Hopi dushi ARMBND

Normaal gesproken draag ik geen sieraden. Heb een zwarte ARMBND cadeau gekregen en tegen de verwachting in draag ik hem dagelijks. Hij zit heerlijk, de sluiting blijft goed zitten en hij ziet er gewoon top uit. Super cadeau!

Origineel

Mooie, originele, stoere armband. Omdat het een cadeau was heb ik me door ARMBND laten adviseren over de maat. Daarbij werd verteld dat het nog omgeruild kon worden. Ik vind het stijlvolle armbanden welke elke man wel zou staan. Mijn vriend heeft er inmiddels al een aantal. Groot draagcomfort.

Superfijn

Ik draag niet vaak sieraden en ben daarom extra kritisch. Maar dit product is echt onderscheidend op kwaliteit en uitstraling. Ik heb nu 2 producten aangeschaft. Wat opvalt is dat de kleur echt mooi behouden blijft over een lange tijd. Daarbij is de uitstraling echt heel tof. Zeker door de opvallende magneet sluiting. Ik ben al door veel vrienden en collega's aangesproken die me complimenteerden over mijn armband.

Hele toffe armband

Toffe armbanden, met een simpele sluiting die verbazend goed vast blijft zitten. Kwam in een mooie verpakking en de service was top! Super leuk cadeau om te krijgen!

Topervaring, correct en klantvriendelijke afwikkeling.

Het is uiterst prettig zaken doen, je krijgt snel een reactie en product wordt snel geleverd. Goede kwaliteit en waarde voor je geld !

Vakmanschap in de puurste vorm

Onlangs een Armbnd aangeschaft. Wat een mooi en stoer sierraad. Daarnaast worden ze ook prachtig ingepakt!! Echt een kwaliteitsproduct met daarnaast ook een hele goede en snelle service!! Zeker aan te raden!

Een mooi product op tijd geleverd voor een goede prijs.

Mooi design en goede service

Overzichtelijke site en ook veel keuze in hun shop. En de armbanden waren snel geleverd.

Ziet er stoer en chique uit.

Heb een donkerblauwe armband met zwarte stalen sluiting. Van mijn vrouw gekregen op onze 50 jarige trouwdag. Ben er zo blij mee. Draagt soepel en prettig.

Mooi design & kwaliteit

ARMBND mooi stoer kwitatief design & heel gebruiksvriendelijk door de fijne magnetische sluiting waardoor het mooi om de pols valt!! Beschikbaar in meerdere kleuren en maten! Perfect kado!

Top kwaliteit en pasvorm!

Ik zou iedereen een ARMBND aanraden, als cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Pasvorm is perfect en komt overeen met de foto’s op de website! Sterke magnetische sluiting en makkelijk in gebruik.

Prachtige armband en uitstekende service!

Afgelopen zondag heb ik een dubbele navy-kleurige ARMBND besteld met zilveren sluiting. Op de website staat vermeld dat de ARMBND met de hand gemaakt wordt en de levertijd enkele dagen is. Vandaag is deze geleverd! Niets teveel gezegd. Prachtig ontwerp en met veel zorg gemaakt. Komt in mooie box!

Onderscheid zich door zijn eenvoud

Mooie accessoire. Je doet hem makkelijk om. De magneet is sterk genoeg om waardoor hij goed blijft zitten.

Perfecte fit en toffe kleuren

Getwijfeld welke kleurencombinatie ik zou nemen, maar gekozen voor de navy blue met rosé sluiting en ben er erg blij mee! Ben wel bang dat ik ook nog andere kleuren wil na deze, want hij zit ook gewoon comfortabel. Aanrader dus!

Perfect cadeau

Mooie, elegante, maar ook stoere armbanden in een fantastische verpakking! Echt een feestje om het cadeau te geven!

Aanrader als je van style houdt

Ik heb inmiddels een aantal verschillende kleuren besteld over het sfgelopen jaar. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben, over zowel het product als de levering ervan! Aanrader!

Perfect verjaardagscadeau

Gekocht voor mijn vriend voor zijn verjaardag. Het was lastig kiezen voor welke combinatie ik zou gaan. Uiteindelijk gekozen voor een groene armband met zilveren sluiting. Mijn vriend is er erg enthousiast over!

Prima!!

Mooi ontwerp en kwaliteit!

Super armbnd

Was al enige tijd opzoek naar een leuke stoere maar ook armband die ik zakelijk kon dragen. Via Facebook kwam ik op armbnd. Voor mij was het erg fijn dat ik door middel van de maat tabel de juiste keuze kon maken. Na het plaatsen van de bestelling had ik hem binnen 2 dagen binnen. Deze kwaliteit had ik niet verwacht. Super armbnd heb meteen nog 2 kleuren besteld. Blijf zo doorgaan.

Stijlvolle (heren) armband

Leuk om te geven en om te krijgen!

Fraai design

Mooie armbanden voor schappelijke prijs! Heb er inmiddels 6 thuis liggen! Gr. Niels

ROTTERDAMSE TOPKWALITEIT!

Ooit 1 ARMBND cadeau gekregen. Maar omdat ik zo tevreden was heb ik de collectie gelijk uitgebreid. Heb nu 5 ARMBNDEN. En ik ben bang dat het daar niet bij blijft. Voor ieder wat wils in vele kleuren. Ik blijf zeker klant bij ARMBND.

Wat een cool design, maakt ieder outfit he-le-maal af!!!

Ik heb een ARMBND besteld en kreeg deze supersnel en in een mooi doosje geleverd. Ik ben voor een zwarte armband met gouden sluiting gegaan. Supermooi! Ik ben er heel blij mee en raad het iedereen aan.

Het perfecte cadeau!

Al meerdere ARMBND’en cadeau gegeven en altijd met succes! Wat een goede service en prachtige collectie. Ik adviseer er zeker een of meerdere te kopen!

Stoere Armbnd

Was op zoek naar een nette armband die ik zowel zakelijk als privé kan dragen. Goede en snelle service

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 250

3055 NK Rotterdam

+31 6 14042631

Over ARMBND | Handgemaakte Heren Armbanden

Met traditionele technieken en hoogwaardige materialen creëren wij handgemaakte armbanden met de focus op exclusief maatwerk. Zo vormt iedere armband een onmisbaar accessoire binnen de moderne, verfijnde garderobe.