Goede kwaliteit En correct

TOP

Keurig verpakt en heerlijk vers en kleine attentie er bij.

Geweldig en ook betaalbaar!

Ik heb inmiddels een paar bestellingen geplaatst en ik ben zeer tevreden met zowel de kwaliteit als de service. Aanbevolen!

Super service en kwaliteit

Goede kwaliteit, leuke aanbiedingen en snel en netjes bezorgt

Grote keuze, goede kwaliteit!

Er wordt veel zorg besteed aan de verzending, netjes verpakt met altijd nog een extra verrassing er in. Goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle verzending.

Fijn dat het online te bestellen is

Snelle en super verse levering

Goede en pure kwaliteit

De producten die ik heb uit gekozen ben ik zeer tevreden over. Met de korting die ik had waren het best aantrekkelijke prijzen. Zonder is het wel wat prijzig voor een smallere beurs. Het verzenden ging snel, ongeveer 3 werkdagen over gedaan.

Prefect

Prefecte en snelle service en levering. En alles is super lekker en vers

super goed

nootjes en alles zijn super vers en lekker snel geleverd vind alleen de zakjes heel eritant je bent genoodzaakt de inhoud na opening in andere bewaarmiddel te stoppen

Goede kwaliteit, goede service

Nu 2x besteld. Leuke aanbiedingen. Snel geleverd. Een lekkere attentie erbij. De kwaliteit is prima. Alles met zorg ingepakt. Het smaakt allemaal heerlijk!-:) Volgen via Instagram/Facebook is een aanrader. Zo blijf je op de hoogte.....

Het is heel goed verzorgd, supersnelle levering en super lekker.

Het is erg verzorgd. Smaakte super. Zal zeker meer bestellingen doen. Ik raad deze familie. Slagboom dan ook zeker aan.

Lekkere smaak, goede kwaliteit

Snelle levering, goede smaak en heerlijk vers. Wel jammer van het vele plastic wat is gebruikt voor verpakking en verzending. Had 2kg besteld en dit werd geleverd in 4 plastic emmertjes met veel plastic verpakking er omheen, beetje jammer…

Geweldig!

Super lekkere nootjes. Heerlijke smaken en erg vers!

Super goed

Alles altijd supervers en lekker.Service ook erg goed

alles netjes aangekomen

Heerlijk

Snel en heerlijk noten

Snelle levering, zorgvuldig verpakt. Goede kwaliteit.

Blij verrast met de inhoud van de doos. Keurig verpakte, smaakvolle producten. Zeker een aanrader.

Top producten!

Heerlijke producten. Snel geleverd en goed verpakt. Echt een aanrader!

Goede produkten voor een goede prijs met goede service

Ik ben heel blij met de gedroogde vruchten en muesli die ik gekocht heb. De kleine attentie en kortingsbon waren ook een verassing. Aanbevolen dus!

Snel besteld , en bezorgd . Nooit geweten dat het zooooooverl lekkerder is dan in de supermarkt gekocht. Af en toe gun ik mezelf een bestelling hier .

Heerlijke noten. Netjes bericht van ontvangst bestelling tot aan de levering.

zoals de vorige keer snelle levering

zoals de vorige keer snelle levering dop-pinda,s zijn heerlijk en de nouga met pinda ook en zoals jullie slogan luid gebrand op kwaliteit zo zijn de gebrande pinda,s zijn heerlijk. zo zouden veel meer mensen moeten bestellen bij jullie voor mij een vaste aanrader.

goed product netjes geleverd en snel..

bestellen is heel simpel, nootjes komen netjes verpakt aan. veel keuze en smaak vind ik goed.

goede bestelling en snel geleverd

Goed voor elkaar

Mijn bestelling klopte en alles is aangekomen. Erg lekker!

Brederostraat 17

2951 TE Alblasserdam

Over Noten & Zuidvruchtenspecialist Slagboom

Notenkraam Slagboom is een (h)echt familiebedrijf, gedreven om uw smaakpapillen te verrijken! Door jarenlange ervaring in, en passie voor het vak kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden. Zoals onze slogan luidt, zijn wij ”gebrand op kwaliteit”. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk te helpen, kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit!