Goede service en lekkere bieren

Snel geleverd, echter bij een pakket een verkeerd bier ontvangen. Dit werd zeer netjes opgelost.

Leuk om cadeau tegeven of te ontvangen voor de bier liefhebbers

Snelle en deugdelijke verzending

Snelle en deugdelijke verzending. Komen afspraken na.

Te simpele verpakking

Voor het bedrag wat je betaal has ik meer verwacht. Is nu gewoon de verzendverpakking met een los frontje erop

Helemaal top

Goede en leuke communicatie en helemaal tevreden met mijn bestelling

Goede levering en duidelijke communicatie

Zie boven

Zeer goed!!

Goede service en snelle verzending!!

Iet wat teleurgesteld wat de verpakking betreft

De klantenservice bij opmerkingen, problemen ed is uitstekend , snel en oplosgericht

Makkelijk om je bestelling te plaatsen en je krijgt meteen op een leuke originele manier bevestiging. Snelle levering en prima verpakt. Wat ik gekocht heb is een bier adventkalender…. dus oordeel over “ het product” heb ik nog niet. Maar volle vertrouwen dat dat net zo goed zal zijn dan de rest.

Er zaten twee andere flesjes in het pakket, maar dit is snel en goed opgelost. Perfecte service. Zeker een aanrader.

Snel en netjes geleverd

De ene dag besteld, de Volgende dag geleverd: :-) Nu wachten om er achter te komen wat er in de adventskalender zit... spannend!

Goed assortiment, snelle levering. Deugdelijke verpakking. Zeer tevreden.

geweldige service

Een klein foutje, werd keurig en proper opgelost!

Gaaf pakket!

Ik heb de bier adventkalender besteld, pakket ziet er gaaf uit

Niets ontvangen!

Op Woensdag een bestelling geplaatst, zou Donderdag geleverd worden, bezorger niet op komen dagen, zelfde verhaal voor Vrijdag en Zaterdag, overigens zonder bericht. Vandaag zie ik op de website van DHL staan dat het pakket retour gaat naar afzender wegens beschadiging. Kortom, ik zou niet weten wat ik hier over moet beoordelen.

Super goeie service

Ik kreeg de bier adventskalender super snel binnen en kan niet wachten tot het 1 december is en ik mag beginnen met uitpakken! Al keertje eerder ook cadeau pakketje besteld voor een vriend wat super goed beviel.

Prima afgeleverd

Fijne service !

Snelle levering, goedverpakt!

Puike bestelling

Zeer snelle levering. Doen wat ze beloven.

Snelle levering, goede service!

I didn't start my Advent experience yet, but I beleave it will be great :)

Goede levering

1e keer dat ik iets heb besteld

Geweldig!!

Heerlijk bier

Ontzettend tevreden over CraftOnly, zeker een aanrader!

Snelle levering. Goed product

Ridderplein 33

5421 CX Gemert

Over CraftOnly.nl

- De webshop voor échte craft bieren - Voor liefhebbers, door liefhebbers - Neem een kijkje op onze website: https://www.craftonly.nl/ Onze webshop staat vol met de allermooiste craftbieren en leuke bierpakketten!