Nog niet bezorgd

Craft Only is prima! één pakket is netjes bezorgd maar het andere pakket is inmiddels al 4 keer uitgesteld en komt nu misschien maandag of dinsdag. Gelukkig is alles nu super geregeld.

goede aflevering

de producten werden keurig afgeleverd.

Heerlijke biertjes!

Ik heb een heerlijk bier pakket gekregen, 10 verschillende biertjes. Zeer gevarieerd en belangrijker, erg lekker. Perfect verpakt ook.

Mooi pakket Black Friday. De Advent biertjes moeten helaas in de transportverpakking blijven anders vallen de sorteervakken uit elkaar. Wel een originele voorplaat. Ik had liever de dagen anders verdeeld gezien en niet van links naar rechts en van boven naar beneden.

Matig

Vind het artikel matig had er meer van verwacht vooral voor dat bedrag. Komt in een doos binnen waardoor je al meteen ziet wat erin zit. Als het dus een cadeau is voor iemand waar die niks van mag weten is het al geen verrassing meer. En had verwacht dat de binnenkant ook net zo mooi gekleurd en gezellig was als de voorkant. Maar helaas alleen de voorkant moet je eraf halen en dan is het dat. Maar ben wel benieuwd hoe mijn man het bier vind daar kan ik nog niks over zeggen. Aanbevelen voor het uiterlijk: Nee Aanbevelen voor het innerlijk kwa bier: nog geen idee

Goede bieren en snelle levering

Lekker bier

Komen verwachtingen niet na

Had 8 kerstpakketten besteld om zonder gedoe het personeel te voorzien van een mooi kerstgeschenk. Krijg ik 4 dozen netjes in kerstverpakking. De andere 4 zaten in een 'normale ' verpakking en werden 4 losse dozen bij geleverd. Erg jammer dit.

De adventkalender ziet er erg leuk uit en werd goed ontvangen, ben benieuwd naar de inhoud!

3 adventkalenders in prima staat binnen gekregen, zien er leuk uit en voelen gevuld met bier, wat wil een mens nog meer! Ben erg benieuwd naar de 24 bieren die we komende maand met mijn vader en schoonvader gaan ontdekken... Fijne dagen, -Marc

Vlekkeloos verlopen

Na bestelling werd ik op een uiterst originele manier op de hoogte gehouden. Wat een leuke P.R.-afdeling hebben jullie! Ook het bierpakket an sich is ontzettend leuk.

The box is way to loose.

I almost let my beers fall on the ground when opening the box, please do a better and sturdy box.

Nette levering

Duidelijke communicatie en natuurlijk een mooi product.

Fijne shopervaring, mooie producten

Hele fijne shop. Ik hou ook wel van de communicatiestijl die ze hanteren. Mooie producten. De speciaalbier adventkalender is qua verpakking wel echt wat minder dan bijvoorbeeld die van Hopt, maar goed.. dat karton pleur je weg en het gaat om het biertje, toch?

heel klantvriendelijk

hele goede service en fijne communicatie via de chat snel geleverd

Super goed

Fijn snelle levering. Erg leuke manier van informeren via mail. Erg tevreden.

Het is een mooi pakket

Het is een mooi pakket, maar jammer dat de persoonlijke boodschap op een wit a4tje wordt geprint. De optie om (tegen betaling) een kaartje toe te voegen zou leuker zijn.

prima geregeld en niks op aan te merken

zie boven

Onmeunig mooi

Had de advent bier kalender binnen een dag thuis en kon de verleiding niet weerstaan om te wachten tot 1 december. Het moment was nu en ben gewoon begonnen. De eerste 4 biertjes waren al gelijk een shot in de roos. Geen kinderachtig gedoe maar gelijk een paar zware klappers. Geweldig! Nb alleen jammer dat ik de QR nog niet kan scannen voor uitleg. Die is nog locked voor geduldige mensen. Volgend jaar weer.

Makkelijk, snel en leuk cadeau

Makkelijk en snel iets bestellen. Leuke verschillende pakketten ideaal voor een cadeau. En weet je niet wat je nu weer moet kopen kies dan het Untappd pakket, garandeerd nieuwe biertjes voor de liefhebber.

Verkeerde bestelling en verpakking gescheurd

ik heb de adventskalender en een paar losse varianten besteld. Deze laatste waren helaas niet de juiste. De doos van de kalender was gescheurd en daarmee de inhoud wat in elkaar gedrukt. Jammer bij het weggeven van het kado. Overigens nog geen respons ontvangen na melding via whatsapp en klantenservice formulier..

Bier adventskalender is een aanrader

Mooie doos en de volgende dag door DHL bezorgd. Kan niet wachten tot 1 december!

Snel en goed geleverd, teleurstellende verpakking

Alles was snel en goed geleverd. Bij het ophalen van de bestelling was ik heel enthousiast, vooral toen ik de doos zag. Helaas werd mn verwachting snel getemperd toen ik erachter kwam dat de buitenkant het ding was en er opgeschreven en gestikkerd was door de post. Ook de binnenkant van de advent kalender viel een beetje tegen.

Matten besteld voor onze nieuwe Dacia Duster en alles past helemaal op maat. De juiste matten voor het juiste model vinden was geen enkel probleem, het bestelproces was duidelijk en de bestelling was vlot en netjes geleverd. Alles past perfect en ziet er super goed uit. Heel erg blij mee.

perfect

Zeer goed snel en netjes geleverd.Bedankt

Mooi product snel geleverd.

Alles ging zoals ik had verwacht en volgens de gemaakte afspraak

Ridderplein 33

5421 CX Gemert

Over CraftOnly.nl

- De webshop voor échte craft bieren - Voor liefhebbers, door liefhebbers - Neem een kijkje op onze website: https://www.craftonly.nl/ Onze webshop staat vol met de allermooiste craftbieren en leuke bierpakketten!