Lekker

Lekkere noten en snel geleverd

Uitstekend!

Vlot kunnen bestellen via de website. Deze is met duidelijke uitleg over wat er in welk pakket zit. Ook werden de noten 2 dagen later al geleverd. Ik bestel binnenkort nog eens!

Netjes geleverd

Smaken waren zalig

Alles netjes verpakt en prima kwaliteit.

Top service en kwaliteit

Online besteld. Prima service. Heerlijke producten.

Snel bezorgd en erg lekker

Veel verschillende noten besteld en laten bezorgen. Het was er snel en echt super lekker

Fantastische kwaliteit, heerlijk. Echt een aanrader

Supersnel geleverd, keurig verpakt en vooral vreselijk lekker vers. Super kwaliteit. Echt een aanrader

Super lekker

Alles was in een mum van tijd op, zo lekker

Nu al een paar x het zoete pakket besteld iedereen super blij ermee. Een heel mooi pakket voor deze prijs.

Prima kwaliteit note

Prima verse noten mooi verpakt en snel geleverd.

Prima product. Snelle bezorging

De chocolade mix was erg lekker. Goed verpakt en prima verstuurd

zowel de kwaliteit van de producten als de snelheid van de levering zijn naar volle tevredenheid.

Supper

Supper lekker nooten en snel geleverd

Heerlijk

Heerlijke noten als ze op zijn bestellen we zeker weer een ongelooflijke aanrader en snel bezorgt

Was weer heerlijk .

Nu er de tweede keer ok achtergekomen dat e bepaalde delen kunt veranderen in melk wit of puur . Dit keer op de pecannoten na alles kunnen eten. Allergie voor pecan.

goede kwaliteit,heerlijke producten.

mijn eerste bestelling werd snel geleverd. verse noten . lekkere rijstcrackers. ik had een aanbieding besteld met allerlei choco producten... deze waren echt lekker en voor een mooie prijs! zeker ga ik hier vaker bestellen.

Heeeeeerlijk... ik hou ervan

Ik vond het heerlijk... en mijn kinderen ook

Super goed

Zeer klantgericht, duidelijke website, zeer lekkere nootjes en niet duur

Geweldige verse noten

Verse noten ,keurig verpakt .

Heerlijk

Goeie kwaliteit. Dit was mijn tweede bestelling. Goed ingepakt. Binnen de aangegeven tijd geleverd. Deze online winkel is een blijvertje.

Heerlijke noten

Heerlijke noten, snel en netjes geleverd

Zeker een aanrader.

Snelle levering, netjes verpakt, leuke pakketten en heerlijke noten.

Al meerdere malen besteld. Vers en snelle levering. Het choco pakket is mijn favoriet!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik heb de bestelling snel ontvangen, de kwaliteit is uitstekend!

Brederostraat 17

2951 TE Alblasserdam

Over Noten & Zuidvruchtenspecialist Slagboom

Notenkraam Slagboom is een (h)echt familiebedrijf, gedreven om uw smaakpapillen te verrijken! Door jarenlange ervaring in, en passie voor het vak kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden. Zoals onze slogan luidt, zijn wij ”gebrand op kwaliteit”. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk te helpen, kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit!