Mooi produkt

Valt toch groter uit dan ik dacht. Ik retourneer deze armband voor een kleinere. De maat is L. Sorry voor t ongemak. Bij voorbaat dank. De afleverzaak is vandaag gesloten. De verzending wordt morgen. Groet, Huub

Bestellen gaat soepel en gemakkelijk.

Duidelijke site, wat het kiezen van een armband gemakkelijk maakt. Ook het kiezen van de juiste maat gaat goed met de tabel op deze site. En levering binnen een paar dagen, in een pakket wat door de brievenbus past. Helemaal top.

Top armband

Dit is een Armband volgens verwachting.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

prachtig

Mooie armband, stoer blikje, leuk doosje. Prima service

Leuk om dragen

Leuk om te dragen / ik mis echter bepaalde kleuren in 6mm versie met zwarte sluiting, vb.: okergeel

Stoere armband mooi verpakt

Makkelijk en snel contact via app.

Geweldig en heel veel keuze

Ze maken ze ook maat geweldig

Ik heb 3 armbanden besteld en eerst nog wat nagevraagd aan Danny. Ik kreeg erg snel reactie en ben erg blij met de keuzes die ik heb gemaakt. De kleuren zijn in het echt precies zoals op de foto. De armbanden passen prima en worden in leuke blikjes geleverd. Design is simpel, maar ik hou daar wel van. Ondanks dat het eigenlijk armbanden voor mannen zijn, vind ik ze als vrouw zijnde ook super leuk om te dragen!

Helemaal top!

Netjes verpakt in een leuk blikje, helemaal top! en draagt geweldig. De 6 mm vindt ik net wat lekkerder dragen dan de 8mm maar dat is persoonlijk. En van goede kwaliteit.

Mooie armbanden van goede kwaliteit en snel geleverd.

Ik heb de armbanden vorig jaar gekocht. De banden blijven na veel dragen mooi. De magneetsluitingen zijn goed. Ik ben er heel tevreden mee.

Voldoet aan de verwachting

Voldoet aan de verwachting.

Stoere armband en goede service!

Hele mooie en stoere armbanden! Leuk dat je 'm helemaal kan samenstellen, zowel de kleur van de armband zelf als die van de sluiting. Wordt mooi verpakt, waardoor het ook leuk is om weg te geven. Goede service en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling!

Mooie armband

Mooie armband, artikel is zoals beloofd. Per mail word je goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Artikel is enigszins prijzig maar vooralsnog lijkt de kwaliteit absoluut prima.

Prachtige armband in heel veel kleuren en sluitingen.

Voor mijn man heb ik al diverse kleuren armbanden besteld voor bij verschillende outfits. Nog steeds heel blij mee.

Goede serviceverlening en super kwaliteit

Van moment van bestellen tot aflevering van het product was de serviceverlening vanuit Armbnd echt goed. Mijn vraag werd binnen zeer korte tijd beantwoord door Danny zelf en de armband had ik heel snel binnen. De armband is qua vormgeving en kleuren zeker wat ik ervan verwacht had en de kwaliteit is echt super gewoon.

Mooie Armbnd en super service!

Het bestelproces verloopt goed. De Armbnd was een maatje te groot, maar de omruilservice is super. De Armbnd en sluitingen zijn van goede kwaliteit. Kortom een mooi product.

Stijlvolle lichtgewicht armband

Prima te dragen. Licht van gewicht. Syerke magneetsluiting.

Goed!

Levering duurde wat langer maar netjes opgebeld met juiste info!

Mooi product, goede levering

Werd zelfs persoonlijk gebeld dat de levering onderweg was.

Fijne webshop en snelle levering

Een armband besteld voor Vaderdag en was goed op tijd geleverd. Mijn vader was er super blij mee!

Prettig contact en snelle levering van een prachtige armband

Ik heb hier voor de tweede keer een armband besteld en ben er erg blij mee. De eerste keer is de armband kwijt geraakt in de post, maar ik kreeg gelukkig een nieuwe opgestuurd. Contact met Danny was snel en prettig!

Mooie armbanden

Ik heb zelf een zwarte armband met zwarte sluiting. Ze hebben een goede kwaliteit en de sluiting is makkelijk open en dicht te doen door de magneet. Zeker een aanrader!

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 250

3055 NK Rotterdam

+31 6 14042631

Over ARMBND | Handgemaakte Heren Armbanden

Met traditionele technieken en hoogwaardige materialen creëren wij handgemaakte armbanden met de focus op exclusief maatwerk. Zo vormt iedere armband een onmisbaar accessoire binnen de moderne, verfijnde garderobe.