- Fijne website met mooie pakketten - Stevige en snelle verzending - Leuke bier adventskalender, kan niet wachten om te gaan openen!! - Ik heb al vaker cadeautjes voor mijn man en zoon besteld
Bedankt voor je bestelling Jade en super dat je zo'n duidelijke en positieve review voor ons achterlaat! :) Heel veel plezier met het pakket en proost!
alles vergeleken, dit is gewoon de beste, top geleverd ook!
Na een probleem met de levering (fout van DHL) heel snel mijn pakket opnieuw ontvangen. Snelle reactie op mijn e-mail en het probleem was ook heel snel en netjes opgelost.
Bedankt voor je positieve review Lisa!! Erg leuk om te lezen dat alles naar wens is en jouw probleem snel is opgelost :) Proost en geniet ervan! :)
Het idee vind ik leuk en daarom als kado gegeven aan mijn man maar helaas de levering was slecht want de doos was beschadigd. Ook was het advent karton in de binnenkant beschadigd en miste we kartonen rondjes met nummer dus minder verrassend als je de biertjes al kan zien...
Bedankt voor je bestelling Naomi! Vervelend dat het pakket niet helemaal netjes bij je thuis is aangekomen! Ik kan je verzekeren dat de pakketten hier netjes de deur uit gaan. Dat is er misschien onderweg niet al te netjes met het pakket is omgegaan vinden wij dan ook heel erg jammer en dit doet afbreuk aan het geheel! Mochten wij ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag!
Er waren een paar van die kartonnen dag schrijven afgebroken en samen in één van de bier gaten gepropt (dus bewust gedaan).
Bedankt voor je bestelling Emelie. Vervelend dat je pakket niet helemaal naar wens is en dat er iets in de doos is afgebroken! Ik zie dat je onze bier adventskalender hebt besteld. Ik kan je verzekeren dat alle pakketen hier netjes de deur uit gaan. De veronderstelling dat wij dit bewust doen, snap ik dan ook niet helemaal. Ik heb je ook een mail gestuurd, mochten wij ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag :)
Een bier adventskalender super leuk idee voor mijn man...hij eindelijk ook zijn kalender...duurt alleen nog een maand voor het december is..heb het ruim op tijd besteld om niet mis te grijpen,kan er verder nog weinig over zeggen.
Bedankt voor je bestelling en review Marian. Je hebt hem in ieder geval ruim op tijd in huis ;) Hoe kunnen wij hier een 10 van maken?
Goed verzorgd en snelle service
Bedankt voor je bestelling en je positieve review Don! Proost en tot de volgende :)
De website is erg duidelijk en overzichtelijk en de pakketten worden goed omschreven om een juiste keuze te maken voor jouw eigen voorkeur.
Bedankt voor je bestelling je positieve review Don! Proost, geniet van je bieren en we hopen je weer terug te zien op onze website :)
Bestelproces verliep soepel. Echter bezorging duurde lang omdat in mijn regio geen fietskoerier komt. Het pakket heeft een onnodige extra stap afgelegd door wel eerst bij fietskoerier te zijn aangeleverd. Verwachte bezorgdatum die ik per mail kreeg klopte ook niet (kwam een dag later, 3 dagen na bestelling). Verwachting klant daarom ook niet adequaat gemanaget.
Bedankt voor je bestelling en bedankt voor je review Gert-Jan. Jammer dat het niet helemaal liep zoals verwacht. Fijn dat je ons even laat weten hoe de bezorging gegaan is. Zodra het pakket ons hier verlaat hebben wij inderdaad weinig zicht op wat er gebeurt en we jou dan ook niet op de hoogte gesteld dat het pakket iets later kwam. Dat is slordig, onze excuses hiervoor! Hopelijk smaken de bieren er niet minder om ;) Proost!
Ziet er heel leuk uit
Bedankt voor je bestelling en je positieve review! :)
Bedankt voor je bestelling en je positieve review Patrick!
Dit cadeaupakket in opdracht van mijn man voor zijn beste vriend gekocht. De beste vriend in kwestie een bierliefhebber. Leuk pakket, goed verpakt, voldoende afwisseling aan bieren en leuke kerstachtige doos. Mijn man zelf is nu een klein beetje jaloers ;)
Bedankt voor je bestelling en je positieve review Rozemieke! Heel leuk om lezen dat het pakket bij iedereen in de smaak valt! Een goed cadeau uitgekozen dus ;)
Tijdens de verjaardag van mijn vrouw,heb ik samen met mijn zwager,broer,schoonzoon en 2 neven de bierproeverij gedaan. Het was erg gezellig en leuk om verschillende soorten bier te proeven. Grappig dat iedereen toch een andere smaak heeft. Iedere ronde kwam mijn vrouw langs met hapjes en nam ook een slok uit mijn glas.
Bedankt voor je bestelling en je positieve review Werner! Leuk om te horen dat de proeverij is geslaagd, dat klink inderdaad erg gezellig :) Proost en tot de volgende!
Pakket zag er netjes uit en op de afgesproken tijd.
Bedankt voor je bestelling en je positieve review Maria! Geniet van de bieren en proost ;)
Alleen jammer dat het relatief lang duurde (3 dagen) voordat ik m’n track and trace kreeg.
Duidelijkheid vanaf wanneer de kalender verstuurd zou worden, en dit werd nagekomen.
Bedankt voor je bestelling en je positieve review Arnout! Fijn dat we aan je verwachtingen hebben voldaan!! Hoe kunnen we hier een 10 van maken :) Proost!
Ik dacht dat in de doos de advent doos zat. Het was een beetje simpel dat had wel leuker gemogen.
Bedankt voor je bestelling en je review Samantha. Jammer dat het pakket anders ingebeeld hebt, het staat namelijk precies zo op de website. Hopelijk smaken de bieren en ga je alsnog een leuke decembermaand tegemoet!
Mijn eerste bier adventskalender is binnen! Ziet er top uit, kan niet wachten tot 1 december :)
Bedankt voor je review Stijn, heel leuk om te lezen! Heel veel plezier met de adventskalender en laat ze smaken! Proost :)
De bezorger heeft mijn pakket in de papier container geplaatst terwijl ik met vakantie was. Hier ben ik niet blij mee. Wel heeft craftbeer dit super opgepakt! Bedankt!
Hartelijk bedankt voor je bestelling en voor je mooie review Bart! Heel fijn dat je blij bent met je pakket, ook al was de bezorging ervan wat minder ;) Hopelijk smaken de bieren er niet minder om en ga een een leuke decembermaand tegemoet. Proost!
Originele beoordeling
De bezorger heeft mijn pakket in de papier container geplaatst terwijl ik met vakantie was. Hier ben ik niet blij mee.. verder is dat geen klacht naar het pakket maar naar de bezorger
Kreeg snel bericht voor levering
15 oktober besteld en nog niks gekregen
X
Hartelijk bedankt voor je bestelling en je review Anke!
Originele beoordeling
Iets besteld, maar nog niks ontvangen. Ook geen e-mail oid wanneer ik het kan verwachten
Afgelopen vrijdag besteld en zaterdag m'n bierpakket binnen
Bedankt voor je bestelling en voor je review Roel! Proost, en tot de volgende :)
Ik heb 6 biertjes besteld maar krijg een doos waar er 24 in passen. Ga opzoek naar kleinere verpakingen. Puntje tov milieu.
Bedankt voor je bestelling en bedankt voor je review Olaf. Wij zijn ook van mening dat de verpakking wat kleiner kon en daarom hebben wij sinds deze week kleinere dozen. Op het moment van schrijven is dit dus al opgelost!! Helaas niet op tijd voor jouw bestelling. Hopelijk hebben de biertjes er niet minder om gesmaakt, proost!
Snelle levering die er goed verzorgd uitzag. Degelijke verpakking om de bestelling heel bij de klant te krijgen.
Bedankt voor je bestelling en bedankt voor je positieve review! Proost en geniet van je bieren :)
Leuk die mailtjes met een minder formele aanpak.
Bedankt voor je bestelling en je review Kim. Leuk dat je dit laat weten, daar doen we het ook voor!! :) We zijn benieuwd; hoe kunnen we hier een 10 van maken?
Ridderplein 33
5421 CX Gemert
- De webshop voor échte craft bieren - Voor liefhebbers, door liefhebbers - Neem een kijkje op onze website: https://www.craftonly.nl/ Onze webshop staat vol met de allermooiste craftbieren en leuke bierpakketten!