpakt en leuk kadootje

Een verse knapperige beleving

Alles was prima verpakt en de producten zijn heerlijk. Om er dan vervolgens ook nog achter te komen dat het goedkoper is dan op bijvoorbeeld een markt, was een extra bonus. Ik ben erg blij met mijn nieuwe leverancier :)

Heerlijke producten en uitstekende verzending

Al aantal maal besteld en er is nooit iets aan te merken. Heerlijk, gied verpakt, netjes en snel verstuurd!

Prima ervaring!

Zeer tevreden met grote kwaliteit verzonden per post . Word lekker vers verstuurd.

besteld en snel ontvangen

Zie boven

Lekkere noten

Vers & goed Ik vindt alleen de drempel voor gratis verzendkosten hoog . Je moet dan veel bestellen waardoor ik er te lang mee doe . Ze worden daar niet lekkerder van . Greetz Dirk

Goede producten, snelle service.

Heerlijke noten voor een super prijs

Zeker de moeite waard om vaker te bestellen Heerlijke noten, goed verpakt, snel in huis , kortom een aanbeveling

Snelle verzending, goede prijs / kwaliteit.

Snelle levering niet duur en heerlijke nootjes

Brederostraat 17

2951 TE Alblasserdam

Over Noten & Zuidvruchtenspecialist Slagboom

Notenkraam Slagboom is een (h)echt familiebedrijf, gedreven om uw smaakpapillen te verrijken! Door jarenlange ervaring in, en passie voor het vak kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden. Zoals onze slogan luidt, zijn wij ”gebrand op kwaliteit”. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk te helpen, kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit!