Mooie stoere

Mooie stoere armband. De magneetsluiting is ook geweldig bedacht. Op tijd besteld en ook op tijd verstuurd, helaas door drukte bij dhl te laat ontvangen dus pas op 3e kerstdag kunnen geven. Daar kon ARMBND niets aan doen trouwens. Leuke verpakking ook in een blikje. Mijn man is er erg blij mee.

Zowel armband als bedrijf een echte aanrader!

Prachtige armband! Gekocht als herinnering en bij een juwelier symbolen in de sluiting laten laseren. Na het personaliseren en kado gegeven te hebben, moest er toch nog wat veranderd worden. Na een prettige en snelle mailwisseling heeft Danny persoonlijk voor de oplossing gezorgd. Ik kan niet anders zeggen dan Top! De armband, de verpakking, het contact, de service! Nogmaals bedankt!

Supersnelle service!

Een paar dagen voor kerst een armband voor zoon uitgezocht. Ging er vanuit dat de,e na kerst werd bezorgd. Verrassing was groot: snel bezorgd, mooie armband, in een mooi doosje. Top!

Exact volgens afspraak

Precies geleverd zoals verwacht. Goede kwaliteit, volledig volgens verwachting. Leuke geschenkverpakking. Minimalisme in zuivere vorm!

Behulpzaam, snelle levering, mooi product.

Snel en goede afhandeling

Waa moeilijk en keuze te maken met zoveel kleuren maar het is gelukt.

Alles is prima

Mooie armband, zeer netjes geleverd, snelle levering.

Snelle service mooi product dragen het met plezier hopelijk voor een lange tijd.

Hele mooie armband. En heel snel geleverd.

Hele mooie armband. En heel snel geleverd.

Super leuk ! Top

Alles ging prima

Mooi product, tevreden over levering

TOP!!!

Goede service.

mooie simpele armbanden om te dragen

de armbanden zijn eenvoudig maar leuk om te dragen en passen bij eender welke andere armband of outfit

Slechte feedback

Armband is te groot en heb geen mogelijkheid om m terug te sturen! Zit geen retourbiljet bij.

nxs aan veranderen!

Hoe goed je wordt geholpen op je vraag omtrent levering. Hoe blij ik ben met de levering op tijd en dan............dan ga je uitpakken en WOW wat een prachtig gemaakte armbnd. Meer dan blij mee. Bedankt.

Service

Via de mail een vraag gesteld over ruiling van armband. Kreeg vrijwel direct antwoord en een prima service wat betreft ruilen voor een andere maat!

Helemaal precies goed

Armband is echt mooi Manlief is er dan ook heel blij mee

Goeie service

Leuk

Is een kado voor kerst dus zit nog ingepakt Verpakking is erg leuk en origineel Hoop dat hij past

Mooi product en leuk verpakt!

Bestellen is eenvoudig. Mooi product en leuk verpakt.

Kan niet beter!

Super behulpzaam en snel! Top service! (Ook tijdens de late uurtjes)

Mooi cadeau! Goede kwaliteit

Het is altijd lastig om een leuk cadeau voor mannen te verzinnen. Via via hoorde ik van dit merk armbanden. Een hele mooie armband die ook nog eens in een leuke verpakking wordt geleverd. Een aanrader!

Voldeed exact aan de verwachtingen

Bestelde armband was precies zoals ik had gehoopt. Ziet er goed uit en kwalitatief ook prima. Kwam ook overeen met de beschrijving op de website. Bevestiging na bestelling ook snel. Uiteindelijk duurde het toch nog wel even voordat ik de armband daadwerkelijk in huis had. De informatie aangaande verzending kan wellicht nog iets beter. Verpakking is leuk en goed !

Niet goed

Armband werd snel geleverd. Heb de maat opgemeten volgens de aanwijzingen maar was veel te groot. Heb meteen teruggestuurd en had verwacht binnen 3 dagen een andere te ontvangen. Maar kan volgens armbnd 2 weken duren. En dat staat nergens op de site. Wordt wel snel op de email gerealiseerd.

Mooie armband, goede sluiting

Ik heb de leren armband besteld. Product is kwalitatief goed, is snel geleverd. Zeer blij mee.

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 250

3055 NK Rotterdam

+31 6 14042631

Over ARMBND | Handgemaakte Heren Armbanden

Met traditionele technieken en hoogwaardige materialen creëren wij handgemaakte armbanden met de focus op exclusief maatwerk. Zo vormt iedere armband een onmisbaar accessoire binnen de moderne, verfijnde garderobe.