Prima bejegening, kwaliteit en snelle levering aan huis

Noten en gedroogd fruit zijn prima verpakt. Notenmix ziet er goed uit. Prijs vergelijkbaar met anderen, iets voordeliger zelfs. Mooi, voor herhaling vatbaar.

geweldig

prachtig verpakt snel in huis top

Heerlijke noten en snel bezorgd.

Ik heb verschillende pakketten noten besteld en ze waren allemaal even vers en heerlijk om te eten,kreeg er zelfs nog een zakje met heerlijke lonka toffee in verschillende smaken bij om te proberen,dat was een leuke verrassing.zal hier zeker weer eens bestellen

De bezorging was super. Bedankt

Alles was weer keurig verpakt en verzorgt. Ook het bestelde was vers en lekker. Kon ook mensen blij maken met de chocolade noten die drie voor vijf euro zijn.

Feestje om bestelling te ontvangen

Het was een feestje om de bestelling te openen, netjes verpakt, heerlijke producten en een lekker extraatje erbij.

Snelle levering en heel lekker

Heerlijk en snelle levering

Super lekkere rijst zoutjes mix Betaalbaar en super snelle levering

Superservice en heerlijk noten

Bestellen en een leuke doos thuisbezorgd krijgen met lekkers...wie wil dat nou niet?!!

Snelle service heerlijke noten

Top kwaliteit

De noten zijn erg lekker, sinds ik hier noten heb gehaald en gedroogde vruchten weet ik pas het verschil met de supermarkt versies. Veel meer smaak en lekker krokant.

Snelle levering en heerlijke noten!

Alles was goed ingepakt en snel geleverd. De nootjes zitten in een mooie plastic container en zien er perfect uit en smaken dat ook! Ook zat er voor kerst een leuke kleine verrassing bij de bestelling! Super!

Super vers!

Besteld en snel geleverd, alles super vers en knapperig , zoals het hoort, maar niet overal zo is, niet te donker of licht gebrand, zout precies goed, aanrader als je van verse noten houd, probeer ook zeker eens de besneeuwde noten, erg smakelijk!

Verse producten, snel thuisbezorgd

De aangeleverde producten zijn lekker en vers. Altijd goede kwaliteit en veel keuze.

Zeer goede kwaliteit

Onze eerste bestelling is prima bevallen. Alles netjes verpakt en van zeer goede kwaliteit, snel geleverd en ook nog een cadeautje erbij. We gaan hier zeker vaker bestellen!

Heerlijke verse noten!

Met contactformulier krijg je eerder antwoord dan bellen. En ik was zeer tevreden niet alleen over de verse nootjes. Maar door de drukte bij postnl, zou ik het niet op tijd binnen hebben. Vond het super lief dat ze het zelf zijn komen bezorgen. Ik zal hier zeker vaker bestellen. Top service!

Heerlijke verse noten

Voor het eerst noten online gekocht en dat is heel goed bevallen. De macadamia mix is heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Erg goede kwaliteit

Heerlijke nootjes en snelle bezorging. Kan eigenlijk niet beter wat mij betreft, aanrader dus!

Heerlijk

Heerlijk en snel geleverd! De keuze is reuze. Een variatie van noten besteld en allemaal heerlijk. Aanrader, bedankt!

Smaakvol

Heerlijke verse noten

Geweldig!!

Voor het eerst besteld en wat zijn de noten lekker. Ook de bezorging is goed gegaan. We kregen zelf ook nog wat lekkers gratis erbij. Jullie hebben er een klant erbij.

Super lekker en heel snel geleverd

Had tussen Kerst en oud en nieuw bestelling geplaatst het was er de volgende dag. Heel veel keuze en ook super lekker gaan we zeker nog een keer doen!!

Totaal genieten

Heerlijke producten tegen een schappelijke prijs. Leuk datonka cadeautje.

snelle levering en lekkere noten

Mijn bestelling viel net rond nieuwjaar en ik woon in België. Het viel me op dat de levering zeer snel was. De noten zijn goed verpakt en heerlijk vers geroosterd. Zeker aan te bevelen.

erge lekker

erge lekkere nootjes en snel verstuurd.

Brederostraat 17

2951 TE Alblasserdam

Over Noten & Zuidvruchtenspecialist Slagboom

Notenkraam Slagboom is een (h)echt familiebedrijf, gedreven om uw smaakpapillen te verrijken! Door jarenlange ervaring in, en passie voor het vak kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden. Zoals onze slogan luidt, zijn wij ”gebrand op kwaliteit”. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk te helpen, kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit!