Snel geleverd, echter bij een pakket een verkeerd bier ontvangen. Dit werd zeer netjes opgelost.
Bedankt voor je bestelling en je positieve review Thijs! Er gaat wel eens wat mis, fijn dat het goed is opgelost! :) Geniet van de bieren en proost!
Leuk om cadeau tegeven of te ontvangen voor de bier liefhebbers
Bedankt voor je review Lukas! Geniet van de bieren en proost!
Snelle en deugdelijke verzending. Komen afspraken na.
Bedankt voor je positieve Review Sanne! Heel fijn om te lezen zo :) Groeten en proost!
Voor het bedrag wat je betaal has ik meer verwacht. Is nu gewoon de verzendverpakking met een los frontje erop
Bedankt voor je review Anja! Jammer dat we niet helemaal aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. We hebben je eerder een mail gestuurd om dit samen op te lossen!
Goede en leuke communicatie en helemaal tevreden met mijn bestelling
Bedankt voor je bestelling en je positieve Review Marieke. Heel leuk om te horen dat je het leuk vindt :) Daar zijn we heel blij mee! Tot de volgende en proost!
Zie boven
Bedankt voor je bestelling en je positieve Katja. Daar zijn we heel blij mee! Tot de volgende en proost!
Goede service en snelle verzending!!
Bedankt voor je bestelling en je positieve Review Bram. Daar zijn we heel blij mee! Hopelijk hebben de bieren gesmaakt :) Tot de volgende en proost!
De klantenservice bij opmerkingen, problemen ed is uitstekend , snel en oplosgericht
Bedankt voor je review Wilma!
Originele beoordeling
Jullie zeggen geen binnendoos te kunnen vinden, misschien eens googelen bij de concurrent! Zelfs de drankengigant in Vlissingen levert de adventskalender gewoon in een binnen en buiten doos! Ik moet de keuze maken van aanbevelen, maar in dit geval gaat het alleen om de doos en niet om de inhoud
Makkelijk om je bestelling te plaatsen en je krijgt meteen op een leuke originele manier bevestiging. Snelle levering en prima verpakt. Wat ik gekocht heb is een bier adventkalender…. dus oordeel over “ het product” heb ik nog niet. Maar volle vertrouwen dat dat net zo goed zal zijn dan de rest.
Bedankt voor je bestelling en je positieve Review Miranda. Fijn om te lezen dat de manier van bestellen je bevalt :) Daar zijn we heel blij mee! Tot de volgende en proost!
Er zaten twee andere flesjes in het pakket, maar dit is snel en goed opgelost. Perfecte service. Zeker een aanrader.
Bedankt voor je bestelling en je positieve Review Jules. Daar zijn we heel blij mee! Tot de volgende en proost!
Originele beoordeling
Op de site stonden twee andere flesjes die erin zouden zitten. Het waren vier flesjes die mijn broer nog niet gedronken had. Bij ontvangst zaten er twee bij die hij wel al had gedronken. Hij houdt dat bij via een app. Het is een cadeau voor zijn 40e verjaardag. Nu baal ik dat het maar half is wat ik hoopte. Ik hoop van u te horen. Datsmaaktnaarmeerkoet en de rumoerige roodborst zaten er niet in, maar datisanderekoekoek en joehoe.
De ene dag besteld, de Volgende dag geleverd: :-) Nu wachten om er achter te komen wat er in de adventskalender zit... spannend!
Bedankt voor je bestelling en je positieve review Essie!! Heel leuk om te lezen en leuk dat je samen met onze bieren gaat aftellen naar kerst, spannendddd :) Groeten en proost!
Goed assortiment, snelle levering. Deugdelijke verpakking. Zeer tevreden.
Goedemiddag Anton, bedankt voor je bestelling en je positieve reactie! Heel erg fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Groeten en proost!
Een klein foutje, werd keurig en proper opgelost!
Bedankt voor je bestelling en je positieve review Wouter. Heel fijn dat het zo opgelost is, jij ook bedankt voor het meedenken!! Hopelijk tot de volgende, en proost!
Ik heb de bier adventkalender besteld, pakket ziet er gaaf uit
Bedankt voor je bestelling en je reactie Jens! Fijn dat het bevalt, hopen dat de bieren ook smaken ;) Proost!
Op Woensdag een bestelling geplaatst, zou Donderdag geleverd worden, bezorger niet op komen dagen, zelfde verhaal voor Vrijdag en Zaterdag, overigens zonder bericht. Vandaag zie ik op de website van DHL staan dat het pakket retour gaat naar afzender wegens beschadiging. Kortom, ik zou niet weten wat ik hier over moet beoordelen.
Bedankt voor je review Shanna. Jouw pakket is inderdaad teruggekomen naar ons vanwege een beschadiging onderweg. Wij hebben vorige week een nieuw pakket opgestuurd, die je volgens onze gegevens op woensdag 3 november ontvangen hebt :) Wij hopen dat je nu alsnog tevreden bent met je bestelling, en proost!
Ik kreeg de bier adventskalender super snel binnen en kan niet wachten tot het 1 december is en ik mag beginnen met uitpakken! Al keertje eerder ook cadeau pakketje besteld voor een vriend wat super goed beviel.
Heel erg bedankt voor je bestelling en positieve Review Joyce!! Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent :) Proost alvast!
Prima afgeleverd
Bedankt voor je bestelling en je review Arnold! Proost ;)
Snelle levering, goedverpakt!
Bedankt voor je bestelling en je review Rene! Veel plezier ermee en proost ;)
Zeer snelle levering. Doen wat ze beloven.
Bedankt voor je bestelling en je review Henk. Fijn dat alles vlot is verlopen, proost en tot de volgende!
Snelle levering, goede service!
Bedankt voor je bestelling en je positieve review Daniëlle! Proost en geniet ervan ;)
I didn't start my Advent experience yet, but I beleave it will be great :)
Thanks for your order and your review Anton! I hope you will enjoy your Adventscalender, and have a nice december month! Cheers :)
1e keer dat ik iets heb besteld
Bedankt voor je bestelling en je positieve review Jan! Veel plezier ermee en proost!
Heerlijk bier
Bedankt voor je bestelling en positieve review Kristie! Proost en geniet ervan :)
Ontzettend tevreden over CraftOnly, zeker een aanrader!
Bedankt voor je super positieve review Mies!! Heel leuk om te lezen, daar doen we het voor :) Proost en geniet ervan!
Bedankt voor je bestelling en je review RF! Proost en tot de volgende :)
Ridderplein 33
5421 CX Gemert
- De webshop voor échte craft bieren - Voor liefhebbers, door liefhebbers - Neem een kijkje op onze website: https://www.craftonly.nl/ Onze webshop staat vol met de allermooiste craftbieren en leuke bierpakketten!