Heerlijke noten en zaden

Waar zal ik beginnen. Alles wat ik tot noe toe van hen heb gegeten was erg goed. De gemengde noten, de pure chocolade noten. Etc. Maar ook de zaden die ik in de ochtend in mijn kwark doe komen hier vandaan. Veel keus, houd ik van.

Veel keus en snel geleverd

Veel meuze in zaden en noten. Snel geleverd en veel keuze in hoeveelheid.

Lekker vers

Lekkere producten , ik vindt persoonlijk de gebrande noten en chocolade er goed .

Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Ja super goed en lekkere produkten.

Keurig en smakelijk geleverd.

Keurig netjes verpakt en de nootjes perfect vers. Wij hebben ervan genoten

Snelle levering , heerlijke cashewnoten , pistachenoten met en zonder dop , zoute pinda’s

Keurig verpakt en lekker vers

10 verschillende dingen besteld en alles zat keurig verpakt en was vers. erg tevreden. Nog bedankt voor de attentie!

De noten zijn precies wat ik hoopte, levering ging snel en soepel. aanrader!

Super en perfecte levering

Super producten en heerlijk vers Goed verpakt En een verzoek om het een week later te bezorgen Hebben ze keurig op gevolgd Ga zeker nog meer bestelling bij deze notenshop

Geweldig!

Hele goede service, heerlijke producten. In een woord: topbedrijf!

Heeeeerlijk

Mij hebben jullie zeer zeker als vaste klant!!!

Mijn eerste bestelling en zeer tevreden

Dit was mijn eerste bestelling bij de Notenkraam Slagboom. We hadden verschillende soorten Muesli en Noten mixen besteld. De muesli was rijk gevuld en vers en de noten waren van zeer goede kwaliteit. Alles was ook goed verpakt. Zeer tevreden voor een redelijke prijs. We gaan zeker vaker bestellen.

Top geregeld. Goede verse noten

Goede producten, netjes en snel geleverd

Wij hadden van alles besteld. Het zag er erg goed uit, alles netjes verpakt. De producten smaken heerlijk.

Goede noten voor goede prijs

Goede noten, netjes verpakt en snel geleverd.

Goede en lekkere noten

Alles netjes en goed geleverd en uiteraard heerlijk

Mooie actie

leuke actie en gezonde pakket

Alles wat ik besteld heb is fantastisch. Precies zoals ik me het had voorgesteld. Heerlijke noten,fudge en pindarotsjes!!!

Snelle levering maar wat nog fijner is de kwaliteit super!!!!

Heerlijke noten

Alles was lekker vers En goed verpakt

Heerlijke verse noten en binnen 2 dagen in huis

Heerlijke verse noten en binnen 2 dagen in huis! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Lekkere noten

1e x besteld, snel geleverd en de noten smaken echt vers!

Dikke prima

Heel veel.lekkers in 1 pakket

Geweldige service en communicatie

Er was iets fout gegaan met m’n bestelling, toen ik dat aangaf kwam er al snel een oplossing en had ik in No time het juiste product in huis.

Top kwaliteit

Netjes verpakt, top kwaliteit. Met een leuk kadotje erbij.

Brederostraat 17

2951 TE Alblasserdam

Over Noten & Zuidvruchtenspecialist Slagboom

Notenkraam Slagboom is een (h)echt familiebedrijf, gedreven om uw smaakpapillen te verrijken! Door jarenlange ervaring in, en passie voor het vak kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden. Zoals onze slogan luidt, zijn wij ”gebrand op kwaliteit”. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk te helpen, kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit!